nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα να δεις που στο τέλος θα... ξανακυλήσω κι εγώ. Μόνο που αυτή τη φορά για να με κρατήσει περισσότερο μάλλον θα επιλέξω Horde ώστε να δω κάτι πραγματικά καινούριο (ναι, έπαιζα πάντα Alliance). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πήρα κι εγώ τις 7 μέρες free. Μπήκα μέσα και.... άλλο παιχνίδι. Έχουν μειώσει δραματικά τα διαθέσιμα spells/abilities. Επίσης, πειράζει μου δεν μου αρέσουν τα νέα γραφικά των χαρακτήρων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πήρα κι εγώ τις 7 μέρες free. Μπήκα μέσα και.... άλλο παιχνίδι. Έχουν μειώσει δραματικά τα διαθέσιμα spells/abilities. Επίσης, πειράζει μου δεν μου αρέσουν τα νέα γραφικά των χαρακτήρων; εχεις και επιλογη να βλεπεις τους χαρακτηρες με τα παλια πορτραιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σωστός! Much better now. Δεν άντεχα να βλέπω αυτό το ηλίθιο στυλ τρεξίματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σωστός! Much better now. Δεν άντεχα να βλέπω αυτό το ηλίθιο στυλ τρεξίματος Night elf; αχαχααχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέσα έπεσες, χαχααχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σωστός! Much better now. Δεν άντεχα να βλέπω αυτό το ηλίθιο στυλ τρεξίματος γνωμη μου παντα πολυ καλυτερα τα νεα απο τα παλια πορτραιτα αλλα πρεπει να τα φτιαξουνε λιγακι οσον αφορα το τρεξιμο οπως λες και το mount up. σε Undead Παντως πολυ καλυτερα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 γνωμη μου παντα πολυ καλυτερα τα νεα απο τα παλια πορτραιτα αλλα πρεπει να τα φτιαξουνε λιγακι οσον αφορα το τρεξιμο οπως λες και το mount up. σε Undead Παντως πολυ καλυτερα τα πραγματα Ναι αλλά αυτοί οι όμοι του undead με την κοκκάλα να πετάγεται κα ιτην πανοπλία να αιωρείται πάνω της... Παναγία μου! Πώς βάζεις τα παλιά μοντέλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ρε τι γίνεται εδώ; Free levels δίνουν; Μπαίνω έτσι με τον priest που τον είχα αφήσει στο 85 να κάνω ένα random run, και μόλις τελειώσαμε βλέπω 25% την xp bar. Μπά λέω κάτι ιδιαίτερο θα έγινε. Ξανακάνω run το επόμενο, τσουπ 50% η xp bar. Να μην μακρυγορώ, με 4-5 runs πέρνεις και level. Μέσα σε ένα πρωϊνό 90άρισα και τον priest. Τι κόλπα είναι αυτά; Όχι οτι με χάλασε βέβαια, τύφλα να έχει το instant 90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πήγαινε timeless που γίνεται σφαγή να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Να ενημερωσω μονο οτι πλεον το Pre Order bonus και το http://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-Preorder-Box-PC.htmlτελειωσανε και πλεον τα καταστηματα θα εχουν παραλαβη το expansion κανονικα οταν βγει στις 13/11. Για οποιον τον ενδιαφερει το lvl 90 boost θα πρεπει να κοιταξει μεσω Online απο καποιο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Από το site δεν γίνεται πλέον pre-order ? Γιατί είχα σκοπό να το κάνω αύριο . Το δείχνει διαθέσιμο ακόμα πάντως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Απο το Site της εταιριας πιθανον να γινεται ακομα δεν εχω κοιταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 αν υπαρχει καποιος που πουλαει οποιαδηποτε tcg item στο wow και κυριως tabards (flame/frost/arcane/nature/brilliance/defender/fury) ας μου αφησει ενα pm.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 από Plaisio, Public κτλ δεν έχει boost να υποθέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις