GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 σημερα εκει που μπηκα να κανω ένα LFR .........( αγορασα game time από έναν τυπο τους 2 μηνες 45Κ gold ) μου εκαναν share αυτό το quest......... ! Designer Island ... ?!?!?!?
Soultaker1979 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Wtf??? Ο χάρτης του quest που έδειχνε ότι πρέπει να πας;
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 πουθενα δεν φενεται πουθενα στον χαρτη κατι.....
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Είναι quest που έχει πάψει να υπάρχει, κάπου-κάπως-κάποιος (με κάποιο exploit ίσως) το πέρασε στο game και το σπαμμάρουν όλοι σε όλους για πλάκα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δεν είναι quest που επαψε να υπαρχει .. Είναι quest που επαψε να υπαρχει και αφορα το GM Island...εχει διαφορα...
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 εντωμεταξύ στο description λεει twenty squirrels αλλα το counter από πανω δειχνει 255 !!!
tak_loyk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ως συνταξιούχος πλέον του WoW πήρα beta invite και έκανα μια βόλτα να δω τι λέει. Ως ιστορία εμένα με τρελαίνει γιατί είναι back to the roots. Από κει και πέρα γενικά νομίζω ότι ο δρόμος που έχει πάρει το παιχνίδι είναι χωρίς επιστροφή και δεν το βλέπω να κρατάει τους παλιούς παίχτες με κανένα τρόπο. Το ότι όλα τα class είναι πάνω κάτω ίδια το έχει ρημάξει το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι να έχει μόνο καινούρια παιδιά που παίζουν οι οποίοι όμως το βλέπουν πολύ "επιφανειακά" με αποτέλεσμα να βαριέσαι να κάθεσαι να εξηγείς στον καθένα πως πρέπει να παίζει, τι πρέπει να κάνει κλπ. Αν φυσικά έχει κανείς τη διάθεση να σε ακούσει και δε σε αρχίζει στα γ@μοσταυρίδια. Οι παλιοί παίχτες βέβαια ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα... Τεσπά, το xpac καλούτσικο είναι για να δεις λίγο το story των βετεράνων αλλά νομίζω ότι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει (εκτός από λίγο ξεφόρτωμα του action bar). Φαίνεται ότι τα καλόπαιδα στη Blizz πάνε να δώσουν ένα vanilla tone στο παιχνίδι με λιγότερα abilities, μικρότερα νούμερα dmg/healing. Θα δείξει. 1
Xorxhs! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 και key να παρω δεν παιζει να το χρησιμοποιησω, να το spoilerιασω.... όταν είναι έτοιμο θα πέσω να καώ
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Έχω ένα wrath of the lich king collectors edition και ενα burning crusade collectors....αμφότερα σφραγισμένα. Νομίζω ότι ειναι η κατάλληλη εποχή για σπρώξιμο. Ποσά λέτε να πιάσουν;
liopyr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Κανονικό account πουλιέται αυτές τις εποχές ή μπα; Άλλο τρόπο να ξεμπλέξω δεν βλέπω.
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Eγώ θα σου έλεγα να τα κρατήσεις. Δεν θέλω!!! Θελω cash Τις εχω κ τις δυο εκδόσεις προφανώς για πάρτι μου. Το wotlk το χω βάλει αγγελία εδω....το tbc το χω κρατήσει για γνωστό φίλου....θα ξέρω τις επόμενες μερες (250€)
paularas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Eγώ θα σου έλεγα να τα κρατήσεις. Δεν θέλω!!! Θελω cash Τις εχω κ τις δυο εκδόσεις προφανώς για πάρτι μου. Το wotlk το χω βάλει αγγελία εδω....το tbc το χω κρατήσει για γνωστό φίλου....θα ξέρω τις επόμενες μερες (250€) Νομιζω πανε 150€ το ενα και κανα 70 αρι το αλλο. Παντως wotlk collectors εχω δει καπου προσφατα. Το tbc λογικα παει αρκετα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις