Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μα καλα, ποιο ταλεντ εχεις??

Archimonde's darkness, 2x dark souls. Οι οδηγοί που διαβάζω το αναφέρουν ως το καλύτερο talent του τελευταίου tier.

Έχει talent στις blowjobs :lol:

Αυτό ειναι αλήθεια, κάνω blowjobs στην arena..........ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κωλόn00bo :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτη η @α@ημενη η legendary καπα με εχει κουρασει αλλα εχω πεισμωσει και αρχισα και απο το 0 πριν κανα μηνα και βαλε..

9/20 secrets σε 2 βδομαδες..

Αλλες 3+ η τρεχουσα γιοκ= 1 μηνα.
Τα runestones ειναι 12+12> θελουμε 2/week > 12 weeks = 3 μηνες.

F$%%@ me , 4 μηνες απο τωρα χμμ ξενερωσα...

Παίρνεις legendary όμως, κερδίζεις achievements με 25 points κάνοντας το και λογικα από το επόμενο expansion και ενα FoS.

Εγω χτες τελείωσα με τα runestones και με την δοκιμασία του healing (αν μπορω να την θεωρήσω δοκιμασία.....μετά το challenge του green fire),πήρα το cloak και περιμενω να βρω group να κανω τα 4celestial bosses στο timeless για να την κανω legendary. Τα bosses ειναι της πλάκας αλλα αντε βρες group σε εναν server που παίζω εγω, άλλοι τρεις και ο κούκος.

Σημερα μπήκα στο τελευταιο wing SoO, με έβγαλε στο τελευταιο boss με 6xdetermination. Έκανα 2 tries αλλα δεν άντεξα, ιδίως όταν είδα πως τα tanks ήταν με green items (εστω και ενα ο καθένας), ungemed και unenchanted. Η blizz θα πρέπει να σκεφτεί να συμπεριλάβει στο lfr ως κριτήριο πέρα από το ilvl και τον πλήρως gemed και enchanted οπλισμό.......ήμαρτον πια με τον καθένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω χτες τελείωσα με τα runestones και με την δοκιμασία του healing (αν μπορω να την θεωρήσω δοκιμασία.....μετά το challenge του green fire),πήρα το cloak και περιμενω να βρω group να κανω τα 4celestial bosses στο timeless για να την κανω legendary. Τα bosses ειναι της πλάκας αλλα αντε βρες group σε εναν server που παίζω εγω, άλλοι τρεις και ο κούκος.

Βαλε το οQueue add on. Εμενα με εσωσε. Εχει συνεχεια premades για celestials και χιλια 2 πραματα...

Νιωθεις σαν να ειναι ενωμενα ολα τα realms, και οποτε θες βοηθεια κανεις group κατι θα βρεις...

Ενα βραδι που σολαρα naxx/OS 25ρια και χρειαστηκα καπου βοηθεια εκανα γρουπ και τις τρελλης...

Αλλος ερχοταν για τη πλακα του, αλλος για καποιο σπανιο πετ, αλλoς για τρανσμογκ...

Πολυ καλο και νιωθεις και social οπως παλια....Ειδικα για low pop realms ειναι φανταστικο.

Επεξ/σία από stefanos9
  • Like 1

ναι απο το cusre site λεει "This project is in moderation."

κανε install to curse client. Τρεχτον, πηγαινε στα "get more add ons", περιμενε να τα φoρτωσει, βαλε οQueue στο search...και πατα install addon..(μπορει να σου ζητησει το path to wow).

εγω ετσι το βαλα. δουλευει μια χαρα και ας ειναι outdated και δεν ειναι μονο pvp , αντιθετα απο pve premades το βραδι χαμος...

flex, hcs , scenarios, rep farm , τρανσμογς, mount runs, world bosses tours, οτι γουσταρεις.

• Like 1

Παίρνεις legendary όμως, κερδίζεις achievements με 25 points κάνοντας το και λογικα από το επόμενο expansion και ενα FoS.

Δεν θες party.. απλά βρίσκεις κάποιους από το δικό σου faction να τα ρίχνουν και τελείωσες. ιδανική μέρα η Τετάρτη, ή/και εναλλακτικά βρίσκεις ένα φίλο σε high pop server και ντου.

http://solidice.com/oqueue/

Official Page OQueue

Κλικ πανω δεξια και dοwnload....Αυτο το version εχω και γω...Δεν ξερω γιατι το γειωσε το curse, εγω απο curse client το βαλα. θα χαλα τη δουλεια της Blizzard με τα connected Realms χα χα..

Manually στο interface folder/ enable out of date add ons ....ξερετε.

κλικ πανω αριστερα sorry, version 1.6.0

• Like 2

Στεφανε ίσως το καλυτερο addon ever, μετα το dbm :) Αν κατάλαβα καλά κλικαροντας στο waiting list, στελνεις friend request στον leader του raid grp, έπειτα σε κανει invite? To find mesh, τι ακριβως είναι? Θα ηταν χρησιμο ένα guide,,

ναι, παιζει με τα BattleTag IDs - cross realms...

Το find mesh δεν το ξερω

1) πας "Find Premades", κλικαρεις το qualified γιατι πχ αν εισαι ilvl530 και ο αλλος θελει SoOflex540 μιν αυτοματα εισαι εκτος..

Φιλτραρεις μετα τι θες raids, hcs, dunngeons ,klp μετα πατας wailist οπου σε ενδιαφερει...σου δειχνει και ποσοι ειναι μεσα και τι class.....και περιμενεις... καποιος θα σε καλεσει και θα εχεις μπει αυτοματα στο group/raid.

or

2) πας "Create Premade" και φτιαχνεις δικο σου, πχ raid (εισαι raid leader) = πχ "ΝΑΧ25 achieve/transmog T7.5 run, need 1/2 ppl, fast ! " or "Ulduar 25" or "ShaoHao rep" or "Celestials" or "Arena 2v2" or whatever u like και περιμενεις... στο τελευταιο tab θα εχει "Wait list" πας εκει και καλεις αυτους που εχουν ενδιαφερθει...

social again βρε ! Μου χει δωσει λιγο αυτο το παλιο feeling σαν να εισαι μελος ενος μεγαλου cross-realm guild !

παιδια πχ στο server μου αντε να πουν κανα βραδι 3 need "healer for flex wing xx" kai εκει μεσα εχει 100 flex ετοιμα ...Και οποτε γουσταρουμε

το βλεπω γω στο επομενο expansion να το κανει ingame feature αυτο το addon...

Μα το mod ειναι anticasual......χλωμό το βλέπω.

"Ουα ουα εχω gear 48ilvl ήθελα να κανω flex raiding και δεν πήρα invite γιατι ζητούσαν 1000ilvl, enchanted και gemed gear και γνώση των tacts. Θα παρατήσω το παιχνιδι blizzard fu fu fu" :lol:

To mod εχει ενα πρόβλημα ωστόσο, δεν λειτουργούν σωστά τα btag whispers νομίζω όταν δέχεσαι invite.....εκτός και αν παίζει κανά conflict με το g19 keyboard και το app της blizz. Γιατι χτες ενώ δεχόμουν whispers -φαινόταν στην οθόνη του keyboard- δεν μπορούσα να τα δω ingame.

Κατα τα αλλα από χτες LEGEN wait for it DARY, LEGENDARY!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...