Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να βάλω χρόνο στο λογαριασμό του wow αλλά δεν ξέρω 1) τι συμφέρει game card η συνδρομή (τον θέλω μέχρι το καλοκαίρι)

2) από που μπορώ να πάρω κάρτες 1 μήνα και 6 μήνες (έψαξα στο ίντερνετ και δεν τις βρήκα μόνο 2 μήνες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από wow eu:

Please choose a subscription plan and payment method below.
Subscription:

• Bill me every month  EUR 12.99/mo ( EUR 12.99 billed every month)
  • Bill me every 3 months  EUR 11.99/mo ( EUR 35.97 billed every 3 months)
  • Bill me every 6 months  EUR 10.99/mo ( EUR 65.94 billed every 6 months)

https://eu.battle.net/shop/en-us/product/world-of-warcraft-subscription

συνδρομη ειναι καλυτερα να βαλεις στο 6μηνο ενα 10αρικο κερδιζεις ...οσο για τις καρτες στο πλησιεστερο καταστημα ηλεκτρονικων η σε κανενα se7en

Οι NSA και GCHQ παρακολουθούν τις συνομιλίες μας στο Xbox Live, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Guardian.

Δημοσιογράφος ανακάλυψε memo του 2008 από την GCHQ που έλεγε ότι οι πράκτορές της μπορούν να παρακολουθήσουν φωνητικές συνομιλίες στο Xbox Live. Σε συνέχεια τις είδησης, έγκυρη πηγή της εφημερίδας που γνώριζε την NSA, έδωσε στοιχεία ότι αντίστοιχοι πράκτορες της NSA παρακολουθούσαν συνομιλίες σε World of Warcraft και Second Life, προφανώς δουλεύοντας...ως GMs. Οι συνδέσεις γίνονταν από την βάση της NSA στο Menwith Hill του Βόρειου Yorkshire. Χρησιμοποιήθηκαν metadata από το World of Warcraft για να βρεθουν στοιχεία από Guilds, accounts και χαρακτήρες.

Η Blizzard δηλώνει πλήρη άγνοια για τα παραπάνω λέγοντας ότι "Αν έγινε τότε συνέβη χωρίς την άδειά μας", ενώ η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό, κάτι που δεν επιβεβαιώνει αν ήταν συνένοχη ή όχι.

καλημέρα..παιζω wow πολλα χρονια..το ειχα σταματήσει εδω και καιρό..τωρα με εψησε ενας φιλος να παίξουμε μαζι..οι παιχτες που έχω ειναι στον bloodhoof αλλα απ οτι ειδα εχει πέσει πολύ σε κόσμο..ποιον πιστέυετε οτι ειναι ο καλύτερος αυτη τη στιγμή για να φτιάξω παιχτη εκει?

Καλησπέρα και πάλι, Την Δευτέρα 16/12 θα τρέξουμε Flex 1 (Norushen + Sha of Pride), Flex 2 και Flex 3 Achievement Run και σας καλούμε να τα κάνετε παρέα μαζί μας (Flex 4 και τα 2 πρώτα Bosses του 1 τα έχουμε ρίξει).

Requirements:
1) 520+ ilvl Optimized Gear (Enchants, Gems, Reforges) .
2) Σύνδεση με το Teamspeak μας (Στοιχεία θα δώσουμε στα Invites) .
3) Χρήση Deadly Boss Mods .
4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά.

Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477"

Πέρα από το Flex, έχουμε καθαρίσει το SoO σε Normal Mode (14/14)
κάνοντας τα πρώτα HC tries μας next week. Περισσότερα http://www.principalgods.gr

• Like 1

Ρε παίδες, αγόρασα 2 μήνες χρόνο απο το blizzard store για έναν φίλο αλλά ο βλάκας (μην πω τίποτα χειρότερο) το μετάνιωσε και δεν θέλει τον δεύτερο μήνα.

Τώρα μπορώ να πάρω πίσω τα λευτά;

Έχω επικοινωνήσει με το customer support kαι περιμένω.

Θα με κάνετε να φτιάξω Horde εσείς...

Καμιά Arena κάνετε?

Οργανωμένο PvP στο WoW δεν κάνουμε. Παρ'όλα αυτά ασχολούμαστε ατομικά. Η Arena δυστυχώς έχει αλλάξει αρκετά προς το χειρότερο κατ'εμέ. Σταμάτησα να παίζω Season 3 (2k+ Rating) TBC WoW και έχω επιστρέψει εδώ και 8 μήνες. Πλέον όλα τα Classes κάνουν τα ίδια πράγματα, και αυτό έχει διαμορφώσει έτσι την Arena ώστε to 70% του χρόνου που είσαι ingame να είσαι CC ή να μην έχεις uptime στον αντίπαλο. Τα περισσότερα classes έτσι βέβαια έχουν γίνει Balanced αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις ακόμα (βλέπε Monks + Druids).

καλημερα,

εχετε παρατηρησει έλλειψη στις prepaid cards για το παιχνιδι?

δεν βρισκω πουθενα, ουτε καν στα seven

μου είπαν οτι έχει αλλάξει ο αντιπρόσωπος και δεν φέρνουν πια....

ελεος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση:

πως μπορω να βρω τα στοιχεια των χαρακτηρων μου (professions,talents,gear,etc)  που εχω σε ολους τους inactive accounts μου?

Επισης το Armory που πηγε; δεν το βρισκω στο site.

Επεξ/σία από KilliK

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...