chill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Άν δεν πάρω την μαμημένη την cape δεν σταματάω!Σταμάτησα στα μισά με τα daggers τώρα πρέπει να τελειώσω. Same here, 2 rune stones θελω. Update@fel flame: ξεφτυλιστηκα, δεν εχω άλλο κουράγιο. DEFEAT!!!!
stefanos9 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ποια runestones ρεεεεε. εγω μαζευω ακομα secrets... εχω βαρεθει να μπαινω ΤοΤ/SoO στο LFR ...και δεν εχει και κανα gear να περναμε αφου τα ξεπερναω ειμαι 530+...
Driftas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 εντάξει ωρέ παίδες, πλέον η blizz αύξησε το drop τρελά. χθες έκανε η κοπελιά ενα run απο tot και μάζεψε 5 secrets . γενικά το leg quest πλέον είναι εύκολο.. (στο main μου ήθελα 6k vp για να τελειώσω το q, πλέον θέλει 3)
tehAllantin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 chill, πριν δυο βδομαδες τον εριξα. τα felhunters τα εχεις ανετα πριν το chaos bolt του boss. RoF havoc στο πρωτο και chaos bolt στο δευτερο και μενουν μ κατι ψιλα. RoF για να παρεις aggro στο τριτο fel hunter. Κασταρεις chaos και στο 1 charge kai flame tou pit lord. Επεσε το τριτο fh και τα αλλα δυο ειτε ψοφαν με ενα ακομη RoF ειτε με shadowburn αν εχεις εμπερς. Το getaway δεν το κανω ντε κ καλα για reset aggro. Flame για να καθαριζεις τα dots.. Εγω σ ειπα. Ο pit lord τον εριξε στην τελικη αφου τανκαρε 2 doomlords και 669 imps και το boss xD Το θεμα ειναι επειδη ειχα ριξει τα fel hunter δεν μπορουσα να κανω leave το fight επισης οποτε εμεινα με το lame attempt/win :-P Βαλε φοκους το boss παντως και βαλε στο quartz μια μπαρα ΝΑΑΑΑ για να βλεπεις τι κασταρει κ ποτε για να περνεις χρονο για τα los.
nikosaek2121 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παιδια πλεον το παιχνιδι εχει σαπισει απορο πος μποριτε και πεζετε ακομα δεν εχει νοημα αυτό το παιχνιδι να λεγετε MMORPG πλεον διοτι το μονο που κανεις εινε να πιγενεις περα δοθε στο ogrimmar η στην stromwind απλα να πατας ένα κουμπι και να κανεις dungeon finder και bgs χτηπασ 90 και μετα απλα τρεχης αυτην την πατατα της blizzard τα daily quests και μετα παλη εισε στο ogrimmar η στην stromwind πατας ένα κουμπι και σε μεταφερη στο instance στο radi η σε bg και ετσι φτιαγνης gear χορης ποτε να πσακσις κοσμο να μηλησεις πλεον κανεις δεν μηλαει απλα πατανε ολοι ένα κουμπι μπενουνε στο raid σκοτονουνε 10 μαλ.... boss περνουνε τα epic gear χαιροντε και νομηζουνε ότι κατι κανανε καληστα αυτό το wow ετσι οπος εχει καταντιση θα μπορουσε να εινε και ένα παιχνιδι σαν το league of legend δεν θα εχει καθολου κοσμο απλα θα πατας ένα κουμπι θα περιμενεις λιγο και κατευθιαν θα σε βαζει στο instance ελεος ολοι εσεις οι casual καταστρεπσατε μια καλη προσπαθια που πηγε να γηνει στην αρχη του cataclysm ελεος αμα δεν εχετε χρονο και εχετε δουλια εικογενια παιδια οπος λετε σταματήστε να πεζετε ελεος καταστρεπσατε το game 6
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Like στο like γιατι το προσπέρασα χωρίς να δω. 1
Fulgore1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παιδια πλεον το παιχνιδι εχει σαπισει απορο πος μποριτε και πεζετε ακομα δεν εχει νοημα αυτό το παιχνιδι να λεγετε MMORPG πλεον διοτι το μονο που κανεις εινε να πιγενεις περα δοθε στο ogrimmar η στην stromwind απλα να πατας ένα κουμπι και να κανεις dungeon finder και bgs χτηπασ 90 και μετα απλα τρεχης αυτην την πατατα της blizzard τα daily quests και μετα παλη εισε στο ogrimmar η στην stromwind πατας ένα κουμπι και σε μεταφερη στο instance στο radi η σε bg και ετσι φτιαγνης gear χορης ποτε να πσακσις κοσμο να μηλησεις πλεον κανεις δεν μηλαει απλα πατανε ολοι ένα κουμπι μπενουνε στο raid σκοτονουνε 10 μαλ.... boss περνουνε τα epic gear χαιροντε και νομηζουνε ότι κατι κανανε καληστα αυτό το wow ετσι οπος εχει καταντιση θα μπορουσε να εινε και ένα παιχνιδι σαν το league of legend δεν θα εχει καθολου κοσμο απλα θα πατας ένα κουμπι θα περιμενεις λιγο και κατευθιαν θα σε βαζει στο instance ελεος ολοι εσεις οι casual καταστρεπσατε μια καλη προσπαθια που πηγε να γηνει στην αρχη του cataclysm ελεος αμα δεν εχετε χρονο και εχετε δουλια εικογενια παιδια οπος λετε σταματήστε να πεζετε ελεος καταστρεπσατε το game Αν μπορουσα θα εκανα 2 Like 1)για τα ορθογραφικα λαθη 2)που εφτιαξες account μονο και μονο για να γραψεις αυτο. Και οσο για το dungeon finder,ναι εχεις δικιο εχει μεγαλυτερη πλακα να κανεις 2μισι ωρες με το ρολοι για να πας σαν horde στα Deadmines και οι 3 απο τους 5 στο group να περιμενουν για Summon τα 2 ζωα που θα τρεξουν στην Summoning stone. Και στα 70 οντως οταν μπηκε ο vendor στη Shattrat με τα epic που ηταν σχεδον το ιδιο καλα με T6,ή οταν εκαναν farm τα thrash σε BT,Sunwell και Mouny Hyjal ηταν ωραια ε??? Οταν εγω ψοφαγα Ramparts hc στα 70 γιατι ειχα warrior tank με Merciless Gladiator και εφευγε 3 hit απο τα πρωτα mobs ηταν καλυτερα ε??? Αλλα ξεχασα τωρα το Wow ειναι για Casuals παλια ηταν για Hardcore μονο(που οι πιο πολλοι λενε Tbc το καλυτερο). Θα μπορουσα να το συνεχισω και να σε κραξω αλλα δεν εχω νοημα και γιαυτο το σταματαω εδω 2
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι, Καθώς focusάραμε τον χρόνο μας στο νέο Flex Wing αλλά και στο Normal Mode, αφήσαμε για το τέλος της εβδομάδας τα Flex 1,2 και 3. Σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, σας καλούμε να κάνετε τα 3 πρώτα Wings του SoO σε Flex παρέα μαζί μας. Requirements: 1) 520+ ilvl Optimized Gear (520 λόγω μεγαλύτερης δυσκολίας του Flex 3) . 2) Σύνδεση με το Mumble μας . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477 Παράλληλα με το Flex, ασχολούμαστε με το Normal SoO (6/14) και έχουμε ανοιχτό το Recruitment Status μας. Περισσότερα για εμάς μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.principalgods.gr . 1
LRoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Like στο like γιατι το προσπέρασα χωρίς να δω. Like γιατί το διάβασα και δεν διάβασα πρώτα το post σου για να γλυτώσω χρόνο...
stefanos9 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ωρ παλικαρ με του λιτζεντααάρ ποστ πιου παν, ηντα πινς και δι μας δινς και μας ?
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 chill, πριν δυο βδομαδες τον εριξα. τα felhunters τα εχεις ανετα πριν το chaos bolt του boss. RoF havoc στο πρωτο και chaos bolt στο δευτερο και μενουν μ κατι ψιλα. RoF για να παρεις aggro στο τριτο fel hunter. Κασταρεις chaos και στο 1 charge kai flame tou pit lord. Επεσε το τριτο fh και τα αλλα δυο ειτε ψοφαν με ενα ακομη RoF ειτε με shadowburn αν εχεις εμπερς. Το getaway δεν το κανω ντε κ καλα για reset aggro. Flame για να καθαριζεις τα dots.. Εγω σ ειπα. Ο pit lord τον εριξε στην τελικη αφου τανκαρε 2 doomlords και 669 imps και το boss xD Το θεμα ειναι επειδη ειχα ριξει τα fel hunter δεν μπορουσα να κανω leave το fight επισης οποτε εμεινα με το lame attempt/win :-P Βαλε φοκους το boss παντως και βαλε στο quartz μια μπαρα ΝΑΑΑΑ για να βλεπεις τι κασταρει κ ποτε για να περνεις χρονο για τα los. Το πρόβλημα μου ειναι στα 2α fel puppies. Την πρώτη εμφάνιση τους την καθαρίζω, την δεύτερη όμως ενώ κανω οτι και στην πρώτη με καποιον μαγικό τροπο σπάνε το ensalve του pit lord. Η θέση μου ειναι η ίδια, η θέση του pit lord ίδια. Συμπέρανα οτι φταίει ο doom guard που ειναι πάνω στον pit lord......μα δε τον έκανα και banish και πάλι ο pit lord χάνει το enslave του. Συνεπώς εφόσον μέχρι το δεύτερο phase των fell puppies τον εχω κοντα στο kill....με λίγο ακόμα gear θα τον κανω nuke πριν το phase που μου χαλάει την επιτυχία.... chill τα παρατησες? Από χτες. Θα επανέλθω με 540 ilvl να το κανω
tehAllantin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αμα ειναι καντο στο επομενο εξπανσιον ρε ντροπη των warlock!! 1
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Είμαι της άποψης οτι όταν δεν καταφέρνεις κατι καλύτερα να το παράτας. Το να το κανω τωρα μετα απο 100 wipes δεν μου λεει κατι, απέτυχα πάμε παρακάτω. Και δεν λέγεται ηττοπάθεια αυτο λέγεται αυτογνωσία Και αφου δεν προσφέρει και ούτε υπάρχει πρόθεση να γίνει feat of strength, klain 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις