Xorxhs! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ απο amazon.co.uk έκανα την παραγγελία ουτε προκαταβολή ουτε τιποτα... αν δε σε νοιαζει να παιζεις από πρωτη μερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Από πρώτη μέρα όλο και κάτι θα δώσει και κανένα public-eshop με το καθιερωμένο μεταμεσονύκτιο περίπτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 μερικα screenshot από την BETA μιας και που βγηκε offline για λιγο.... πολύ εξυπνο αυτό στο 7ο screenshot .....πατας το clean up your bags Και αμεσα τακτοποιεί ανάλογος τι είναι χρησιμο και τι όχι στις τσαντες σου ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλά με τι settings παίζεις ; Τι άθλια εικόνα είναι αυτή..Ή είναι compressed οι screenshots τελείως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Garisson : 1440 x 900 παιζω ... δεν ξερω γιατι βγαινει τοσο χαλια το Screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 GaGaS, οι followers έχουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες που υπάρχουν στο account ή είναι τυχαία ονόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άμα βγάλουν και τα bots από dungeons και battlegrounds καλά θα είναι. Επίσης θα ήθελα να δω 5eu συνδρομή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αν δε σε νοιαζει να παιζεις από πρωτη μερα.. Ελλαδα που μπορουμε να το κανουμε προπαραγγελια ? Στο skroutz βλεπω μονο Plaisio .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisyian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Και e-shop και public νομίζω έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 GaGaS, οι followers έχουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες που υπάρχουν στο account ή είναι τυχαία ονόματα; Οι followers είναι διάσπαρτοι στο map Και τους κανεις recruit Καθως προχωρας και κανεις τα αντιστοιχα quest Που σου δινουν . Δεν είναι τυχαια ονόματα αν δεις φενετε στο screenshot η Fiona ( western plaguelands caravan ) αν θυμαμαι καλα και ολοι εχουν να κανουν με την ιστορια του Παιχνιδιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Όντως, η Fiona είναι από τα WPL. Νομίζω όμως ότι θα είχε ενδιαφέρον αν στους followers έμπαιναν και οι άλλοι χαρακτήρες μας, τους οποίους θα βάζαμε να κάνουν διάφορες δουλειές, π.χ. fishing, όσο θα είμαστε offline. Πάντως, μου άρεσαν τα screenshots που έβαλες και η ιδέα του Garrison φαίνεται ενδιαφέρουσα. Επίσης θα ήθελα να δω 5eu συνδρομή.. Αυτό θα ήταν πολύ καλή κίνηση. Αυτή τη στιγμή, με 13 ευρώ το μήνα και ένα 40άρι περίπου το χρόνο για expansion, φτάνουμε στο σημείο να δίνουμε κοντά 200 ευρώ το χρόνο για ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω για Πλαισιο με βλεπω,αν και περιμενω να δω μηπως κανενα καταστημα,βλεπε Seven,δωσει κανα μπλουζακι δωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω να βρω τρόπο να ξεκόψω οριστικά, αλλά δεν μπορεί το χέρι μου να πατήσει delete σε chars. Αν βάλω αγγελία το account θα βρεθεί κανένας να το πάρει; edit, το έβαλα, πόσο να πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 lol βλέπω τα fos σου και εκεί που σταμάτησα εγώ ουσιαστικά ξεκίνησες εσύ. ας βάλουν σε λίγο fos επειδή απλά αναπνέεις στο παιχνίδι... http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Zf%C3%B8ur/achievement#81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 lol βλέπω τα fos σου και εκεί που σταμάτησα εγώ ουσιαστικά ξεκίνησες εσύ. ας βάλουν σε λίγο fos επειδή απλά αναπνέεις στο παιχνίδι... http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Zf%C3%B8ur/achievement#81 Damn you. Plauged Proto-Drake.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις