stefanos9 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Με βλεπω για ενα ενα μονκ instant level 90 στο WoD... Οι αλλες επιλογες ειναι mage και hunter αλλα ειναι μισολεβαρισμενοι αυτοι.. αμαρτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και ο Monk αμαρτία είναι που παίρνει 50% XP με το buff. Εγώ θα ανεβάσω έναν lock μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 em edo einai to 8ema... ti world of warcraft re paidia... opos einai kolllimeno k ena filaraki... 8a plironete 15e to mina se server gia na sikonete level? eleos... ama itan tsaba ... its ok ... alla i blizzard to paratravikse... Εδώ και χρονια είναι έτσι το WoW...δεν έκανε κάτι διαφορετικό η Blizzard ούτε νομίζω να χει θέμα με χρέη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 wow, σχεδόν 9 ετών post... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ και χρονια είναι έτσι το WoW...δεν έκανε κάτι διαφορετικό η Blizzard ούτε νομίζω να χει θέμα με χρέη wow, σχεδόν 9 ετών post... Λεπτομέρειες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν το expansion βγει και αυτο το Σεπτεμβριο,αναρωτιεμαι αν θα βγαλουν κανενα mini raid τυπου Ruby Sanctum ,μιας και το SoO το βγαλανε λιγο πιο νωρις απο το αντιστοιχο Dragon Soul. Γιατι αν δεν βγαλουν τιποτα και βγει και το expansion Σεπτεμβριο βλεπω να σταματανε παρα μα παρα πολλοι μεχρι τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μπορεί να βγάλουν κανά prologue event όπως με το Wotlk και το cata prologue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον τελη Δεκεμβριου, κλεινω 4 μηνες active. Πηρα legendary, εβγαλα flex, και καμποσο normal με τον main, μαξαρα και αλλους 2-3 alt lvl90 τιγκα με professions, χεστηκαμε και στο χρημα με κατι sky golem και ore farming. This time το απολαυσα παντως για τα καλα, ισως και περισοτερο απο Wrath... Με βλεπω αποχη μεχρι τον Σεπτεμβριο του 14, οπως και last year Reactivate σε 9 μηνακια παλι , με 2 instant level90s more...(εναν απο WoD, εναν απο resserection scroll) Ordos farming μεχρι new year αντε και κανα ιτεμ upgrade an εχει απομεινει και cu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ λέω να λογκάρω σε κάνα μήνα που θα φαρμάρουμε όλα τα hc να ντυθώ σε μία εβδομάδα. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε παιδί μου τι guild είναι αυτό που ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του ? διαβάζω τα πόστ απ την αρχή μέχρι το τέλος γιατι δεν έχω τι να κάνω και βαριέμαι και θυμήθηκα την guild που ήμουν για 1+ χρόνο εκεί που όλα ηταν καλά , είχαμε ωραίο κλήμα όλοι μεταξύ μας ξαφνικά ξέσπασε καβγάς επειδή ενας νέρντ άρχισε να κλαίει γιατι δεν τον περιμέναμε για raid. 2 ώρες άργησε και δεν ειδοποίησε κανέναν, οπότε πήραμε άλλον στη θέση του. τότε ο leader πήρε το μέρος του γιατι τον ήξερε real life και γίναμε κώλος η guild βρισκόταν ήδη 2+ χρόνια σε τόσο δεμένη φάση και απο μια μαλακία έσπασαν αρκετά άτομα το αποκορύφωμα , αφού μας έκανε άνω κάτω ο καραγκιόζης έκανε και leave να πάει αλλού . ηταν ο κλασικός παρτάκιας νέρντ που νομίζει οτι είναι καλός στο game επειδή παίζει μέρα νύχτα αλλα ούτε αυτό φτάνει για να ξεχωρίσει . ε και τότε ηταν και η τελευταία φορά που άφησα το game (έπεσε κοντά στην λήξη της κάρτας). αν δεν υπάρχει ευχάριστο κλήμα σε ενα mmo δεν σε κρατάει απο κάποια φάση κ μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και γω σήμερα πάτησα cancel στο sub που λήγει τα χριστούγεννα. Ραντεβού στο draenor ή στο event πριν από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ να τα ξεχάσεις αυτά και να τσακιστείς να μπεις για Arena, faggot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Βαριέμαιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 και εγω....αφου να φανταστείς κοιματε το μωρο 10 η ωρα και εγω λιωνω στο History channel να βλεπω δημοπρασίες...................................................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις