chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μου έκανε εντύπωση γι'αυτό το postάρω αλλά σε ένα class run scholo ήμουν μαζί με paladin με.........cloths!!!!!!! Λυπάμαι τους locks και τους priest που είχαν χάσει στο need από αυτόν dreadmist και devout drops (btw 1 χρονο ingame ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο scholo ). Σήμερα ήταν και ενα first try από τρια guilds για zg (γνωριμία κατάσταση) από 57+. Ε κάτσαμε 1 ώρα και, στο πρώτο boss (high priestess ταδε)....... μέχρι 7% το καλύτερο μας . Όλα καλά αλλά μόλις το MT έπεφτε κάτω......πανικός.
pseira Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Kai polt kala eiste sto 7% man. Ola ta ZG fights pisteuw einai dyskola, giati OLOI prepei na kanoun oti akribws prepei. Sto MC ta bosses bgainoun kai me arketa atoma ligotera.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 vasika ta nea AQ dungeons a3izoun...mono kai mono pou peftoun Books me ta opoia pairneis megalytera Ranks twn Spells sou EINAI OLA TA LEFTA (px Rejuvenation rank 11 gia Druids ktlp ktlp )
Nazre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 εγω παντως Genjuros που είναι γεμάτο απο εμας τους ταπεινούς έλληνες (τίγκα στις PSTN' date=' ISDN άντε και καμιά 384) και το συνηθες μου είναι 120ms...Εχω δει και 90, έχω δει και 8000 όταν βυθιζόταν το σύμπαν (και τελικά μετά απο μιση ωρα η blizzard έκανε restart). To ιδιο ακριβως και οταν ειχα την 384, απλά τωρα με την 1024 μπορώ και έχω ανοικτο το emule να κατεβάζει με 70άρες και να παίζω ανενόχλητος ουσιαστικά με 200-250ms lag... Κάτι το οποιο αν το έκανα πριν έπρεπε να βάζω limiter στο emule.[/quote'] -Το θέμα είναι ότι ενώ λέμε ότι η dsl είναι γραμμή στην πραγματικότητα δεν εννοούμε μία hardware κατάσταση, στην πραγματικότητα η dsl είναι απλά μία υπηρεσία. Εξαρτάται λοιπόν από την παρεχόμενη υπηρεσία κατά ένα μέρος, εγώ επιμένω όμως ότι παίζει ρόλο ο blizzard server. Το κακό απλά στην υπόθεση αυτή είναι ότι πολύ περισσότερο στην ελλάδα παρεμβάλλεται και ο παράγοντας ISP, από ότι σε άλλες χώρες, λόγω κατάστασης εξυπηρετητών δικτύου. -Όταν αναθέτεις σε μονοπύρινο επεξεργαστή κατάσταση multitasking σε επίπεδο διπλού server (γιατί και το emule server ανεβάζει όχι απλά peer to peer), τότε δεν παίζει μόνο ρόλο η σύνδεση αλλά και το σύστημα στο σύνολό του, γεγονός απαραβίαστο σαν κανόνας, για την εκμεταλλευση οποιασδήποτε υπηρεσίας στο 100% πρέπει να διαθέτεις την ανάλογη επεξεργαστική ισχύ.
chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Toufas είπα και πριν γνωριμία κατάσταση. Μόνο 4 εκ των 20 είχαν ξαναπάει εκεί. Σκάει κάτι μπουνίδια το ερπετό άλλο πράγμα. Το mana του το καίγαμε όλο αλλά οι δυο healers που έπρεπε να κρατήσουν το MT ζωντανό δεν τα κατάφερναν.
Alt3rnative Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia exoume neo patch.Kai epidi to p2p tis blizzard einai gtp exoume kanena asfales link gia dl?
Isle Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν κατεβαινει το patch. Στο site γραφει μερικους unofficial servers, αλλα λεει οτι δεν φταινε αυτοι αν εχουν τιποτα spyware.Δηλαδη αν μας υποκλεψουν το account τι θα κανουμε?
pkoutsias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Το έχω 2 ώρες και έχει κατεβάσει 8.5 mb!!! Άμα το κατεβάσει ένας ας το βάλει σε κανένα rapidshare...(Δεν είναι παράνομο, έτσι?)
sarisn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Κατεβάστε το από http://www.3dgamers.com/dlselect/games/worldofwarcraft/wow-1.9.2-to-1.9.3-engb-patch.exe.html
Alt3rnative Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Sarisn einai asfales to link?Eksakrivomeno?
andrip Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 ναι βρε παιδιά μα έχουν το ίδιο μέγεθος πώς θα εχουν spyware, κι αν είχαν θα το βγάζαν στο site? lol. μια χαρα κατεβαίνει απο κει σε 3-4 λεπτάκια έτοιμο
pkoutsias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Θα το ανεβάσω εγώ κάπου όταν κατέβει ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ είναι 100% νόμιμο...:neutral:
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 http://www.fileplanet.com/160493/160000/fileinfo/World-of-Warcraft-Patch-v1.9.2---v1.9.3-%5BUK-English%5D
chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Και το στο gamershell.com σκάει μύτη το όποιο patch για το wow από νωρίς. Ελπίζω στο επόμενο patch το worldofwarcraft.gr να είναι up και να μας παρέχει άμεσα ftp όπως παλιά. Κατά τα άλλα στα του patch.......αρωματάκια.......άγιος βαλεντίνος.......βέρες...... και άλλα τέτοια κουλά....? Πού σαι polaki που σαι...... ρίξε ένα κράξιμο γιατί το χρειαζόμαστε . (εγώ πήρα νυφικό πάντως...... αχαχαχαχαχαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις