tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το dragon soul πόσο κράτησε;; Δεκεμβρη εώς εξπάνσον, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το dragon soul πόσο κράτησε;; Δεκεμβρη εώς εξπάνσον, έτσι; Ναι, Δεκέμβρη έως Σεπτέμβρη που βγήκε το xpac δηλαδή περίπου 9 μήνες. Εάν το σκεφτούμε δλδ καλύτερα, Απρίλη θα είναι το νέο ή Μάη... Δύσκολη εποχή όμως το βλέπω. Δεν θυμάμαι νέο xpac τέτοιες εποχές, συνήθως ήταν Χριστούγεννα, Σεπτέμβρη τέτοια πράγματα... Σε ότι αφορά την Outland, ας έρθουν οι tbc'ες που γουστάρανε την προ WoTLK εποχή να μας πούνε. Εγώ μια χαρά γουστάρω Outland και είχε και τρομερά Raids, αλλά μάλλον έχουν ξεχάσει οι παλαιοί. Το ότι η Outland έγινε CRZ μάλλον τους έχει χαλάσει, να πάτε σε PvE Server να το χαρείτε παίδες Τέλος απλά θα ήθελα (πραγματικά) να προχωρήσει το Warcraft 4. Το αντίστοιχο του 3 έδωσε το boost και την ώθηση στο WoTLK καθότι συνέχισε την ιστορία, το lore. Τες πα, ότι και να είναι θα το δούμε και θα το δοκιμάσουμε. Κι εάν είναι σαν το MoP θα γουστάρουμε κι όλας, εάν είναι τύπου Cata θα το ανεκτούμε, εάν είναι τύπου WoTLK θα είναι απλά EPIC!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πάμε ολοταχώς για Outlands Xpac τελικά... http://www.mmo-champion.com/content/3504-Warlords-of-Draenor-Trademarked-in-the-USA-BNet-Beta-Profile-Update-Nov-4-Hotfixes-Warlords-of-Draenor-Trademarked-in-the-USA-BNet-Beta-Profile-Update-Nov-4-Hotfixes Ωραία, περιμένω πώς και πώς το Siege of Shattrath (worst city ever) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χειρότερη από το Exodar? Nowai!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 σωστος ο chill ...αυτό το exodar ποτε δεν καταλαβα που είναι τι .......... ! Siege Of Outland να τελιωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 exodar ήταν κλάμα, undercity κανα 2-3 που βρεθηκα εκανα 10-15' να βγω, η Darnassus ήθελε καλύτερο σχεδιασμό, ironforge, SW, Orgri ήταν στην ουσία οι μόνες ενδιαφέρουσες πολεις απο αποψη λειτουργικότητας. Απο TBC και μετά μπορώ να πω ότι μου λείπει η Dalaran και ας ήταν μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 "Possible blizzcon leak : 2 new playable races + demon hunter class!!" hmmm... zfour world 1 demon hunter... ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... μάλλον με βλέπω να ξανά κατρακυλάω :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όπα, βάστα. RIP Warlock Χειρότερη από το Exodar? Nowai!!!! Ποιος το μπιπ το Exodar? Μιλάμε για μια starting area city που την έτρωγες στη μάπα για 10 lvls max ενώ στη Shattrath παιρνούσατε μέρες ατελείωτες κάποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ..... Τες πα, ότι και να είναι θα το δούμε και θα το δοκιμάσουμε. Κι εάν είναι σαν το MoP θα γουστάρουμε κι όλας, εάν είναι τύπου Cata θα το ανεκτούμε, εάν είναι τύπου WoTLK θα είναι απλά EPIC!!!!!!!!!! σαν γνησιο blizzard fanboy, βρισκομαι σε μια hyped , ecstasy φαση , οτι και να ειναι το xpac . η ντοπαμινη χτυπαει κοκκινο . περιμενω με ανυπομονησια την ανακοινωση στη blizzcon την παρασκευη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akyla84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς να αποκλείουμε το Warlords of Draenor σαν όνομα,νομίζω η Blizz έχει κατοχυρώσει και άλλα ονόματα για το επόμενο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 βρε να το ξεκινησω... με νεο exp μου φαίνεται θα έχω καλό timeframe... γαμώ την μετανάστευση που πρέπει να ξεκινήσω σε ΝΑ από το 0... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 βρε να το ξεκινησω... με νεο exp μου φαίνεται θα έχω καλό timeframe... γαμώ την μετανάστευση που πρέπει να ξεκινήσω σε ΝΑ από το 0... δηλαδη αλλαζοντας ηπειρο , δεν μπορεις να κανεις κατα καποιον τροπο μεταφορα/merge των χαρακτηρων σου , στο νεο NA account? αν ισχυει αυτο , πραγματι it sux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ναι. τον battle.net Λογαρασμό τον άλλαξα σε ΝΑ, τα παιχν΄΄ιδια μου όμως όχι. βέβαια το μόνο που τσούζει είναι το /played ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη αλλαζοντας ηπειρο , δεν μπορεις να κανεις κατα καποιον τροπο μεταφορα/merge των χαρακτηρων σου , στο νεο NA account? αν ισχυει αυτο , πραγματι it sux Γράφει στην EULA οτι δεν γίνεται. Κάποιος (εγω) βαριόταν πολλή μια μέρα και έκατσε και την διάβασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 έχει κανένας σας recruit a friend για ΝΑ? έτσι γιατί πιάσανε τα κρύα και έχω χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις