Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα ρε! Εγώ στα 10-15 tryes το έβγαλα. Αλλα με cheat :P Ψόφησα και το boss είχε 1.5k hp. E, τον έριξε το pet! :D

Μιλάς για pre 5.4 αν κρίνω και απο την τακτική που μου ανεφερες σε p.m.

Πλέον το boss έχει aggro ΜΟΝΟ σε σενα. To demonic gateway δεν κανει reset το aggro πια και το ss είτε ειναι bugαρισμενο είτε intentionally δεν λειτουργεί στο συγκεκριμένο fight. Εχω 0% aggro αλλα όλο το dmg πάνω μου.

Τον pit lord δεν μπορω να τον χρησιμοποιήσω πάνω στα felhunters, γιατι πρέπει να κανω charge στο boss μην φάω το cbolt....

Ειναι οριακό το timing, θέλει απόλυτη σχεδίαση το fight πια και δεν υπάρχει κανενα περιθώριο λάθους.

7χρονια aff. σπεκαρα πρώτη φορα destro γίαυτο το fight. Εκτός απο το fight λοιπόν πρέπει να κανω master και το spec......

Mε aff. δεν τράβαγε το θέμα μια, με destro ειναι doable αλλα θέλει μαεστρία μετα το 5.4 και δεν ξέρω αν την διαθέτω ως destro lock.....

Απο dps είμαι θεϊκά τουλαχιστον.....όταν βγαίνουν για πρώτη φορα οι fels τον εχω στο 45-50%....συνεπώς εχω τρία λεπτα για να τον κατεβασω που θεωρω οτι ειναι αρκετά (για να αποφύγω και δεύτερο κύμα felhunter).

Πρώτη φορα εχω γεμίσει μια μπάρα με μάκρος.....6 τον αριθμό. Χωρίς macro απλα ΔΕΝ γινεται τίποτα!!!!!

Δημοσ.

Εγώ τα έκανα honor που είχα γεμίσει για να πάρω κάνα αντικείμενο για pvp.

Ένα πράγμα έχω να πω.Ποοοοοοοσα dungeon πρέπει να κάνω για να fullάρω τα valor πιά;Καταραμένο legendary quest!

Δημοσ.

Πιβιπι σακς. Αν και θα ηταν καλο να ειχα γκηαρ για να δέρνω κανεναν στο ταιμλες.

Σε open world είναι άχρηστο το pvp gear (πλέον)..

Δημοσ.

ναι; Γιατι; Δεν ασχολουμαι καθολου με το πιβιπι πλεον. Επίσης τα φλεξ raid παλευονται ή είναι επιπεδου LFR απο θεμα παιχτων; Επίσης τα boss σε τι επίπεδο βρισκονται σε σχεση με το LFR? Να διαβασω καμια τακτικη; :P

Δημοσ.

Δεν αξίζουν σε open world επειδή πλέον έχουν όλοι 40% passive resilience και τα stats των PVE είναι έτη φωτός μπροστά από τα PVP.

(αν μπεις σε bg π.χ με PVE gear, αυτό θα γίνει cap στο ilvl των PVP, ώστε να αναγκαστείς να παίξεις με PVP).

Με τα raid δεν ξέρω τι γίνεται επειδή σταμάτησα μετά την free εβδομάδα.

Αν κρίνω από τις guild που φαρμάρουν τα flex πάντως, (μιλάμε για άμπαλους που δεν μπορούσαν να κάνουν clear ούτε τα normal μέχρι τώρα) τα fight πρέπει να είναι αστεία. Όχι LFR που πέφτουν afk, αλλά σίγουρα πολύ εύκολα με στοιχειώδες dps και αποφυγή κάνα δυο mechanics που μπορεί να wipe-άρουν.

Δημοσ.

αυτός ο διαχωρισμός pvp - pve gear ποτέ δε μου άρεσε στο wow και απορώ γιατί το κρατάνε ακόμα.

Εγώ θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος κάθε φορά, κάθε στιγμή. Όχι "κάτσε να αλλάξω πανοπλία αδερφέ, 2 λεπτάκια"

Δημοσ.

7,5% best try so far.....

78 tries, περίπου 2k repairs και κανά 1000αρικο consumables

Must dooooooooooo

:lol:

7,5% best try so far.....

78 tries, περίπου 2k repairs και κανά 1000αρικο consumables

Must dooooooooooo

:lol:

1%......

Και είχα CDs αλλα πίστεψα οτι προλαβαίνα......και δεν έφυγε το τελειωτικό chaos bolt για 0,2. Για όνομα.....

Εχω τελειωποιησει την μάχη, τρελο burst από μέρους μου αλλα όταν φτάνω στο 10% με λούζει κρυος ιδρωτας γιατι λέω "τωρα θα πέσει"

Ε θα πέσει ΤΩΡΑ!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ επέστρεψα πριν ένα μήνα και δυστυχώς τις πρώτες μέρες δε βρήκα ενδιαφέρον και θυμήθηκα τους λόγους για τους οποίους το είχα αφήσει..Μια ζωή ασχολιόμουν κυρίως με pve το οποίο με κούρασε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια..Και είπα να το ριξω στο pvp με τον Mage και ξαναβρήκα το ενδιαφέρον μου αφού τον έχω κάνει τούμπανο και είχα σκοπό να τον ντύσω με το νέο σετ από conquest points..Μέχρι χτές που με έκοψε η συνδρομή κι εκεί που έλεγα δε θα βάλω άλλο μήνα το σκέφτομαι να βάλω και δεύτερο.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...