Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται να ξεκινησει τωρα το cataclysm Πλεον απο χθες ειναι μεσα στο battle chest οποτε με 20 Ευρω εχεις Wow Vanilla , TBC , Wrath + Cataclysm + 1 μηνα συνδρομη !

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται να ξεκινησει τωρα το cataclysm Πλεον απο χθες ειναι μεσα στο battle chest οποτε με 20 Ευρω εχεις Wow Vanilla , TBC , Wrath + Cataclysm + 1 μηνα συνδρομη !

ακριβο ειναι αν σκεφτεις οτι πριν λιγο καιρο το Battlechest ειχε 5 ευρο και το Cataclysm αλλα 3 ευροhttp://www.skroutz.gr/s/254282/World-of-Warcraft-Cataclysm-PC.html?from=catspan,αρα 20ευρο ειναι πολλα. Επισης που το εχεις δει οτι ειναι μεσα στο Battlechest?

Δημοσ.

http://blue.mmo-champion.com/topic/275301-a-new-age-has-begunworld-of-warcraft-now-includes-cataclysm/

εγω μιλαω απλα για το πακετο πλεον τι περιεχει...... το cataclysm Μονο του δεν θα παιξει πολυ ακομα αν το βρεις εχει καλως :)

http://us.battle.net/wow/en/blog/11275287/A_New_Age_Has_Begun%E2%80%94World_of_Warcraft_Now_Includes_Cataclysm-10_15_2013

Δημοσ.

Λογικο για να αυξησουν τις πωλησεις απο Digital γιατι αν τα αγορασει καποιος ξεχωριστα βγαινει πιο φτηνα και παλι εστω και 2 ευρο. :P

Δημοσ.

Με το Murkalot στο χέρι θα μείνεις. :P

20 ευρώ για ένα άχρηστο ingame pet? Πλάκα κάνουμε?

Εχω παντα διπλα μου εναν companion από τις αρχές του παιχνιδιού, οπότε άχρηστο δεν το λες :P

Το 2009 είχα πάρει τον grunty.....αλλα τότε ήθελα να δω και την blizzcon και φυσικα το χρήμα ήταν άφθονο. Τωρα δεν εχω το παραμικρό ενδιαφέρον για την blizzcon και τα φράγκα τα χει βουτηξει ο πολντο και ο γκαβος Μεσσήνιος.

Still must resist για να μην αποκτήσω και τρίτο murloc (εχω και τον lurky από το λάθος της blizz στον κολλεκτορα του tbc) και φτιάξω imba murlocteam για pet battles.

Και ναι ειναι 30euros!!!'

Δημοσ.

βρήκα σήμερα τυχαία το account μου που ειχα κλειδωθεί απέξω εδώ και 2 χρόνια 
μου έδωσε 7 μέρες free + 10 μέρες pandaria trial

ερώτηση 

αν κάνω upgrade σε pandaria για 10 μέρες trial (έχω cata) θα μπορώ να το χρησιμοποιώ στο full ή θα με περιορίσει σαν trial acc?
υποθέτω το πρώτο αλλά είπα να ρωτήσω πριν το κάνω μη φάω καμιά φόλα γιατι καλές ειναι οι 17 μέρες free αλλα προτιμώ 7 full play :) 

Δημοσ.

δεν το θυμόμουν αλλα και πάλι εκτός οτι δεν ξέρω πότε θα κάνω ανανέωση (μετά τις 17 μέρες free) τι να λέει , το μόνο που μου λείπει απο 80-85ρηδες ειναι monk και αυτόν θα τον παίξω απο lvl1 να τον μάθω ofc
να δώσω 45euro για expansion + ανανέωση 2μηνη χλωμό , αν πωρωθώ ξανά θα πάρει μήνα + για να έχω φράγκα
οχι οτι με χάλαγε ενας 80ρης αλλα δεν ειναι οτι έχασα κ τίποτα , ούτε εσείς  B)  

πάντως μου αρέσει πολύ η αλλαγή που έγινε στο interface για char creation κλπ
 θα έλεγα ειναι φρεσκαρισμένο κ στα γραφικά αν δεν κάνω λάθος

-----------------
HELP
-----------------

Για πείτε , ποιος server θεωρείτε η καλύτερη επιλογή atm ? γιατι θα φτιάξω monk :) 
δεν έχω θέμα , παίζω horde + ally με την ίδια ευκολία γιατι έπαιζα και απ τα δύο faction 

Δημοσ.

Κανω το fel flame quest......το class quest του lock που κανει το αντίστοιχο του benediction να μοιάζει με ανέκδοτο.

1000g repairs και 40 tries so far....κοντεύω να τελειοποιησω την κρίσιμη φάση με τους felhunters και αν γίνει αυτό it's a kill.

Λογικα αύριο με το καλό, γιατι με πέθανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...