Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα.Υποτίθεται ζήταγε μια φορά την μέρα αλλά έμενα κάθε 2-3 ώρες αν έμπαινα μου ζήταγε πάλι και ας είχα την επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμένα ρε μου την σπάει που κάθε δίμηνο πρέπει να δίνουμε 25 μεγάλη βλακεία πιστεύω θα έβγαζε περισσότερα λεφτά αν πουλούσε απλά το game η blizzard :D

εμένα ρε μου την σπάει που κάθε δίμηνο πρέπει να δίνουμε 25 μεγάλη βλακεία πιστεύω θα έβγαζε περισσότερα λεφτά αν πουλούσε απλά το game η blizzard :D

LoL ούτε καν :P

Γιατί 25; Εγώ δίνω 18 νομίζω χμμ

http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html

Respect εστω και μετα από 10 χρονια κυκλοφοριας μερικα νουμερα είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ !

Όντως είναι μεγάλα τα νούμερα, αλλά προφανώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

100 million unique players ούτε στον ύπνο τους δεν θα έχουν. Δε θα μιλήσω για θέματα τεχνολογία multiboxing, ή ακόμα και..multi-botting με πολλαπλά accounts.

Tο πάνε καλά το marketing πάντως δεν λέω.

Όντως είναι μεγάλα τα νούμερα, αλλά προφανώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

100 million unique players ούτε στον ύπνο τους δεν θα έχουν. Δε θα μιλήσω για θέματα τεχνολογία multiboxing, ή ακόμα και..multi-botting με πολλαπλά accounts.

Tο πάνε καλά το marketing πάντως δεν λέω.

Δεν είναι μόνο τα νούμερα (που και τα μισά να ήταν, πάλι θα ήταν εντυπωσιακά), είναι η ιδέα.

Το WoW έχει γράψει ιστορία στο χώρο και συνεχίζει στην κορυφή με εξαιρετική ποιότητα ύστερα από 10 χρόνια. Και μόνο για αυτό, respect.

Μακάρι να είχα χρόνο, να ξαναέπαιζα αλλά τι να κάνουμε που μπλέξαμε με τις δουλειές.

Όσο για το marketing... ε λογικό δεν είναι; Μπορεί να έχει κάνει πολλά λάθη η blizzard αλλά σαν πελάτη ποτέ δεν έννοιωσα νε με προσβάλει / κοροϊδεύει.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Μόνο για το συγκεκριμένο νούμερο μου έκανε εντύπωση το πώς το παρουσιάζουν.

Ούτε εγώ έχω παράπονο γενικά, εκτός από αυτό των άδειων servers. Μόνο τότε ένιωθα ότι πληρώνω πραγματικά τσάμπα. Με νεκρό trade channel, Auction House, τα πάντα. Από πείσμα και μόνο (αυτό τώρα πριν 2-3 χρόνια) και όχι από τσιγκουνιά, και αφού έκανα αρκετή υπομονή μπας και κάνουν κάτι, ανέβασα σε άλλο server ακριβώς ίδιο χαρακτήρα (σε όλα, ακόμα και όνομα), αντί να κάνω transfer :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...