paularas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μετά τον φεβρουάριο το 2014 σταμάτησε το scroll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 παίζει κανένα scroll of resurrection μπας και ξαναμπώ ? δε βλέπω άσπρη μέρα με αυτά που δοκιμάζω κ tbh βαρέθηκα να δοκιμάζω mmο , αηδία κατάντησε . Δοκίμασες και GW2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μήπως γυρνάτε γιατί απλά "αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε"; Συν το ότι ξέρετε αρκετό κόσμο εκεί. Γιατί και μένα ένας φίλος μου το ξανάρχισε πριν κανά μήνα με τη δικαιολογία ότι βαριέται να μάθει καινούρια παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βασικά γυρνάει ο κόσμος, γιατί ότι άλλο κι αν δοκιμάσει, τίποτα δεν τον γεμίζει όσο αυτό. Εγώ ακόμα και Hearthstone που παίζω, στο τσαφ είμαι να ξαναμπώ στο WoW. Ειδικά στο 4 Horsemen με έπιασε μία νοσταλγία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Άλλα single-player παιχνίδια παίζετε; Γιατί εγώ με το WoW είχα χάσει κάτι παιχνιδάρες αφού μου έτρωγε το χρόνο. Δε λέω, καλά περνούσα αλλά πόσο πια το ίδιο πράμα;; Αφήστε, δε, που τα έχουν κάνει όλα τόσο εύκολα που δεν έχει νόημα η προσπάθεια πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αφήστε, δε, που τα έχουν κάνει όλα τόσο εύκολα που δεν έχει νόημα η προσπάθεια πια. screenshot από world 1 - 20 boss αλλιώς δε νομίζω ότι δικαιούται ο οποιοσδήποτε να μιλάει για "εύκολο" wow. Δεν το λέω για σένα προσωπικά αλλά έχω διαβάσει πολλές φορές παρόμοια σχόλια και δε νομίζω ότι ισχύει. Το wow είναι ένα παιχνίδι για όλους. Εύκολο και κατανοητό για όσους δεν ξέρουν και πολύ δύσκολο για όσους θέλουν. (Δύσκολο με την έννοια της συνεργασίας για να πεις ότι η ομάδα σου έφαγε boss από τις πρώτες 20 στον κόσμο (και πολύ λέω) ή ότι η ομάδα σου πέτυχε top rating σε arena κλπ). Για να το πω αλλιώς, σκάκι παίζει η ανιψιά μου, σκάκι παίζει και ο κασπάροφ αλλά δεν είναι το ίδιο! Πάντα φιλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 μετά τον φεβρουάριο το 2014 σταμάτησε το scroll damn Μήπως γυρνάτε γιατί απλά "αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε"; Συν το ότι ξέρετε αρκετό κόσμο εκεί. Γιατί και μένα ένας φίλος μου το ξανάρχισε πριν κανά μήνα με τη δικαιολογία ότι βαριέται να μάθει καινούρια παιχνίδια. ειπα να ξαναπαίξω γιατι δεν βρίσκω τίποτα άλλο να παίξω , δεν ειναι οτι βαριεμαι να μάθω καινούρια παιχνίδια , ειναι οτι τα καινούρια παιχνίδια ειναι για τον πεοντα καβάλα. Ο λόγος που ειχα παρατήσει το wow ειναι οτι σταμάτησαν δυο real life φίλοι , οι υπόλοιποι φίλοι μου ουτε που ακουμπάνε mmos και γενικά παιχνίδια. ingame friends ειχα και ηταν ωραία αν και έπαιζα 6μηνα και σταμάταγα. Η μαλακία ειναι οτι η guild που ημουν ειχε ενα βοδι τελειωμένο , μεγάλο σε ηλικία που η ζωή του ηταν το wow , ζούσε για αυτό και αντι να πάει να βρει άλλους no lifers ήθελε να γινουμε κ εμεις. προκάλεσε καυγάδες και τσακωμούς και στο τέλος η guild δεν ηταν η ίδια , άτομα εφυγαν κλπ , εκει που ειχαμε μια πολυ ωραία σχέση μεταξύ μας και παιρνάγαμε ευχάριστα . Επειδή ο guild leader ηταν φιλος του έκανε τα στραβά μάτια με αποτέλεσμα guild που ειχε τουλάχιστον 25++ άτομα online ταυτόχρονα ολη μέρα κάθε μέρα, να σπάσει. Να φανταστείς εποχή wotlk pre nerf και ειχαμε προχωρήσει πολυ στο raid και χωρίς να ειμαστε hardcore , ντυνόμασταν , διασκεδάζαμε και γινομασταν συνεχώς καλύτεροι . Απλά με αυτά κ με αυτά οι περισότεροι ξενέρωσαν και σταμάτησαν , άλλαξαν guild κ δεν ξέρω κ εγω τι. Δοκίμασες και GW2? ναι έπαιξα μερικούς μηνες , ωραίο ηταν και μετά το πούλησα γιατι το βαρέθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε μισή ώρα θα ξέρουμε!! http://us.battle.net/wow/en/blog/15053029/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 13/11/14.... 3 μήνες ακόμη για το release! https://www.youtube.com/watch?v=TLzhlsEFcVQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό μπήκα να γράψω. 3 μηνάκια ακόμα για επιστροφή Best cinematic ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Φοβερό το cinematic!!! Για μένα, είναι μακράν το καλύτερό τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 https://twitter.com/Warcraft/status/499373912291938307 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Φοβερό το cinematic!!! Για μένα, είναι μακράν το καλύτερό τους! wrath πρωτα και μετά αυτό.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Καλύτερο cinematic από του WotLK δεν έχω ματαδεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 μπα, για μενα το καλυτερο ειναι το Mists of Pandaria. χιουμορ,δραση,δυο αιωνιοι εχθροι, και ενας καινουργιος,αγνωστος κοσμος να ξεπροβαλει μπροστα τους. αυτη ειναι η ουσια του WoW. το WotLK ειναι το πιο epic παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις