chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Dear elune, μόλις διάβασα οτι το enslave ειναι 5λεπτο....γίαυτο μου έσπαγε η μαλακια.....και έπεφτε κάθε φορα πάνω στο δεύτερο phase των fel puppies με αποτέλεσμα να νομίζω οτι αυτα την κάνουν την ζημιά. For fucks shake πρέπει να διαβάζω τα tool tips :s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 4 tries αφότου κατάλαβα την ηληθιότητα μου με το enslave.......I HAS GREEN FIREZ!!!!!!!Καθαρό kill, ζωντανός μέχρι τέλους 114 tries, 2300g repairs, 1250g consumables......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Θα ανεβάσω Warlock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 4 tries αφότου κατάλαβα την ηληθιότητα μου με το enslave.......I HAS GREEN FIREZ!!!!!!!Καθαρό kill, ζωντανός μέχρι τέλους 114 tries, 2300g repairs, 1250g consumables......... Άντε φίλος GZ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μλκ λολ. Και ηθελα να ρωτησω αν οταν κανει channel τον πρωτο doom lord αν σπας και ξαναβαζεις το enslave αλλα φοβηθηκα μην με κραξεις!!! Gz! Fek fire is... ε, σιγα την επιβραβευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μλκ λολ. Και ηθελα να ρωτησω αν οταν κανει channel τον πρωτο doom lord αν σπας και ξαναβαζεις το enslave αλλα φοβηθηκα μην με κραξεις!!! Gz! Fek fire is... ε, σιγα την επιβραβευση Αν το έλεγες μπορει και να χα γλιτώσει άπειρες ώρες και άπειρο gold Η green fire εντέλει, ξέρεις τι μου πρόσφερε; Την απόλυτη εκμάθηση του destro spec.....από 70-90k dps με aff, με το ίδιο gear έφτασα στα 130-150k ως destro....... Χωριά που σε δυο lfr που μπήκα, έβλεπα lock με κόκκινη φωτιά και φώναζα LOL NOOB Και μετα από πολυ καιρό, χρησιμοποιώ και πάλι το dreadsteed....με το fel flame τα σπάει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τόσο έβγαζα στο cata... καλά, ακόμα αυτά τα νούμερα έχετε? πφφφφ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Γιατί, τι gear νομίζεις έχει στην Lock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω με 515 στο νταμι βγαζω 120~ Δεν παει παραπανω.. σε φαση με τον dk φτανω σε 100++, wtf.. blood ο dk παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Με 517 στον Hunter σε LFR πάνω από 105 δεν έχω δει ποτέ. Σε dummy δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, το θεωρώ τραγικό να βαράω μια κούκλα για να δω το DPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ενταξει, στο dummy δεν βλεπεις απλα dps. μπορεις να δεις το log του recount και να δεις τι μπορεις να βελτιωσεις κλπ. Ειτε σε reforge/gemming κλπ ειτε το ροτατιον. Κριμα που δεν εχει και execute phase.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω με 515 στο νταμι βγαζω 120~ Δεν παει παραπανω..σε φαση με τον dk φτανω σε 100++, wtf.. blood ο dk παντα. Ε λογικό σε dummy ρε..... Μιλάω για lfr....χτες π,χ, 3o boss, 2 wing SoO είχα 130k+ dps.Και επειδη έχει μπόλικο movement φαντάζομαι αν έπαιρνα το talent που castαρεις ΠΡΑΣΙΝΟ incinerate εν κινήσει θα χα ακόμα περισσότερο. Και αυτα με 512ilvl gear. Με 4x determination στο last boss ας μην πω καλύτερα τι dps έβγαζα γιατι δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μα καλα, ποιο ταλεντ εχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Έχει talent στις blowjobs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κριμα που δεν εχει και execute phase.. Έχουν πλέον, στις 2 αριστερά κούκλες αν θυμάμαι καλά πέφτει το hp, αλλά από το να κάθεσαι να βαράς το dummy καλύτερα τρέξε μερικά simcraft για να κάνεις πιο σωστό optimize. Ή ακόμα καλύτερα, να εμπιστευτείς κάποιον καμμένο που τρέχει 24/7 simcrafts και γράφει guides. ;p Π.χ οι παπάδες έχουμε τούτον και τον αγαπάμε. τόσο έβγαζα στο cata... καλά, ακόμα αυτά τα νούμερα έχετε? πφφφφ.... Νταξ, άμα δεν έχεις gear όσο καλά και να πατάς τα κουμπάκια σου νούμερα δεν γράφεις. Στο 5.1 που φαρμάραμε πολλά normal πριν ξεκινήσουμε hc, με gear υποθετικά υπερβολικό για normal fights έγραφα τρίτος - τέταρτος - έκτος κλπ. στο WoL. Στα hc όμως έπεφτε κλάμα, ακόμα και στους 200 να έμπαινα για να δω το όνομά μου, επιτυχία το θεωρούσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις