Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Οντως Τεταρτη μετα το reset ειναι η καλύτερη ωρα. Απο αυριο αρχιζουν τα wipes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 παιδες ερωτηση εφτασα στο quest του Black prince που μαζευεις τις titan runes stones... ερωτηση: πεφτουν μονο απο ΤοΤ ή και απο SoO? επισης για να εχω πιθανοτητα να μου πεσει μια Titan runestone πρεπει να χω πανω στο οπλο μου το σοκετ eye of the black prince? στο οπλο που εχω(516 απο σεναριο) δεν μπαινει....να δοκιμασω να το βαλω σε 502 ή μπορει να μπει κ σε καλυτερο βλεπε απο soO? Οι δύο τελευταίες πτέρυγες του ToT ρίχνουν τα runes, άρα 6 bosses και ολα του SoO. Μόνο ο Thunder King έχει σίγουρο drop. Υπολόγιζε 2-3 βδομάδες πάνω κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Γενικά τα πρωινά είναι η καλύτερη ώρα για LFR, γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν. Έτσι ξεχωρίζουν οι καμένοι που δεν έχουν δουλειά και τα καθαρίζουν όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν άντεξα..παράγγειλα το mists of pandaria . μετά απο 2 χρόνια + επιστρέφω.. θέλω γνώμες για ότι μπορείτε να μου πείτε που θα μου φανεί χρήσιμο και τι παίζει αυτή την στιγμή μιας και είχα μείνει σε cataclysm 85lvl twilight hammer goblin priest holy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Απο που να πάρω το mop φθηνότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Public το έχει στα 20 ευρό , απο εκεί το παράγγειλα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν άντεξα..παράγγειλα το mists of pandaria . μετά απο 2 χρόνια + επιστρέφω.. θέλω γνώμες για ότι μπορείτε να μου πείτε που θα μου φανεί χρήσιμο και τι παίζει αυτή την στιγμή μιας και είχα μείνει σε cataclysm 85lvl twilight hammer goblin priest holy Στο leveling μόλις ανεβαίνεις lvl σε μία περιοχή, σφεντόνα στην επόμενη διαθέσιμη. Δίνει μεγαλύτερο XP στα quests και στα mobs. Επίσης ελπίζω η guild σου να είναι 25, για να παίρνεις το perk για το bonus XP. Τέλος αν έχεις κάποιο gathering prof, αξιοποιήσε το στο έπακρο, δίνει και πολλά g και αρκετό XP boost. Κατά τ' άλλα, enjoy the game. Η Pandaria είναι ίσως η πιο όμορφη περιοχή, μετά από τις περιοχές του Vanilla. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πήρα Brawler's guild invitation από Korda Torros. Το WoW στα καλυτερά του. Άπειρες επιλογές για να ασχοληθείς, ατελείωτο κάψιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Στο leveling μόλις ανεβαίνεις lvl σε μία περιοχή, σφεντόνα στην επόμενη διαθέσιμη. Δίνει μεγαλύτερο XP στα quests και στα mobs. Επίσης ελπίζω η guild σου να είναι 25, για να παίρνεις το perk για το bonus XP. Τέλος αν έχεις κάποιο gathering prof, αξιοποιήσε το στο έπακρο, δίνει και πολλά g και αρκετό XP boost. Κατά τ' άλλα, enjoy the game. Η Pandaria είναι ίσως η πιο όμορφη περιοχή, μετά από τις περιοχές του Vanilla. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πήρα Brawler's guild invitation από Korda Torros. Το WoW στα καλυτερά του. Άπειρες επιλογές για να ασχοληθείς, ατελείωτο κάψιμο... Αν δεν ειχε τα panda αλλα κεντρικους ηρωες οπως στο LK,τοτε θα το ελεγα και εγω αυτο. Και ας μην ειχε και την μηνιαια συνδρομη. Και βεβαια Lfr, ισως οτι χειροτερο εχει μπει στο Wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Διαφωνώ. Προσωπικά χέστηκα για τα Panda, αλλά σαν περιβάλλόν έχει γίνει τρομερή δουλειά σε σχέση με το άθλιο Outlands ας πούμε και ακόμα χειρότερα με τις περιοχές από Cataclysm (με εξαίρεση ίσως το Mount Hyjal IMHO). Για το θέμα της συνδρομής, είναι μεγάλη κουβέντα. ΑΛΛΑ, το LFR, έδωσε τη δυνατότητα σε casual παίχτες όπως εγώ, που δεν είχαμε χρόνο για raids, να δούμε το end game content με χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας και βοήθησε τις guilds να ντυθούν για τα normal run τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Διαφωνώ. Προσωπικά χέστηκα για τα Panda, αλλά σαν περιβάλλόν έχει γίνει τρομερή δουλειά σε σχέση με το άθλιο Outlands ας πούμε και ακόμα χειρότερα με τις περιοχές από Cataclysm (με εξαίρεση ίσως το Mount Hyjal IMHO). Για το θέμα της συνδρομής, είναι μεγάλη κουβέντα. ΑΛΛΑ, το LFR, έδωσε τη δυνατότητα σε casual παίχτες όπως εγώ, που δεν είχαμε χρόνο για raids, να δούμε το end game content με χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας και βοήθησε τις guilds να ντυθούν για τα normal run τους. Εσυ μου μιλας και λες την γνωμη σου απο την μερια του Casual παικτη που το Wow ετσι ειναι τωρα, εγω λεω την γνωμη μου απο πλευρας Hardcore raiding πως εγινε το Wow γενικα.Αρα οπως καταλαβες απο την δικια μου πλευρα το Lfr ''σκοτωσε'' το guild raiding και αυτο ειναι κατι που το λενε παρα πολλοι οχι μονο εγω. Στο θεμα της συνδρομη ηταν πιο παλια πιο μεγαλη κουβεντα που δεν υπηρχαν εναλλακτικες,το Wow ηταν κυριολεκτικα απο μεριας κοσμου στα καλυτερα του και τα αλλα mmo ηταν και αυτα με συνδρομη. Τωρα ομως που εχουν αλλαξει τελειως τα πραγματα στα mmo η συνδρομη ειναι ενα σοβαρο μειονεκτημα και ο λογος που εχει πεσει τοσο ο κοσμος απο εποχες Lich King. Επισης να σου θυμισω στον τομεα των περιβαλλοντων οτι το Outland που κραζεις ηταν το πρωτο expansion του Wow τελη του 2006 αρα μιλαμε για 7 χρονια πισω,αρα λογικο ειναι οι πιο καινουργιες περιοχες να δειχνουν πιο ομορφες και ζωντανες σε χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για αρχή να πάω 90 lvl γιατί είμαι στα 85 και μετά να αρχίσω να ανέβω καθόλου ilvl και θα ήθελα την βοήθεια σας σε μήνυμα τι addons να βάλω γιατί δεν θυμάμαι τίποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το Hardcore raiding πέθανε από τη στιγμή που βγήκε το HC mode. Ίδια boss, ίδια mechanics, ίδιο loot, συνεπώς δεν πέθανε τώρα το raiding, έχει πεθάνει 2-3 Xpacs πίσω. Για τα Outlands δεν είναι θέμα γραφικών, είναι θέμα σχεδιασμού. Καθαρά προσωπική άποψη. Επίσης, όταν λέω το WoW στα καλυτερά του, εννοώ ότι προσφέρει πληθώρα επιλογών, τόσο σε θέμα PvP, όσο και σε PvE. Μεγάλη ποικιλία BGs και επιλογή για rated, για πιο σοβαρό PvP και φυσικά Arena. Ίσως λείπει ένα Wintergrasp, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθει σε μελλοντικό patch. Σε PvE, να φάνε και οι κότες. LFR, Flex, normal guild runs, HC guild runs, instances, quest για legendary cloak για ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο για ένα επιλεγμένο μέλος της guild, όπως με το weapon, World Bosses, Brawler's guild Arena για solo καταστάσεις, rare NPC's με καλύτερο loot, quests για να ανεβάσεις cooking, χωρίς να καταντάει βαρετό (η φάρμα μ@μει) και ωραία rewards για fishing, νέο secondary prof: Archaeology, pet battles (εντάξει, εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά πολλοί το έχουν κάνει βασική ενασχόληση), transmogr για customization του gear και, και, και Κοινώς το παιχνίδι σταμάτησε να είναι ένα απέραντο preparation για raiding, όπως ήταν σε παλαιότερα Xpacs και κυρίως στο Cataclysm που προσπάθησαν να επαναφέρουν αυτή τη λογική και πήγε άπατο. Τέλος για το θέμα της συνδρομής, δεν υπάρχει κανένα F2P MMO που να μπορεί να κοντράρει το WoW. Κάθε MMO που δοκίμασα με γύριζε πάλι στο WoW (για να μην πω μέχρι και SP games, όπως το Skyrim) Και δοκίμασα Rift, Guild Wars 2 με αρκετό χρόνο στο GW2 μάλιστα αφιερωμένο. Συνεπώς, μιλώντας πάντα προσωπικά, το WoW αυτή τη στιγμή, τόσο τεχνολογικά, όσο και σε θέμα επιλογών είναι καλύτερα από ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Nα προσθέσω ότι προτιμώ το να δίνουν όλοι μια μηνιαία συνδρομή, έτσι ώστε η Activision να μην το μετατρέψει σε pay2win game. H μόνη παραφωνία σε αυτό το xpac ήταν τα panda, αλλά αυτό έγινε για να πιασουν την ασιατικη/κινεζικη αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τα οποία Panda παραδόξως είναι κομμάτι του lore... Δηλαδή δεν τα έβγαλε από το κεφάλι της η Activision, αλλά είχε την τύχη - διορατικότητα να έχει ένα Panda στο Warcraft 3 και να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akyla84 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή για έναν hardcore raider το παιχνίδι χάλασε από τα LFR,που πάνε οι casuals για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι? Θα σταματήσει να κάνει hardcore raids ή θα σταματήσουν οι υπόλοιποι που καίγονται μαζί του και θα πούνε "ας το πάμε χαλαρά μωρέ.Πάμε LFR,αφού και έτσι θα ρίξουμε τον Garosh" Το λέω,γιατί αυτή τη στιγμή ένας τέτοιος παίχτης θα έχει ρίξει πολλά Bosses σε hc mode,και δεν θα ασχολείται ΚΑΘΟΛΟΥ με τα LFR,αφού θα είναι ντυμένος.Οπότε γιατί να του επιρρεάσει το παιχνίδι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις