tehAllantin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 10 levels for level up? Thanks but no, thanks!
Soultaker1979 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 10 levels for level up? Thanks but no, thanks! Υποθέτω ότι θέλεις παραπάνω ε? Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είχει 20 lvls. Γιαυτό και δίνω 50-60 ευρώ για τα xpansions όχι για να τιγκαρει σε κόσμο που θα φύγει σε 3 μήνες :) No new race / class ?? Επιτελους!!!! Πάντως οκ η blizz ευτυχώς που δεν κοιτάει τι θέλει ο κόσμος... Κάνουν κάτι εντελώς νέο, πέφτει κράξιμο γιατί δεν γυρίσανε στα παλιά και βγαίνουν από το path και το lore (παρότι το Lore ήταν μαμάτο στο MoP), λένε να γυρίσουν στο lore (Naga και σία είναι μέσα στο Lore το παλαιό) κράξιμο γιατί γίνεται ανακύκλωση... Παίδες, κλάιν... Θα σας λέμε από εδώ τι γίνεται στο game, dont bother ... GO BLIZZ!!!!!
klainmaingr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Λίγη σημασία έχει, αλλα απο χθές άρχισαν να φεύγουν για τα μαγαζιά τα καινούρια battlechest που περιλαμβάνουν και το cataclysm μέσα. Αν έχετε κανέναν που ψήνεται να ξεκινήσει ας περιμένει μερικές μέρες. 15 γιούρια είτε η κανονική έκδοση είτε απο bnet http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000104
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εχω την απορια που θα πανε τα στατς τωρα και το life μας.........
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Θεωρω τα infos πολυ πιθανό να ναι ετσι για το επερχόμενο xpac. Τα naga έχουν μεγάλο μερίδιο στο warcraft 3 και η ιστορία της azhara, με ενα statue μόνο και μια αναφορά δεν καλύφθηκε επ ουδενί. Στο wow μια vashj είδαμε και την azhara σε μια untargetable κατάσταση σε ενα heroic dungeon. Το δε leveling τουλαχιστον την πρώτη φορα ειναι απο τις καλύτερες εμπειρίες που μπορει να δώσει σε μένα το παιχνιδι. Ειδικά το leveling στο mop ήταν κορυφή, οπότε περιμενω πααααααρα πολλα στα 10lvls του επόμενου xpac.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αλλαγη δεδομενων ; www.mmo-champion.com Warlords Of Draenor ?!?!?!?! ΕΛΠΙΖΩ να μην γυρισουμε στην outland....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ !!!!!!!!!!!!!!!!Επισης ελπιζω να είναι απλα το ονομα του Warcraft 4..... ! ( κατι άλλο ; ) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από GaGaS_Thess
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αν ποτέ γυρίσει το wow σε outland 1. ελπίζω να μην είναι back in time expansion διότι α. δε μου αρέσουν, β. πιστεύω ότι τα έχουν κάνει λίγο χάλια με τα "πίσω στο χρόνο" και tavel in time. 2. ελπίζω να δω την outland αρκετά αλλαγμένη! Είπα και πιο πάνω, ότι δεν είναι δυνατόν σε κάθε expansion να εμφανίζεται και μια καινούρια ήπειρος, ένας καινούριος πλανήτης κοκ Εκεί είναι που θα ξεχειλώσει τελείως το πράγμα και θα ξεφτυλιστεί. Προτιμώ να παίζω στα ίδια μέρη τα οποία θα δέχονται "φυσιολογικές" αλλαγές παρά κάθε 3 και λίγο να εμφανίζεται μια νέα ήπειρος στο χάρτη. Επίσης θα ήθελα να μη γνωρίζουν οι παίκτες και πολλά πολλά για τα raids, ως προς το lore κτλ. Δε θέλω να ξέρω από το ptr τα πάντα και δεν είναι καλό για το παιχνίδι που το ptr έχει τα πάντα. Δεν είναι καλό οι παίκτες να τα ξέρουν όλα από πριν. Ας κάνουν τα τέστ με default models σε default περιοχές παρά αυτό το πράγμα που πριν ακόμα σκάσει το patch, τα μεγάλα guilds κοντεύουν να βαρεθούν το raid. warcraft 4 χμ;;; Δύσκολο αλλά μακάρι... μέχρι το 2020 μπορεί να βγει... θα έχουμε βγει και από την κρίση τότε
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 με καλυψες πλήρως .... ειδικα στο θεμα των PTR .... Από εκει και περα ΔΕΝ ΘΕΛΩ να δω outland . Μου την δινει σαν περιοχη . Δεν ξερω γιατι . Κάθε χαρατηρρα που ανεβασα με το που πηγαινα 58 εβριζα 1
Silverage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον γιατί οι περισσότερες περιοχές είναι σκατά εμφανισιακά.Μόνο Nagrand γούσταρα.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το SOO απεδειξε ότι ο κόσμος θέλει να ασχολείται με 'γνωστο' στους πολλούς, content. To να raidareis Orgri ενθουσίασε αρκετούς!
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Γνωστό; Αν εννοείς γνωστό μέρος (familiar που λένε οι Εγγλέζοι) τότε ναι, συμφωνώ απόλυτα και αυτό λέω και εγώ! Αν εννοείς γνωστό ως προς το περιεχόμενο (bosses - tactics etc) από ptr, διαφωνώ διότι νομίζω ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον όταν βγαίνει το raid οι παίκτες να μην ξέρουν ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουν. Να έχουν μια ιδέα από tactics, να έχει γίνει το testing σε ptr αλλά με άλλα μοντέλα και σε διαφορετικές περιοχές ή δωμάτια αλλά το τελικό αποτέλεσμα να το βλέπουν πρώτη φορά μετά το official patch. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός Επί εποχές vanilla υπήρχε ptr όπως είναι σήμερα και γινόντουσαν τέτοια tests πριν από κάθε patch? (Αλήθεια δεν ξέρω, δεν έπαιζα τότε)
mmurdoc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Outlands? Έλεος αν επαληθευτεί! Οι μισές περιοχές με ζάλιζαν με τα υψώματα και τα σκασμέμα βράχια, μετεωρίτες κτλ...Never again plz!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Oυτε οι Naga, ούτε η Outland με ενθουσιάζουν Gief WotLK back! 1
LRoi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αν βγάλει νέο Xpac Outlands εγώ /quit. Κάθε φορά που ανεβάζω χαρακτήρα, το σκέφτομαι 2 και 3 φορές γιατί έχω να περάσω από την κωλοπεριοχή...
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 γι αυτό να μην ανεβάζετε χαρακτήρες λολ.. εγώ από το 2007 που ξεκίνησα 2 κατάφερα να ανεβάσω μέχρι το max lvl και πάντα μέχρι το cataclysm. Στο ΜοΡ μόνο έναν! Προφανώς δε μου άρεσε και πολύ το leveling....
Προτεινόμενες αναρτήσεις