Nazre Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Exω adsl 384 . Εκανα το speed test και οριστε τα αποτελεσματα Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.56Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 335.76kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem To προβλημα ειναι οτι παιζω με εξωφρενικα υψηλo latency. Το μεσημερι δεν πεφτει ποτε κατω απο 800ms και μονο μετα ταμεσανυχτα πεφτει στα 300-350ms. Τι μπορει να συμβαινει? Το minimum latency που μπορεί να φτάσεις με μία 384 πάντως δεν νομίζω να είναι κάτω από 200. Εγώ προσωπικά νομίζω δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 220, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Μη περιμένεις πάντως να μηδενίσεις το latency με αυτή την σύνδεση, την ίδια έχω και γω. Ασχετη ερώτηση: Μήπως έχεις και συ το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρω και γω πιο πάνω ? Για αυτό που λες, κοίτα αν τρέχεις άλλα προγράμματα (εκτός από fwall/antivirus) τα οποία αποσπούν πόρους από το συνολικό bandwith. Να ξέρεις πάντως ότι οποιοδήποτε on line game χρησιμοποιεί και το up load και το down load της σύνδεσής σου και φτιάχνει την επικοινωνία με τον μέσο όρο των δύο. Για παράδειγμα η 384 dsl έχει 128 up load και 384 download. Επομένως τα φυσιολογικά επίπεδα latency που πρέπει να περιμένεις αν η σύνδεσή σου λειτουργεί σε optimum συνθήκες είναι ο μέσος όρος αυτών των δύο μεγεθών.
sarisn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εμείς κολλήσαμε στον domo.Για πείτε τακτικές ρε παιδιά Θα στα πω με τη σειρά που πρέπει να γίνουν: Καταρχήν το main tank θα είναι πάνω στον Domo καθόλη τη διάρκεια της μάχης και θα πρέπει να μείνει ζωντανός πάση θυσία αλλιώς... wipe. Αναθέστε άλλα 4 tanks σε κάθε έναν από τους 4 Elites (όχι τους Healers, προσοχή σ' αυτό). Οι 4 Healers πρέπει να γίνουν sheep και να μείνουν έτσι μέχρι να πέσουν και οι 4 Elites (οι mages δεν πρέπει να κάνουν τίποτα άλλο για αυτό το διάστημα). Τανκάρετε έναν-έναν τους Elites, και μετά μόλις πέσει και ο τελευταίος "σπάνε" τα sheeps των Healers και ξεκινάτε και μ' αυτούς την ίδια διαδικασία. Με το που πέσει και ο τελευταίος, ο Dοmo λέει κάτι @@κίες (), εμφανίζεται το chest του (το οποίο πρέπει να γίνει looted μέσα σε 5 λεπτά γιατί μετά εξαφανίζεται) και πηγαίνει στον Ragnaros. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Κάθε μερικά δευτερόλεπτα (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα) θα εμφανίζεται μία μωβ ασπίδα κατά τη διάρκεια της οποίας οι mages δεν πρέπει να κάνουν sheep γιατί θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα γίνουν οι ίδιοι sheeps! (νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους όσους χρησιμοποιούν spells) Αν τα κάνετε όλα αυτά σωστά θα είστε κυριλέ Good luck! EDIT: Φροντίστε επίσης να έχετε τουλάχιστον 3 out-of-combat rezzers για να ανασταίνουν αυτούς που πεθαίνουν ;-). Κι' αυτό πολύ σημαντικό.
polaki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Auta en oligis. Oso gia in guild themata xthes bgalame olo to mc ksana me ola ta bosses simperilamvanomenou tou ragna me 1st try !! ante next time na paroume kai perdition blade ( 2nd poio kalo dager tou paixnidiou istera apo auto tou rank 14 ) kai zul gurub mas exei minei hexxer kai hakar ( opou lene hexxer einai poio diskolos apo hakar.) Ολο? Και την παρασκευή τί κάνατε που δεν ηρθα ρε συ? ΓΜΤ χτες είχα πάει και είδα το Underworld Evolution... Εντάξει καλό, αλλά η θέα του Ragnaros να πέφτει είναι μάλλον καλύτερη!
paularas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 paraskeui pigame gar kai kiriaki bgalame olo to mc. gia ton domo arkei na exete oloi ct raid opws kai oi leaders sas wste na sas enimerwnoun gia magic shields ( reflect magic attacks ) kai damage shields ( reflect melee dmg ) . Btw 3 offcombat rezzers einai parraaaaaaa polloi.... 1 einai kalos. apla tha prepei na exete arketa tanks ston domo
sarisn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Είπα 2-3 επειδή αντιμετωπίζουν δυσκολία τώρα που είναι αρχή. Όταν τον ρίξουν 2-3 φορές τότε και ένας είναι αρκετός ;-)
Nazre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα σε όλους, Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό το forum πρέπει να περιλαμβάνει αρκετούς έμπειρους mages... Σκεύτομαι να φτιάξω ένα alt human mage, πιο πολύ γιατί χρειάζομαι έναν χαρακτήρα tailor/enchater, μπορεί κάποιος να πει μερικές ιδέες για build, γιατί διαβάζω συνεχώς εδώ και 3 μέρες και δεν έχω καταλήξει πουθενά. Build που να βασίζεται σε pvp.
sarisn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εξαρτάται από τον τρόπο που σου αρέσει περισσότερο να παίζεις, αμυντικά ή επιθετικά. Εγώ ας πούμε επέλεξα full fire spec στην αρχή γιατί μου άρεσε να παίζω επιθετικά και να κάνω τρελό damage. Αφού πέρασε κάνα 5μηνο αφότου 60αρισα (fire/arcane specced) είπα να το γυρίσω σε Arcane/Fire (31/20). Κάνω αισθητά περισσότερο damage ειδικά με PoM-AP-Instant Pyroblast πιάνω 2.5-3k dmg! Ειδικά σε pvp σκοτώνει Αυτό προϋποθέτει βέβαια να έχεις και κάποια items με +damage για καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα αν είσαι αμυντικογενής παίχτης επιλέγεις Frost spec, με λιγότερο damage αλλά σε pvp έχεις περισσότερες επιλογές στην άμυνα (πχ. Ice Barrier, Ice Block), κοινώς πεθαίνεις πιο δύσκολα. Επίσης, τα frost spells τρώνε λιγότερα mana από ότι τα fire. Η τελική επιλογή δική σου.
Nazre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εξαρτάται από τον τρόπο που σου αρέσει περισσότερο να παίζεις' date=' αμυντικά ή επιθετικά. Εγώ ας πούμε επέλεξα full fire spec στην αρχή γιατί μου άρεσε να παίζω επιθετικά και να κάνω τρελό damage. Αφού πέρασε κάνα 5μηνο αφότου 60αρισα (fire/arcane specced) είπα να το γυρίσω σε Arcane/Fire (31/20). Κάνω αισθητά περισσότερο damage ειδικά με PoM-AP-Instant Pyroblast πιάνω 2.5-3k dmg! Ειδικά σε pvp σκοτώνει Αυτό προϋποθέτει βέβαια να έχεις και κάποια items με +damage για καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα αν είσαι αμυντικογενής παίχτης επιλέγεις Frost spec, με λιγότερο damage αλλά σε pvp έχεις περισσότερες επιλογές στην άμυνα (πχ. Ice Barrier, Ice Block), κοινώς πεθαίνεις πιο δύσκολα. Επίσης, τα frost spells τρώνε λιγότερα mana από ότι τα fire. Η τελική επιλογή δική σου.[/quote'] Ναι μάλλον προς το αμυντικό μου βγαίνει, ίσως γιατί μέχρι στιγμής παίζω με τον priest, και θέλω να έχω περισσότερες επιλογές στην άμυνα, καθώς επίσης βλέπω μερικούς mages που πεθαίνουν πολύ γρήγορα και είναι πολύ ευάλωτοι είτε σε pvp είτε σε pve και βασικά για'υτό προβληματίζομαι πάρα πολύ για το build. Κάτι άλλο φιλε, αυτά τα sceens επιλογών πάνω στον χαρακτήρα είναι απέσια όσον αφορά την εμφάνιση βασικά το πρόβλημα είναι ότι είμαι πολύ κολλημένος και η blizzard πρέπει να κάνει fire τον σχεδιαστή χαρακτήρων που έχει. Δεν παίζει να πάρω γκόμενα (δεν ταιριάζει στο παιχτικό μου ταπεραμέντο), εγώ με γυναίκα δεν παίζω.. σκευτόμουνα ένα gnomaki που είναι ψιλομαζεμένο σαν char αλλά είδα τα hair styles που έχουν και πραγματικά αηδίασα τι πράγμα είναι αυτό ακόμα και κει... Αλλα τώρα ρε γαμώτο ο human mage (male) να έχει την ίδια σωματική διάπλαση με τον warrior αυτό τι πράγμα είναι ρε γαμώτο, ή αυτά τα sceens σε faces άκρως απαράδεκτα, άκρως ηλίθια, άκρως τι άλλο να πω πια αυτός το σχεδιαστής χαρακτήρων από πιο βουνό κατέβηκε ρε γαμώτο......
mindtrapper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Να ξέρεις πάντως ότι οποιοδήποτε on line game χρησιμοποιεί και το up load και το down load της σύνδεσής σου και φτιάχνει την επικοινωνία με τον μέσο όρο των δύο. Για παράδειγμα η 384 dsl έχει 128 up load και 384 download. Επομένως τα φυσιολογικά επίπεδα latency που πρέπει να περιμένεις αν η σύνδεσή σου λειτουργεί σε optimum συνθήκες είναι ο μέσος όρος αυτών των δύο μεγεθών. Diladi i 1024/256 tha exei panta megalutero lag apo tin 256/128?? Kati de les kala Kai me 384/128 exo piasei mexri kai 90ms. Thema grammis einai ola.
kaiowas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 den 8ymamai na to xei anaferei kaneis so here i go...prwtoi oi galloi anoi3an to kainourgio instance Ahn'Qiraj.... http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/ahnqiraj-opening/index.html ston silvermoon edw k kana 3+ vdomades ta megalytera guild exoun valei diagwnismo farming se olo ton server. aftos pou 8a mazepsei ta pio polla apo ka8e yliko pou xreiazete gia na anoi3ei to instance kerdizei apo 100 me 500g kai epic item! exoun lalhsei pios 8a anoi3ei to anoi3ei prwtos ston server.
Nazre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Diladi i 1024/256 tha exei panta megalutero lag apo tin 256/128?? Kati de les kala Kai me 384/128 exo piasei mexri kai 90ms. Thema grammis einai ola. -Οταν λέμε 384/128 εννοούμε γραμμή έτσι και αλλιώς, δεν εννοούμε κάτι άλλο. Αν η γραμμή σου δεν παρέχει το maximum bandwith, τότε φταίει ο ISP. -Ναι δεν το διατύπωσα σωστά. Ο μέσος όρος απο το upload/download βάση του οποίου τραβάς πόρους πάνω στο συνολικό bandwith του server. Το κομμάτι της πίττας που δικαιούσε στην επικοινωνία, γιατι το πρωτόκολλο του server μοιράζει βάση αυτού του μέσου όρου, με το upload (128kb), να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί μεταφέρει όλες τις κινήσεις εισόδου, όλες τις πληροφορίες εκείνες δηλαδή σε σχέση με τις επιλογές κίνησης του χαρακτήρα από το πληκτρολόγιο ή mouse, το download μεταφέρει αποτέλεσμα, γραφικά, έξοδο γενικά. Αν διαβάσεις μετρήσεις / server δεν θα δεις κανέναν να προσφέρει λιγότερο από 75ms επικοινωνία ακόμα και σε υψηλές ευροζωνικές συνδέσεις, και πολύ λίγοι είναι αυτοί που κρατάνε zero lag. -Το 90ms σε ποιον server και τι ώρα το πέτυχες. Αν υπάρχουν 100 pings σε όλον τον server τότε ναι αυτό ειναι εφικτό. Πάντως να ξέρεις ότι ο χειρότερος σουηδός έχει σύνδεση 8mb και την πληρώνει πιο φθηνά από την 384 που πληρώνουμε εμείς. -Τέλος πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο server (εννοούμε software), και πολύ λιγότερο ο ISP και αυτό γιατί ενώ η τεχνολογία λογισμικού τους που αφορά τα γραφικά δεν είναι καθόλου απαιτητική από άποψη πόρων, low end γραμμές δεν χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ βάση λογισμικού server το maximum bandwith, κατά την διάρκεια ενός session, παρά μόνο σταδιακά και μεμονωμένα. Αυτό είναι καθαρά blizzard sevrer και όχι κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι με πολύ υψηλές συνδέσεις παρουσιάζουν κατά διαστήματα 5000+ Lat. -Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, βασικά τώρα με πιάνεις σε μία περίοδο που εγώ τα ψάχνω όλα από κάθε άποψη, γιατί έχω ένα ιδιόμορφο πρόβλημα που δεν έχω βρει κάποιος άλλος να το έχει και το εξηγώ σε προηγούμενο post. Αν βρω τελικά λύση θα την αναφέρω εδώ.
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 εγω παντως Genjuros που είναι γεμάτο απο εμας τους ταπεινούς έλληνες (τίγκα στις PSTN, ISDN άντε και καμιά 384) και το συνηθες μου είναι 120ms... Εχω δει και 90, έχω δει και 8000 όταν βυθιζόταν το σύμπαν (και τελικά μετά απο μιση ωρα η blizzard έκανε restart). To ιδιο ακριβως και οταν ειχα την 384, απλά τωρα με την 1024 μπορώ και έχω ανοικτο το emule να κατεβάζει με 70άρες και να παίζω ανενόχλητος ουσιαστικά με 200-250ms lag... Κάτι το οποιο αν το έκανα πριν έπρεπε να βάζω limiter στο emule.
polaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Oσο για το AQ... παιδιά ας μην είμαστε θύματα, σιγά μην τσακιστούμε κιολας να μαζέυουμε resources. Ποτέ μου να μην πάω αν έτσι το πάει η Blizzard.... Ουτε ΕΝΑ material δεν μαζέυω. Αντ'αυτού προτημάω να τα δίνω στο guild, να πάει και για καλό σκοπό. Οχι και νταβατζιλίκια, έλεος!! Μόνο αυτό λέω, όποιος έχει στοιχειωδη λογική θα καταλάβει αμέσως για ποιον λόγο η Blizzard επιλέγει να ρίξει ενα instance που για να το ανοίξεις πρέπει να περιμένεις μίνιμουμ 2 μηνες, όπου στους περισσότερους servers πάμε για 3 & 4...... Να πληρώνουμε 4 μήνες x 13€ για να μας ανοίξει η Blizzard νέο instance??? Kαι το διάστημα αυτό αντί να παίζουμε δημιουργικά να καθόμαστε σαν τους σκλάβους να farmάρουμε materials? ΑΣΕ ΡΕ!!! Αν την παίρνει ας μην μας δίνει νέα instances, να δει για πότε θα βαρεθεί ο κόσμος και θα φύγει! Χαρη στην τσέπη της κάνει παιδιά, όχι σε μας! Μη μασάτε... Και φυσικά μέχρι να ανοίξει και να πάμε όλοι ντου, θα πρέπει να έχουμε μαζεύψει τον πάτο μας απο Nature resistance που ακούω οτι θέλει... Και εκεί που θα πουμε οκ φάγαμε το boss, θα σκάσει και το expansion, βάλε κιαλλα instances, και ξαναμανα μάζευε resources για να σου ανοίξω το νεο end game instance... HELLO?????
pseira Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 nature resistance sucks....alla meta ton shaman 8a ton exeis GG ...
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 polaki plz skepsou ti les... i repa pou dinoune ta resources den nomizo na se xalaei....kai siga ti diladi tha mporouses na doseis sto guildbank pou tha edines sto war effort? eleos min eisai stenomialos
Προτεινόμενες αναρτήσεις