Silverage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα.Υποτίθεται ζήταγε μια φορά την μέρα αλλά έμενα κάθε 2-3 ώρες αν έμπαινα μου ζήταγε πάλι και ας είχα την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα, έχει κανείς να μου κάνει scroll ressurection ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα . Δωσε email Να σου κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εμένα ρε μου την σπάει που κάθε δίμηνο πρέπει να δίνουμε 25 μεγάλη βλακεία πιστεύω θα έβγαζε περισσότερα λεφτά αν πουλούσε απλά το game η blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εμένα ρε μου την σπάει που κάθε δίμηνο πρέπει να δίνουμε 25 μεγάλη βλακεία πιστεύω θα έβγαζε περισσότερα λεφτά αν πουλούσε απλά το game η blizzard LoL ούτε καν Γιατί 25; Εγώ δίνω 18 νομίζω χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html Respect εστω και μετα από 10 χρονια κυκλοφοριας μερικα νουμερα είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όντως είναι μεγάλα τα νούμερα, αλλά προφανώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. 100 million unique players ούτε στον ύπνο τους δεν θα έχουν. Δε θα μιλήσω για θέματα τεχνολογία™ multiboxing, ή ακόμα και..multi-botting με πολλαπλά accounts. Tο πάνε καλά το marketing πάντως δεν λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όντως είναι μεγάλα τα νούμερα, αλλά προφανώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. 100 million unique players ούτε στον ύπνο τους δεν θα έχουν. Δε θα μιλήσω για θέματα τεχνολογία™ multiboxing, ή ακόμα και..multi-botting με πολλαπλά accounts. Tο πάνε καλά το marketing πάντως δεν λέω. Δεν είναι μόνο τα νούμερα (που και τα μισά να ήταν, πάλι θα ήταν εντυπωσιακά), είναι η ιδέα. Το WoW έχει γράψει ιστορία στο χώρο και συνεχίζει στην κορυφή με εξαιρετική ποιότητα ύστερα από 10 χρόνια. Και μόνο για αυτό, respect. Μακάρι να είχα χρόνο, να ξαναέπαιζα αλλά τι να κάνουμε που μπλέξαμε με τις δουλειές. Όσο για το marketing... ε λογικό δεν είναι; Μπορεί να έχει κάνει πολλά λάθη η blizzard αλλά σαν πελάτη ποτέ δεν έννοιωσα νε με προσβάλει / κοροϊδεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Μόνο για το συγκεκριμένο νούμερο μου έκανε εντύπωση το πώς το παρουσιάζουν. Ούτε εγώ έχω παράπονο γενικά, εκτός από αυτό των άδειων servers. Μόνο τότε ένιωθα ότι πληρώνω πραγματικά τσάμπα. Με νεκρό trade channel, Auction House, τα πάντα. Από πείσμα και μόνο (αυτό τώρα πριν 2-3 χρόνια) και όχι από τσιγκουνιά, και αφού έκανα αρκετή υπομονή μπας και κάνουν κάτι, ανέβασα σε άλλο server ακριβώς ίδιο χαρακτήρα (σε όλα, ακόμα και όνομα), αντί να κάνω transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 But is this trully the end of Garrosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτησω,γινετε αμα βρω καποιον απο αλλο realm να κανουμε party να κανουμε fast clear run καποιο dungeon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτησω,γινετε αμα βρω καποιον απο αλλο realm να κανουμε party να κανουμε fast clear run καποιο dungeon? Ναι γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αρκει φυσικα να είναι ιδια παραταξη ετσι ?!?!?! alliance - alliance ή horde - horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αρκει φυσικα να είναι ιδια παραταξη ετσι ?!?!?! alliance - alliance ή horde - horde Ε ναι, αυτό εννοείται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχει ορεξη κανεις να με helparei οποτε τον βολευει να κανουμε καποια low level dungeons? Alliance ειμαι στον Outland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις