GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 όταν κανεις request σου ανοιγει ότι εχεις νετο battletag friend αλλα μεχρι ο άλλος να σε δεχτει δεν σου τον εμφανιζει . μονο όταν φτασει η ωρα του Invite στο εμφανιζει στα pending
chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Άλλο λέω εγω. Είμαι ήδη σε xrealm group, τότε δεν μου λειτουργούν τα whispers ή απλα τα παίζει η οθόνη του keyboard και γράφει οτι να ναι.... Αυτη η μαλακια δε, του να κανεις join raid που ειναι εν εξελίξει ειναι τρισμεγιστη παπαρια. Θες να κανεις ενα ολοκληρωμένο raid και σε βγάζει στο τελευταιο boss απλα και μόνο για να κανεις quit να φας 30 λεπτα debuff και να περιμένεις 1,5 ώρα για το επόμενο που παίζει να ναι και πάλι στην μέση. Τόσο δύσκολο ειναι όταν έρχεται το lfr να σου λεει ποσα bosses ειναι down; Όλο μαλακιες η blizz
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα σε αυτό .... ετσι την επαθα σε raid που ηθελα μονο το πρωτο boss για να κανω το Achievement για να ανοιξει το επομενο raid και μπηκα 4 φορες περιμενωντας 30 λεπτα και στις 4 ηταν στο 2ο - 3ο boss ..... είτε debuff 30 λεπτα είτε χασιμο ωρας γιατι ουτε loot θα παρεις
chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Τον αντίλογο απο την blizz τον γνωρίζω "Με αυτόν τον τροπο, ενδεχομένως να μην κάνει join κανένας και να μείνει ανολοκληρωτο το instance" Τον εχω διαβάσει σε ανάλογα posts στο mmo-champion Δεν βρέθηκε κανεις να τους ανταπαντησει "στα @@ μου. Παίζω για την πάρτι μου, οι άλλοι 24 μου ειναι εξαιρετικά αδιάφοροι".....
Akyla84 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτες τελείωσα με τα runestones και με την δοκιμασία του healing (αν μπορω να την θεωρήσω δοκιμασία.....μετά το challenge του green fire),πήρα το cloak και περιμενω να βρω group να κανω τα 4celestial bosses στο timeless για να την κανω legendary. Τα bosses ειναι της πλάκας αλλα αντε βρες group σε εναν server που παίζω εγω, άλλοι τρεις και ο κούκος. Kαλό το ΟQ.Αλλά δοκίμασε να κάνεις account στο openraid.eu.Έχει live chat και να κάνεις join σε event όπως flex,achiev runs κ.ά. Έχω βρει απίστετο group για flex από την πρώτη βδομάδα και καθαρίζουμε και τα 4 wings σε 2 με 2.5 ώρες.
Driftas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 καλημέρες διαβάζοντας τα post σας με κολλήσατε στο να τελειώσω το quest με τις green fire στο δικό μου lock. τελικά, μετά από κάμποσα wipes τα κατάφερα πολύ executional based boss. θα ήθελα εδώ να σας δώσω ένα προγραμματάκι που έχω φτιάξει, και αφορά το npcscan. Πολύ χρήσιμο addon, αλλά με έχει μείον. Για να κάνεις reset τα rare που έχει βρει πρέπει να μπεις σε φακέλους να σβήσει το φακελο cache μπλα μπλα μπλα..γενικά βαριέμαι αυτά. οπότε δημιούργησα το ακόλουθο batch file @ECHO OFF del "E:\World of Warcraft\Cache\WDB\enGB\creaturecache.wdb" ECHO. ECHO NPCSCAN RESETTED ECHO (HOPEFULLY ) ECHO ............. ECHO PRESS 1 or 2. ECHO ............. ECHO. ECHO 1. RUN WOW LAUNCHER ECHO 2. EXIT ECHO. SET /P M=TYPE 1, 2 then press ENTER: IF %M%==1 GOTO WOW IF %M%==2 GOTO EOF :WOW START "" "E:\World of Warcraft\World of Warcraft Launcher.exe" GOTO EOF το οποίο ουσιαστικά διαγράφει το ζητούμενο αρχείο. η μόνη αλλαγή που θα χρειαστεί είναι στα κόκκινα γράμματα να αλλαχθούν με το path που οδηγεί στο φάκελο World of Warcraft. ουσιαστικά αντιγράφουμε το κείμενο στο notepad, το αποθηκεύουμε με κατάληξη .bat στην επιφάνεια εργασίας (ή οπου αλλού θέλουμε) και το τρέχουμε. ανοίγει ένα dos παράθυρο όπου έχουμε 2 επιλογές 1. ανοίγει το wow 2. κλείνει το παράθυρο. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 δηλαδή απορω.....χειρότερος server από τον genjuro δεν υπαρχει ..... γκρινια για dead server από εποχη τελους Tbc.....ο server εχει 30 active ατομα ... αυτοι είναι ολοι . Τι περιμενει για να τον κανει merge ?!?!?!? ΕΛΕΟΣ !
Soultaker1979 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τον αντίλογο απο την blizz τον γνωρίζω "Με αυτόν τον τροπο, ενδεχομένως να μην κάνει join κανένας και να μείνει ανολοκληρωτο το instance" Τον εχω διαβάσει σε ανάλογα posts στο mmo-champion Δεν βρέθηκε κανεις να τους ανταπαντησει "στα @@ μου. Παίζω για την πάρτι μου, οι άλλοι 24 μου ειναι εξαιρετικά αδιάφοροι"..... Το μεγάλο θέμα εδώ είναι ότι όντως πριν την αλλαγή πολύς κόσμος απλά πάταγε cancel. Χωρίς τους άλλους 24 (που συμφωνώ ότι είναι εξαιρετικά αδιάφοροι) δεν θα έκανες ούτε εσύ lfr. Κι εγώ ψάχνομαι για ένα boss για να ολοκληρώσω το ριμάδι εδώ και δύο μέρες, μου χει σπάσει τα νεύρα και βγαίνω στο τελευταίο (γιατί εκεί κυρίως πέφτει το απόλυτο ξύλο και φεύγει κόσμος). Κάποια στιγμή θα το πετύχω κι αυτό που θα μου πάει δηλαδή απορω.....χειρότερος server από τον genjuro δεν υπαρχει ..... γκρινια για dead server από εποχη τελους Tbc.....ο server εχει 30 active ατομα ... αυτοι είναι ολοι . Τι περιμενει για να τον κανει merge ?!?!?!? ΕΛΕΟΣ ! Το virtual merging νομίζω ότι γίνεται σιγά σιγά κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά του genjuros. Βέβαια όπως ο genjuros είναι και αρκετοί άλλοι servers
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγώ βλεπω οτι 4-5 με βοηθάνε στο lfr..... Και το recount ειναι αδιάψευστος μάρτυς. Tanks που δεν ξέρουν τι ειναι taunt, dps που βγάζουν όσο έβγαζε ο pavlaras στο πρώτο του lvl και healers που ειναι κάτω σε raw healing από τα offheals. Δεν βλεπω λοιπόν κανενα όφελος στην λογικη της blizz: κάτσε βοηθά, χάσε χρόνο για το τίποτα αλλιώς log off Ευτυχώς εχω αρκετούς chars οπότε την λογικη της blizz την εχω γραμμένη. Και τωρα με το oq ίσως να γράψω και εντελώς το lfr.....
tehAllantin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγώ βλεπω οτι 4-5 με βοηθάνε στο lfr..... Και το recount ειναι αδιάψευστος μάρτυς. Tanks που δεν ξέρουν τι ειναι taunt, dps που βγάζουν όσο έβγαζε ο pavlaras στο πρώτο του lvl και healers που ειναι κάτω σε raw healing από τα offheals. Δεν βλεπω λοιπόν κανενα όφελος στην λογικη της blizz: κάτσε βοηθά, χάσε χρόνο για το τίποτα αλλιώς log off Ευτυχώς εχω αρκετούς chars οπότε την λογικη της blizz την εχω γραμμένη. Και τωρα με το oq ίσως να γράψω και εντελώς το lfr..... κάτσε ρε συ τσιλ. Δεν μπορούν να βγάλουν όλοι έτσι εύκολα 150κ dps...
chill Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κάτσε ρε συ τσιλ. Δεν μπορούν να βγάλουν όλοι έτσι εύκολα 150κ dps... Σίγουρα αλλά όταν ως healer βρίσκομαι πάνω από τους μίσους dpsers στο recount,υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
ambrogms Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μαγκες παiζω στον frostmane σε horde side αν και ειναι υπο ε3αφανιση στον server μου, εχω εναν warrior κ τρ lvlαρω εναν boomie οποιος θελει να παιξουμε μαζι ας στειλει μνμ
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μολις εβγαλα το 1ο μπος της SoO στο LFR, μπηκα σαν dps με healing gear, glyph κλπ εβγαλα 97K, ήμουν 1ος στο dps.... Παραλίγο να τρώγαμε wipe. Δεν συνέχισα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2013 από Chrisxxx
tehAllantin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 MAlkorok, δεν ξερω τι παιζει με τους dk αλλά έβγαζα 95-100κ HPS Δεν κράτησα ss αλλά ήταν ds πρώτο heal, το rune of the fallen crusader δευτερο, rune tap τριτο και blood shield τεταρτη με 1.000.000 absorbs. Πιστεύω buggare γιατί έχω 173% mastery. Τεσπα, δευτερος σε HPS, Απίστευτο.
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά με τον rogue δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω πάνω απο 60-80 χιλιάρικα.Όσα cooldown και να χρησιμοποιήσω, όσα elixir, buffs.Έχω διαπιστώσει οτι έχω πρόβλημα με την ενέργεια.Δηλαδή δεν γεμίζει γρήγορα.Πόσο energy regen είναι το κανονικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις