carrypizza Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αξιζει η δεν αξιζει να παρεις game time θελω να πω ειδα εναν φιλο μου το πρωι να παιζει μεσα σε ενα μισαωρο ειδα 2 ατομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για μπες το βράδυ να δεις! Τετάρτη αν είναι, ακόμα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δηλαδη αξιζει να παρω η θα ξενερωσω και θα τα κλαιω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ρε μάγκες να ασχοληθώ με το παιχνίδι ή είναι άδειο και δεν αξίζει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ρε μάγκες να ασχοληθώ με το παιχνίδι ή είναι άδειο και δεν αξίζει???? Περιμενε μεχρι το expansion εγω θα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Powerslave013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ρε μάγκες να ασχοληθώ με το παιχνίδι ή είναι άδειο και δεν αξίζει???? Eγω το ξεκινησα πριν λιγες μερες και εχω φαει πραγματικα μεγαλο κολλημα..Εχει τοοοοσα πραγματα να κανεις που χανεις την μπαλα..Απορω πως καποιοι εχουν ανεβασει 4-5 χαρακτηρες στο μεγιστο level και οχι μονο αυτο αλλα εχουν κανει τα παντα με τον καθεναν. Ξεκινησα στον Silvermoon με εναν worgen guardian druid. Παρολο που διαβαζα παντου οτι ο server ειναι γεματος εγω μεσα δεν βλεπω κοσμο..μηπως επειδη ειμαι ακομα χαμηλο level? (ειχα ξεκινησει εναν hunter οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post, τον πηγα 21 level αλλα δεν με τραβαγε ιδιαιτερα to class και ετσι πηγα στον απολυτο worgen druid) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 check your email ... μολις μου ηρθε δωρο 7 ημερες back to wow το ενεργοποιησα ... Δεν ηταν spam .....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ισχυει το παραπανω με τις 7 μερες δωρο. Eγω το ξεκινησα πριν λιγες μερες και εχω φαει πραγματικα μεγαλο κολλημα..Εχει τοοοοσα πραγματα να κανεις που χανεις την μπαλα..Απορω πως καποιοι εχουν ανεβασει 4-5 χαρακτηρες στο μεγιστο level και οχι μονο αυτο αλλα εχουν κανει τα παντα με τον καθεναν. Ξεκινησα στον Silvermoon με εναν worgen guardian druid. Παρολο που διαβαζα παντου οτι ο server ειναι γεματος εγω μεσα δεν βλεπω κοσμο..μηπως επειδη ειμαι ακομα χαμηλο level? (ειχα ξεκινησει εναν hunter οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post, τον πηγα 21 level αλλα δεν με τραβαγε ιδιαιτερα to class και ετσι πηγα στον απολυτο worgen druid) Ισχυει αυτο . Παντως εγω τωρα με τις 7 μερες δωρο που εδωσε η Blizzard καταλαβα μετα απο καιρο γιατι σταματησα στο συγκεκριμενο expansion. Ειναι οντως αθλιο το Story(ακομα και τα Dungeons)σε σχεση με παλια.Αντε να μπει το Expansion μπας και γινει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 σημερα ξεκιναει η ΒΕΤΑ του WoD..... http://media.wow-europe.com/email/2014/world_of_warcraft/beta/wod_beta/en-us/index_en-us.html Check your Email !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Eγω το ξεκινησα πριν λιγες μερες και εχω φαει πραγματικα μεγαλο κολλημα..Εχει τοοοοσα πραγματα να κανεις που χανεις την μπαλα..Απορω πως καποιοι εχουν ανεβασει 4-5 χαρακτηρες στο μεγιστο level και οχι μονο αυτο αλλα εχουν κανει τα παντα με τον καθεναν. Ξεκινησα στον Silvermoon με εναν worgen guardian druid. Παρολο που διαβαζα παντου οτι ο server ειναι γεματος εγω μεσα δεν βλεπω κοσμο..μηπως επειδη ειμαι ακομα χαμηλο level? (ειχα ξεκινησει εναν hunter οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post, τον πηγα 21 level αλλα δεν με τραβαγε ιδιαιτερα to class και ετσι πηγα στον απολυτο worgen druid) Και εγω στον silvermoon ειμαι! Αν πας στο stormwind θα βρεις πολυ κοσμο απλα αυτος ο srv εχει scale 6:1 δεν θα δεις πολλους horde! Αν βλεπεις ατομα να ανεβαζουν πολλους χαρακτηρες υπαρχει τροπος με το gear που ειναι account bound και καθε item σου δινει 10% xp εγω ανεβαζω bam bam ενας monk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ενεργοποίησα τις 7 μέρες free. Μπαίνω και 370ms lag. Αηδία σκέτη, στην πράξη πρέπει να ήταν ακόμα περισσότερο. Βγαίνω, μπαίνω στον private, σφαίρα όλα, 90ms. Δεν μετανιώνω που έχω κόψει το 20€ εδώ και μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ενεργοποίησα τις 7 μέρες free. Μπαίνω και 370ms lag. Αηδία σκέτη, στην πράξη πρέπει να ήταν ακόμα περισσότερο. Βγαίνω, μπαίνω στον private, σφαίρα όλα, 90ms. Δεν μετανιώνω που έχω κόψει το 20€ εδώ και μήνες. Εγω παλι εχω 70 ms και ειμαι και σε Heavy Population Server(Twisting Nether),τι να σου πω δεν ξερω γιατι ειχες τοσο πολυ Ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Με 50-60 ms (fastpath) παίζω σταθερά. Stormscale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 και εγώ γενικα τόσο καιρό παίζω μια χαρά που έχει πάντα κόσμο ο silvermoon οπότε αλλο πρέπει να είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ακουσα και απο αλλους 1-2 γνωστους μου που τωρα που μπηκανε και αυτοι ειχαν 160-180fps,ενω συνηθως ειχαν λιγοτερα.Ισως να οφειλεται στο οτι μπηκαμε πολλα ατομα τωρα με τις 7 μερες δωρο,+ την Beta του Expansion . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις