Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά και ο καημένος ο loladin πρέπει να έχει τρελό χρόνο για να ανεβάσει lvl. 100 χρόνια για να ρίξει mob. Αλλά και το mob το καημένο όσο και να προσπαθήσει δεν τον ρίχνει.

Δημοσ.

Λοιπόν, καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...

Έχω ένα πρόβλημα με το wow που το έχω από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα και μέχρι τώρα ενώ δοκίμασα πολλά πράγματα δεν μπόρεσα να το λύσω, επομένως παραθέτω εδώ το πρόβλημα μήπως κάποιος ξέρει τι συμβαίνει με αυτό.

Εχω σύνδεσή 384 dsl ετήσια σύμβαση απεριόριστο download κλπ, με provider otenet, και ένα modem tornado, το οποίο το είχα αγοράσει από πλασιο και το είχα εγκαταστήσει μόνος μου, και το οποίο κάνει πάντα dial up για να συνδεθεί σε αντίθεση με άλλες συνδέσεις.

Τώρα το σύστημά μου δεν είναι και ότι καλύτερο έχει ως εξής:

2.8 Intel Pentium, 1 G μνήμη, κάρτα GeForce 6600 GT Trinitry 128.

Χρησιμοποιώ Zone Alarm Pro fire wall, Avast Pro antivirus , και το λειτουργικό (XP Pro pack 2) δουλέυει πάνω σε έναν δίσκο ATA maxtor 80αρι.

Τώρα το θέμα έχει ως εξής:

Ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι, το lag bar είναι σχεδόν πάντα πράσινο, ελάχιστες φορές κίτρινο, και πάρα πολύ σπάνια κόκκινο, κλπ, δεν έχω κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας, όλα μια χαρά γραφικά τέλεια, όλα οκ, έχω το εξής ιδιόμορφο πρόβλημα:

Όταν γίνεται κάποιο action μέσα στο παιχνίδι, π.χ. spell cast, ή αν κάποιος ας πούμε ότι με stunnarei, τότε το παιχνίδι παγώνει και περιμένει να κάνω κάτι για να ξεκινήσει παράδειγμα:

Κάποιιος μου κάνει stun και αυτό φτάνει στο 0 και σταματάει εκεί λες και υπάρχει ακόμα.

Δεύτερο παράδειγμα: castaro flash heal και ενώ τελέιώνει το cast time παραμένω λές και δεν έχει γίνει, πρέπει να μετακινήσω τον χαρακτήρα για να δω το αποτέλεσμα. Σαν να τα βλέπω δηλαδή καρέ, καρέ τα πράγματα.

Απενεργοποίησα στην αρχή το fire wall για να δω αν φταίει αυτό, το ίδιο ακριβώς μου κάνει.

Κατέβασα στην συνέχεια τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφ. πάλι τα ίδια.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ?

Δημοσ.

Εχω φτάσει lvl 43, τώρα και πήρα κάποια αντικείμενα που αρέσαν πάρα πολύ απο SM cathedral, και SM library, αλλά δεν κατάφερα να πάρω ακόμα από cathedral κάποια shoulders +dmg+healing. Εχω κάνει και uldaman 2 φορές , αλλά δεν έχει ρίξει κάτι χρήσιμο για priest.

Ξέρει κάποιος για αυτό το lvl κάποιο άλλο instance και πως να πάω εκεί ?

Κάτι άλλο άσχετο προσπαθώ να μπω συνεχώς Arathin Basin και δεν με βάζει πότέ με κρατάει ώρες στην σειρά προτερεότητας, γιατί δεν έχω καταφέρει ποτέ να μπω ? Θέλω να παίξω εκεί για το friendly reputation για κάποιο trinket που προσφέρει dmg absorb.

Δημοσ.

Για το πρόβλημα που έχεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ο λόγος που δεν μπαίνεις Arathi Basin είναι ότι δεν έχουν μπει αρκετοί στο queue (είτε hordes είτε alliance) ώστε να ξεκινήσει. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι τουλάχιστον 8vs8.

Δημοσ.

katarxin apo dungeons iparxoun ta scarlet , uldaman kai isws me ena megalo erwtimatiko zul farak an kai tha travas agro san ton trelo kai den tha mporeis na healareis kala tous simpextes sou. Apo scarlet einai arketa kalo kai ena dager ean den kanw lathos to opoio omws to rollaroun kai rogues epeidi stous ally den iparxei kapoio allo kalo dagger gia to 35-42 lvl ( mple ) kai bgazei kaloutsiko dps .

Gia ta bg pou me rwtises prepei na mazeutoun opws eipe o filos kai oi analogoi horde kai ally . To provlima einai oti epeidi den einai neos server na iparxoun polloi low lvl alla high end server ( kai apo oti lene einai o No1 server stin europi autin tin stigmi me mc record 1:23 kai 9 guild na exoun katevasei nefarian ) exei poio pollous 60arides para mikra lvl .

Oso gia to kollima pou exeis logika ftaine ta addons sou. Gia tin akriveia enw den exeis lag , se kanei ksafnika kollimata san lag spikes? swsta? auto to provlima dimiourgitai arketes fores apo diafora poio pallia addons ( idika to ct raid prin tin ekdosi 1.5 me eixe tsakisei emena prosopika . )

Ean den ftaine ta addons i den exeis addons sto pc sou tote einai logo to backbone tou internet provider sou ( eksakrivomeno auto ). Idika ean eisai makria apo to backbone tros sto asxeto kollimata stin taxitita sou opou den fainontai stous meters alla logo tou gegonotos oti to wow exei real time roi kai ean kolisei i sindesi sou kanei freeze to game , auta ta mikro pagomata ofeilontai se auton ton logo .

Auta en oligis file mou. A! kai mia mikri simvouli. epeidi kai egw palia anevaza enan priest dine poio polli varos se spirit kai oxi se intelect. Dld poio polli na se niazei ean tha exeis regen kata tin diarkeia pou kaneis ta heals gia na min ksemeneis para na exeis to apeiro mana ( 5k gia paradeigma sto lvl sou mporeis isws na exeis ) alla me to pou sou teleiwsei to mana bb priest .

Auta en oligis. Oso gia in guild themata xthes bgalame olo to mc ksana me ola ta bosses simperilamvanomenou tou ragna me 1st try !! :D ante next time na paroume kai perdition blade ( 2nd poio kalo dager tou paixnidiou istera apo auto tou rank 14 ) kai zul gurub mas exei minei hexxer kai hakar ( opou lene hexxer einai poio diskolos apo hakar . )

Ante kali mera kai kali sinexeia paides :D

Δημοσ.

Την περασμένη Πέμπτη πήγαμε MC (δεν έχουμε μήνα που ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε εκεί), ρίξαμε μέχρι και Shazzrah (no wipes).

Χθες συνεχίσαμε από κει που σταματήσαμε, ρίξαμε Sulfuron, Golemagg και τον Domo τον ρίξαμε με την 2η φορά (!!), δεν τον είχαμε αντιμετωπίσει ξανά! Καθόλου άσχημα θα έλεγα =) Ξέραμε βέβαια την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσουμε, δεν λέω ;-)

Παρά το γεγονός ότι ήταν περασμένη η ώρα (12.30 το βράδυ), είπαμε να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον Ragnaros! Το τι φωτογραφίες και video άρχισαν να τραβάνε κάποιοι δεν μπορώ να το περιγράψω!! Είμασταν τόσο ενθουσιώδεις όλοι μα όλοι, ίσως όσο ποτέ άλλοτε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι (όπως και όλοι οι άλλοι φαντάζομαι που είδαν πρώτη φορά τον Rag!).

Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές από τον leader, ξεκινάει το πανηγύρι! Το story και οι διάλογοι ήταν όλα τα λεφτά!! Ο Domo έπεσε σαν μύγα μπροστά του lol! Ο Rag, πραγματικά, είναι Boss με τα όλα του!! Η πλάκα ήταν με το που έγινε spawn όλοι μα όλοι έλεγαν "O M G", "i want my mummy" και κάτι τέτοια τρελά rofl! Πολύ γέλιο σας λέω!

Τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να τον φτάσουμε 83%... λόγω έλλειψης FR (οι περισσότεροι είχαν γύρω στο 100 max, μόνο τα tanks και 4-5 άλλοι είχαν 200+ =P) ) εντάξει δεν περιμέναμε να τον ρίξουμε με την πρώτη, πιο πολύ από περιέργεια και για αναγνωριστικούς λόγους πήγαμε ;-). Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι η ζωή του πέφτει αρκετά γρήγορα, πίστευα ότι δεν θα έπεφτε με τίποτα για να πω την αλήθεια χεχε.

Τουλάχιστον τώρα έχουμε θέσει τον ένα και απόλυτο στόχο! Στα επερχόμενα MC raids να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα lava-fiery cores για FR gear για όλους. Μόνο χθες πρέπει να έπεσαν καμιά 30αριά σύνολο!

Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον :).

Δημοσ.
katarxin apo dungeons iparxoun ta scarlet ' date=' uldaman kai isws me ena megalo erwtimatiko zul farak an kai tha travas agro san ton trelo kai den tha mporeis na healareis kala tous simpextes sou. Apo scarlet einai arketa kalo kai ena dager ean den kanw lathos to opoio omws to rollaroun kai rogues epeidi stous ally den iparxei kapoio allo kalo dagger gia to 35-42 lvl ( mple ) kai bgazei kaloutsiko dps .

Gia ta bg pou me rwtises prepei na mazeutoun opws eipe o filos kai oi analogoi horde kai ally . To provlima einai oti epeidi den einai neos server na iparxoun polloi low lvl alla high end server ( kai apo oti lene einai o No1 server stin europi autin tin stigmi me mc record 1:23 kai 9 guild na exoun katevasei nefarian ) exei poio pollous 60arides para mikra lvl .

Oso gia to kollima pou exeis logika ftaine ta addons sou. Gia tin akriveia enw den exeis lag , se kanei ksafnika kollimata san lag spikes? swsta? auto to provlima dimiourgitai arketes fores apo diafora poio pallia addons ( idika to ct raid prin tin ekdosi 1.5 me eixe tsakisei emena prosopika . )

Ean den ftaine ta addons i den exeis addons sto pc sou tote einai logo to backbone tou internet provider sou ( eksakrivomeno auto ). Idika ean eisai makria apo to backbone tros sto asxeto kollimata stin taxitita sou opou den fainontai stous meters alla logo tou gegonotos oti to wow exei real time roi kai ean kolisei i sindesi sou kanei freeze to game , auta ta mikro pagomata ofeilontai se auton ton logo .

Auta en oligis file mou. A! kai mia mikri simvouli. epeidi kai egw palia anevaza enan priest dine poio polli varos se spirit kai oxi se intelect. Dld poio polli na se niazei ean tha exeis regen kata tin diarkeia pou kaneis ta heals gia na min ksemeneis para na exeis to apeiro mana ( 5k gia paradeigma sto lvl sou mporeis isws na exeis ) alla me to pou sou teleiwsei to mana bb priest .

Auta en oligis. Oso gia in guild themata xthes bgalame olo to mc ksana me ola ta bosses simperilamvanomenou tou ragna me 1st try !! :D ante next time na paroume kai perdition blade ( 2nd poio kalo dager tou paixnidiou istera apo auto tou rank 14 ) kai zul gurub mas exei minei hexxer kai hakar ( opou lene hexxer einai poio diskolos apo hakar . )

Ante kali mera kai kali sinexeia paides :D[/quote']

-Πες μου λίγο μερικά πράγματα για αυτό που λες με το backbone του provider. Μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό ? Να επικοινωνήσω μαζί τους το σκεύτομαι αλλά δεν ξέρω τι να τους πω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η σύνδεσή μου λειτουργεί κανονικότητα σε full bandwith σε άλλους servers (π.χ. όταν κατεβάζω ταινείες κλπ), και ακόμα και στο wow φαίνεται να λειτουργεί κανονικότατα, χωρίς να κάνει πραγματικά on fly freezes, όταν κάνω συγκεκριμένες ενέργειες (π.χ. ανοίγω το email box πατάω πάνω σε ένα αντικείμενο και δεν κάνει τίποτα, μετά από λίγο αυτό βρίσκεται στο inventory μου κλπ) τότε laggarei, καθυστερεί, δεν βλέπω το αποτέλεσμα της ενέργειας που κάνω σε πραγματικό χρόνο.

-Δεν έχω κανένα add on.

-Στο lvl που είμαι έχω 4500 mana. Life buffed 1600 νομίζω. Με διάφορα potions κλπ 1400 armor περίπου, και spirit έχω αρκετό, τα αλλαξα αρκετά τα stats λόγω αντικειμένων. Όλα τα mple αντικεμενα που έχω έχουν +spirit οπότε......

Αλλαξα και τα enchants, τώρα έχω +75 mana chest, +7 intell wrist, +5 stam boots, +40 armor gloves, + 40 armor pants, +50 armor cloack + 3 intell staff

Δημοσ.
Την περασμένη Πέμπτη πήγαμε MC (δεν έχουμε μήνα που ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε εκεί)' date=' ρίξαμε μέχρι και Shazzrah (no wipes).

Χθες συνεχίσαμε από κει που σταματήσαμε, ρίξαμε Sulfuron, Golemagg και τον Domo τον ρίξαμε με την 2η φορά (!!), δεν τον είχαμε αντιμετωπίσει ξανά! Καθόλου άσχημα θα έλεγα =) Ξέραμε βέβαια την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσουμε, δεν λέω ;-)

Παρά το γεγονός ότι ήταν περασμένη η ώρα (12.30 το βράδυ), είπαμε να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον Ragnaros! Το τι φωτογραφίες και video άρχισαν να τραβάνε κάποιοι δεν μπορώ να το περιγράψω!! Είμασταν τόσο ενθουσιώδεις όλοι μα όλοι, ίσως όσο ποτέ άλλοτε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι (όπως και όλοι οι άλλοι φαντάζομαι που είδαν πρώτη φορά τον Rag!).

Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές από τον leader, ξεκινάει το πανηγύρι! Το story και οι διάλογοι ήταν όλα τα λεφτά!! Ο Domo έπεσε σαν μύγα μπροστά του lol! Ο Rag, πραγματικά, είναι Boss με τα όλα του!! Η πλάκα ήταν με το που έγινε spawn όλοι μα όλοι έλεγαν "O M G", "i want my mummy" και κάτι τέτοια τρελά rofl! Πολύ γέλιο σας λέω!

Τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να τον φτάσουμε 83%... λόγω έλλειψης FR (οι περισσότεροι είχαν γύρω στο 100 max, μόνο τα tanks και 4-5 άλλοι είχαν 200+ =P) ) εντάξει δεν περιμέναμε να τον ρίξουμε με την πρώτη, πιο πολύ από περιέργεια και για αναγνωριστικούς λόγους πήγαμε ;-). Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι η ζωή του πέφτει αρκετά γρήγορα, πίστευα ότι δεν θα έπεφτε με τίποτα για να πω την αλήθεια χεχε.

Τουλάχιστον τώρα έχουμε θέσει τον ένα και απόλυτο στόχο! Στα επερχόμενα MC raids να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα lava-fiery cores για FR gear για όλους. Μόνο χθες πρέπει να έπεσαν καμιά 30αριά σύνολο!

Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον :).[/quote']

Και πολλα greater fire resistance potions ιδιαιτερα για melee characters.Gratz και γρηγορα να τον φατε.

Δημοσ.

Exω adsl 384 . Εκανα το speed test και οριστε τα αποτελεσματα

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.56Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 335.76kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

To προβλημα ειναι οτι παιζω με εξωφρενικα υψηλo latency. Το μεσημερι δεν πεφτει ποτε κατω απο 800ms και μονο μετα ταμεσανυχτα πεφτει στα 300-350ms.

Τι μπορει να συμβαινει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...