Akyla84 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Σου έστειλα PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Να ανεβάσω για healing Disc Priest ή Resto Shaman? Ακούω γνώμες. Και επίσης: World of Warcraft designer 'Ghostcrawler' leaving Blizzard (update) WTF?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas121 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Θελω να κανω gift σε ενα φιλο το digital edition(1-85 lvl),ο οποιος τωρα παιζει σε starter edition κι ο αδερφος του τον εχει κανει recruit. Αν λοιπον του στειλω το gift ο αδερφος του θα παρει τα rewards του recruit a friend(1 δωρεαν μηνα δηλαδη); Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να ανεβάσω για healing Disc Priest ή Resto Shaman? Ακούω γνώμες. Κοιτα αυτο ειναι καθαρα personal style τι προτιμα ο καθενας, και τι ειναι fun για αυτον... Aπo την αλλη μιλοντας για παρτυ μου (PVE Raider 100%, δεν μιλω για PvP δεν εχω ασχοληθει), σαν healer addict και εχοντας ολα τα healer class σε lvl90 εκτος απο μονκ που δεν τον ξερω καθολου....: 1. Resto Druid (main) - ilvl551 2. Resto Shaman - ilvl515 3. Disc Priest - ilvl 498 4. Holy Priest / 5. Holy Paladin - ilvl496 (Ποτε δεν με τρελανε το holy και στα 2 class, δεν ξερω γιατι) Shaman vs Priest = shaman για μενα, θα μπορουσε να ειναι και ο μονος που να εχει πιθανοτητες να εκθρωνισει τον main μου... Σε leveling εχει fun o Disc, αλλα σε end-game flex/normal raid progress με κουραζει αυτο το class γενικα, προτιμω την απλοτητα και smart healing των druid/shaman και να σπαμε και τα κοντερ πολυ συχνα.... Αlso "combat ress" & "ressurectιοn" ειναι >super imba ! Επισης σαν dps offspec προτιμω : 1) elemental shaman (λογω healing primary, δεν ασχολουμαι με enchancement) 2) Balance Druid 3) Ret Paladin 4) Shadow Priest Ο Παλα και ο Priest φαρμαρουν και φτιαχνουν κανα enchant/gem αποκλειστικα και μονο.... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν με αφήνει να μπω flexible? Εχω 525 ilvl περίπου.. Θέλει premade group? Στο θέμα Priest - shaman έχοντας priest σχεδόν 8 χρόνια μπορώ να πω ότι είναι ένα class που σου δίνει το απαραίτητο challenge, θέλει να είσαι πιανίστας για να παρεις το 100% από το class αλλά δεν ειναι καθόλου βαρετό! Έχει σίγουρα πανω απο 15-20 spells που θα χρησιμοποιείς για να healaρεις, να ξαναπάρεις πίσω mana κλπ σε ενα raid, επίσης με την ύπαρξη των chakra αποκτάς μεγάλη ευελιξία και μπορείς να healaρεις τανκ - raid, αναλογα το chakra που έχεις ενεργοποιήσει.. Παίζω μ΄νο Holy αν και δοκιμάζω πολλες φορές και disc που το βρίσκω λίγο πιο βαρετό, αν και πλεον βγάζει μεγαλύτερα νουμερα στο healing θεωρώ το holy πολύ πιο διασκεδαστικό. Γενικότερα είναι ενα class που δεν μπορείς να το βαρεθείς εκτός και αν όλα αυτά σου φαίνονται ήδη βαρετά οπότε φτιάξε pala Στο lvl up ποτέ δεν με τρέλανε ο priest και καμιά φορά ήταν και κάπως βαρετό.. Τώρα για shadow μπαινω σπάνια μονο όταν φαρμάρω ή οταν έχω ρουτινιάσει με το holy, αρκετά ενδιαφέρον ροτεισον αλλά και πάλι είναι ενα ροτεισον, πατας πανω κατω τα ίδια κουμπάκια και προσεχεις 1-2 πραγματα, booooooringggg! Shaman έχω παιξει λίγο οπότε δεν μπορώ να έχω αποψη αλλά μου άρεσε αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Flexible για να μπεις θέλει premade group, κατέβασε oqueue για να βρεις κάποια με minimum ilvl 525. Αν μου λες ότι ο disc βγάζει πλέον περισσότερο από Holy, πάω για Disc subitos, γιατί όταν ανέβασα εγώ priest, ο disc ήταν μόνο για PvP και tank healing. (έχω και Disc και resto shaman σε άλλο realm, 85 και 80 αντίστοιχα, αλλά ρωτάω γιατί με τις τελευταίες αλλαγές μιλάμε πλέον για άλλα class) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οι disc βγαζουν περισσότερο heal πλεον γιατι σπαμαρουν shields οπότε το absorb ερχεται 1ο από το καθαρό heal. Εχει και αλλα ενδιαφέροντα πράγματα βεβαια το Disc αλλά εγω προσωπικά χαίρομαι με το holy, το οποίο πρέπει να δίνει ρεστα στο 10αρι με renew και prayer, στο 25αρι ο holy ειναι καπως πιο περιορισμένος σε σχεση με τα αλλα classes. Από το τέλος το Wotlk ξεκινησε η Blizz να βελτιωνει τον disc. * Επίσης το Flex πόσο δύσκολο είναι; Εχοντας παει 4-5 φορες σε όλο σχεδόν το SoO εχω μαθει τα περισσότερα fights αλλά όχι καλά, είναι αρκετά πιο δύσκολο από το LFR? Βαριέμαι να κάθομαι να τα διαβάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akyla84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Nαι είναι. Πιο πολύ μοιάζουν τα tacts του Flex με το Normal παρά με το LFR.Aπλά αν έχεις καλό grp που ξέρει tacts και βγάζει heal/dps της προκοπής,είναι βόλτα στο πάρκο σαν το LFR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοεις βόλτα στο παρκο σαν το LFR? Τεταρτη μεχρι το απογευμα το LFR ειναι βολτα στο παρκο ή κομματι απο κεικ ΑΠο τεταρτη απογευμα μέχρι πεμπτη βραδάκι έχει wipes κυριως στα trash και απο παρασκευη έχει σαφέστατα περισσότερα wipes απο hc raids. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το flex ειναι πιο κοντα στο normal, παρα στο LFR, μην το συγκρινεις με LFR. Flex πας με 10-14 ατομα συνηθως.. SoO flex wings 1&2 μετα απο λιγο experience, βγαινει πιο νερακι απο ενα bad LFR (παρασκευη+) Random Premade Flex group > wings 3&4 τα πραματα δυσκολευουν αρκετα σε καποια bosses, ενας να κανει @α@ακία οδηγει σε wipe ... Παντως τακτς on the job ουσιαστικα στο flex μαθαινεις, στο LFR εισαι πιο πολυ σε tourist mode. Εννοω οτι και 0 tacts να ξερεις, LFR θα την σκαπουλαρεις, αλλα wing3/4 flex+ no way Επισης ισως θες και περισσοτερο spirit, τα fights κρατουν a bit more και δεν θελουμε τους healers out of mana στο 10% του boss!. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πότε θα μαζευτούμε να πάμε κάνα 25HC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Χλωμό, οι μισοί είμαστε Alliance, οι άλλοι μισοί είστε Hordes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ο μονκ healer προς τα που μοιαζει παιδια, προς druid/shaman η προς priest μερια ? Ξερει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Υβρίδιο, κάτι ενδιάμεσα, απ΄όσο θυμάμαι όταν ανέβαζα Monk μέχρι 65 που τον έφτασα. Εμένα πιο πολύ Shaman μου θυμίζει το gameplay του πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν και εχω καιρό να παίξω, ειδικά τον μονκ, σαν healer είναι διαφορετικός και παρόμοιος με όλους. Έχει hot, το renewing mist που κάνει spread σε 3 άτομα, έχει channel (αντί για hardcast) το soothing mist το οποίο σου δίνει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιείς 2 spell σαν instant spells (surging mist, enveloping mist). Έχει καλό aoe αν έχεις μοιράσει σε πολλούς το renewing mist με το uplift πχ, έχει το τσαγάκι του που σου δίνει πίσω μάνα κλπ.. Γενικά δες είτε ej έιτε το http://www.noxxic.com/wow/pve/monk/mistweaver για κάτι περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις