Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πω και εγώ την αποψή μου , αν και παίχτης απο vanilla με κάποιες διακοπές εδώ και εκεί raidara απο Lich King μέχρι και λίγο απο Pandaria έχει λίγο καιρό τώρα λόγω άλλων υποχρεώσεων που είμαι και εγώ casual παίχτης.Το game έχει πολλά να δώσει σε όλη την γκάμα παιχτών αυτός που θα πάει raid N/HC θα πάει αυτός που δεν μπορεί τουλάχιστον θα δει το content με τα lfrs.Προσωπικα όμως βγάζοντας το siege of ogrimar σε lfr μαζί με κάποια loot εδω και εκέι που θα ντύσω τον χαρακτηρα μου δεν έχω κανενα λόγο να συνεχίσω το game και να πληρωνω.Δλδ τι θα κάνω θα παιζω το ιδιο lfr μεχρι του χρονου τον Σεπτεβρη; Ξέρω οτι εχει και αλλα πραματα να κανει μεσα το game και μάλιστα ειναι πολλα που σε καποιους τους αρέσει και το σεβομαι αλλα όπως προειπα ειναι η προσωπικη μου αποψη. Δεν ξέρω αν υπαρχει καποιος αλλος σην ιδια κατηγορια με μενα που νομιζω οτι ολο και καποιος θα ειναι :) .

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και βεβαια Lfr, ισως οτι χειροτερο εχει μπει στο Wow.

Το αντιθετο θα ελεγα εγω. Οτι καλυτερο εχει συμβει στο WoW.

Ειχα βαρεθει να ξενυχτω ολο το βραδι για να να τρωμε 10 απανωτα wipe. Μαζοχισμος ηταν.Αν δεν υπηρχε το LFR θα το χα παρατησει cold turkey για παντα, μια και δεν με επερνε για guild και δεν θα τους πληρωνα ουτε cent χωρις να βλεπω endgame οποτε γουσταρω εγω.

Τωρα εχω και οικογενεια βεβαια...

Γενικα παντως εγω πιστευω οτι αυτη τη στιγμη που μιλαμε , το WoW ειναι στα καλυτερα του ever...Εχει οτι γουσταρει ο καθενας..και δεν εχει και αντιπαλο.

.Προσωπικα όμως βγάζοντας το siege of ogrimar σε lfr μαζί με κάποια loot εδω και εκέι που θα ντύσω τον χαρακτηρα μου δεν έχω κανενα λόγο να συνεχίσω το game και να πληρωνω.Δλδ τι θα κάνω θα παιζω το ιδιο lfr μεχρι του χρονου τον Σεπτεβρη; Ξέρω οτι εχει και αλλα πραματα να κανει μεσα το game και μάλιστα ειναι πολλα που σε καποιους τους αρέσει και το σεβομαι αλλα όπως προειπα ειναι η προσωπικη μου αποψη. Δεν ξέρω αν υπαρχει καποιος αλλος σην ιδια κατηγορια με μενα που νομιζω οτι ολο και καποιος θα ειναι :) .

Εχει πολλα να κανεις αμα τα γουσταρεις... Και LFR 528 gear να φουλαρεις θα θες αρκετες φορες LFR. Υπαρχουν mounts/rep, 535ilvl+ gear στο timeless island, alts, legendary cape που θα σου παρει κανα 2μηνο...., μουντς που θελουν 1 μηνα για να γινουν, gold making, farming

Τωρα αν απλα θες να δεις το τελικο raid και τελος, ναι μετα θα σου περασει για τα καλα....και γω ετσι ειμουν στο cata..

Δημοσ.

να προσθεσω ότι και το flex raid system, είναι φοβερή προσθήκη. Το lfr παραηταν walk in the park, αλλα το lfr επιτρεπει και σε περισσότερα των 10 ατομων, τα οποία θα τρώγανε πορτα σε normal mode, να δουν το end content πιο ευκολα αλλά έχοντας και γνωση των tactics σε κάθε boss.

p.s. Άσχετο, το transmog μονο εμενα εχει ξενερωσει? Παλιοτερα έβλεπα έναν χαρακτήρα και ήξερα από την εμφανιση του, αν φορούσε καλά items ή όχι...

Δημοσ.

Το transmog είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες που έχουν γίνει στο wow αν και αυτό που λες έχει βάση.

Όμως τόσα ωραία σετάκια όπλα κλπ είναι κρίμα να μην μπορείς να τα "ξαναχρησιμποιήσεις"

Δημοσ.

καθε item ειχε τη δικια του ιστορια, μέσα απο κόπο να το αποκτήσεις, ξεχωριστές αναμνήσεις και καλό θα ήταν να παρέμεναν ετσι. Αλλά βλέπεις όλοι θέλουν να έχουν ashkandi look like weapon

Δημοσ.

Ναι ρε συ Xorxh αλλά τα αντικείμενα τώρα είναι τόσο σκατά εμφανισιακά που γίνεσαι κλόουν.Εγώ με τον rogue πόσα αντικείμενα σαν σαμουράι ήμουν.Τελίως χάλια.

Π.χ. δες πως θα φαινόμουν κανονικά χωρις transmog

Δημοσ.

Το art armor/weapons δεν μου αρέσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όλοι μου οι chars πλην του worgen ειναι ντυμένοι με vanilla trasmog.

Κορυφαία προσθήκη!!!!

Δημοσ.

Το transog εχει το καλο οτι βαζεις οτι item εσενα σου αρεσουν,εχει το κακο οτι κρυβει πρασινακια που πολλοι φορανε σε Dungeons/raids .Εχει το καλο οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλια να διαλεξεις,εχει το κακο οτι οταν πας μαζι με αλλους θα δεις τιποτα Master Looter απο το πουθενα σε items που θελουν,τιποτα ninja item απο ατομα που δεν θα τα φορεσουν καν κλπ. Οσο για το Lfr αυτοι που το πετυχαν στις αρχες θα καταλαβουν τι εννουοσα οτι ειναι οτι χειροτερο εχει μπει στο wow για μενα(και για πολλους αλλους). Την λογικη του να μοιραζει απο εδω και απο εκει epics ζητωντας ελαχιστο ως καθολου κοπο προσωπικα δεν μου αρεσει. Και λεγατε και στα τελη του Cataclysm οτι το lfr μαμαει τοτε που επεφτε το Ninja του αιωνα να δουμε τι θα σας λεγανε οι αλλοι. Για Casual ναι το ειπα ολα αυτα ειναι ωραια,και ακομα καλυτερα ειναι για αυτους που εχουν γνωστους που αγοραζουν την συνδρομη μεσω gold.πχ 1 μηνα για 10κ gold.

Δημοσ.

Το lfr είναι godsend.....τέρμα οι εξαρτήσεις από τα γαμωguilds. που ήταν παντοδύναμα, τέρμα η ανάγκη να κάνεις raid όποτε αποφάσιζαν 3-5 άτομα του council. Πλέον παίζεις όποτε γουστάρεις, όπως γουστάρεις.

Το epic ως purple item έχει χάσει την αξία του από το tbc, δεν έγινε ξαφνικά στην εποχή του lfr.

Το παιχνίδι προσφέρει κάτι να κάνεις σε όλους. Και στους casuals και στους ihavenoreallife......οι δεύτεροι εξαφανήστικαν όχι γιατί ήρθε το lfr αλλά κουράστηκαν την διαδικασία της σπατάλης χρόνου στο ίδιο boss fight μέχρι και οι 24/39 άλλοι μαλάκες να νιώσουν. Και γω κάηκα vanilla και wrath αλλά όλες τις ώρες που έφαγα σε bwl, naxx, uludar τις θεωρώ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ. LFR all the way. Κάνω πάντα αυτό που γουστάρω ΕΓΩ, όποτε το θέλω ΕΓΩ. Δεν εξαρτιέμαι από κανέναν απολύτως.

Δημοσ.

Για σένα Flexάκι. Normal καταστάσεις, με όποιον θέλεις. Ούτε guild run, ούτε κολοκύθια τούμπανα, με τον κάθε κομπλεξικό αγάμητο να ουρλιάζει στο Teamspeak γιατί έμεινες πάνω στα flames και ψόφησες, λες και του χρωστάς κάτι να πούμε, την ώρα που παίζεις για να χαλαρώσεις να σε τσιτώνει περισσότερο από τον προϊσταμενό σου στη δουλειά.

http://www.youtube.com/watch?v=S0WjOmZYOk4

Δημοσ.

sry αλλα δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό, από το να βλέπεις άτομα να μην μπορουν να ανταποκριθουν ουτε στα basics, όπως να μην κάθονται πάνω από πολυχρωμα δάπεδα, τρώγοντας dmg...Casual δε σημαίνει ότι πρέπει να σπας τα @@ άλλων σε μια ομαδική προσπάθεια. Καλύτερα single player γιαυτους..

Δημοσ.

Replace him.

Δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάνε τα καντήλια ακριβώς, πέρα από το να βρεθείς να ουρλιάζεις και εσύ σε ένα teamspeak με άλλους 8 να σε ακούνε θέλοντας ή μη.

Προφανώς και πρέπει να νιώθεις λίγο για να raidάρεις, αλλά σαν tank πχ που έπαιζα παλιά, έχεις και αυξημένες ευθύνες και καλή γνώση των tactics καθώς δεν είναι απλά ένα dps που έκανε μλκία και εντάξει, υπάρχουν άλλα 4-5 να το αντικαταστήσουν, συνεπώς είναι πιο εύκολο να τα σκατώσεις και να γίνεις στόχος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...