LRoi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Είστε Hordes δυστυχώς, αλλιώς θα συμμετείχα. Όπως και να έχει, καλή επιτυχία εύχομαι!
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Είστε Hordes δυστυχώς, αλλιώς θα συμμετείχα. Όπως και να έχει, καλή επιτυχία εύχομαι! Δυστυχώς αυτή την φορά ξέχασα να το αναφέρω (Έκανα Edit). Όπως και να έχει ευχαριστούμε πολύ !
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Απογοητευτικό το 3o wing του SoO.....free loot.
LRoi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ε, καλά, το είδες και εσύ σε LFR. Μπες normal και μετά κρίνε. Πολύ το γούσταρα πάντως το τελευταίο boss. Πόσα wings θα έχει συνολικά το SoO?
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 αλλο 1 την επομενη Τεταρτη και τερμα ... ΤΟ καλο ειναι οτι τελιωνει η καρτα μου την Πεμπτη το πρωι οποτε θα προλαβω
LRoi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Θα πάρεις την άλλη Τετάρτη κανένα καλό item και θα ανανεώσεις
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά εγώ προσπαθώ 3 μέρες τώρα στο lfr με γκρουπάκια SoO αλλά έχω φτάσει μέχρι το Galakras.Μετά στον σκορπιό πάντα την τρώμε και στο τέλος το διαλύουνε.
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ε, καλά, το είδες και εσύ σε LFR. Μπες normal και μετά κρίνε. Πολύ το γούσταρα πάντως το τελευταίο boss. Πόσα wings θα έχει συνολικά το SoO? Τι ακριβως γουστάρες στο τελευταιο boss; Achievement unlocked:solaρα heroic scenario αυτο με τα πλοία....τα αλλα δυο ζώα ψοφησαν από τις βόμβες.....και κατέβασα 20 million hp με smite......ευτυχώς που δεν έχει enrage to boss!!!! Ρε παιδιά εγώ προσπαθώ 3 μέρες τώρα στο lfr με γκρουπάκια SoO αλλά έχω φτάσει μέχρι το Galakras.Μετά στον σκορπιό πάντα την τρώμε και στο τέλος το διαλύουνε. Σε όσα lfr εχω μπει, ειναι το μόνο απροβληματιστο kill. Περίεργο....
LRoi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως από tacts δεν έχω ιδέα, αλλά έχω ρίξει όλα τα boss στο LFR κι αν με ρωτήσεις τι κάνουν ακριβώς στον σκορπιό, δεν έχω ιδέα
vampirion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 παιδες ερωτηση εφτασα στο quest του Black prince που μαζευεις τις titan runes stones... ερωτηση: πεφτουν μονο απο ΤοΤ ή και απο SoO? επισης για να εχω πιθανοτητα να μου πεσει μια Titan runestone πρεπει να χω πανω στο οπλο μου το σοκετ eye of the black prince? στο οπλο που εχω(516 απο σεναριο) δεν μπαινει....να δοκιμασω να το βαλω σε 502 ή μπορει να μπει κ σε καλυτερο βλεπε απο soO?
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πέφτουν από τα 4 τελευταία boss του ΤοΤ, και από όλα στο SoO. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το τι weapon φοράς, αφού σε πήγε μέχρι εκεί το quest, θα σου πέσουν. To eye of the black prince δεν μπαίνει στα weapon του SoO. 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως από tacts δεν έχω ιδέα, αλλά έχω ρίξει όλα τα boss στο LFR κι αν με ρωτήσεις τι κάνουν ακριβώς στον σκορπιό, δεν έχω ιδέα Τα τακτς στο lfr ειναι απλά. Σκοτωσε τα αντς, βαρα το μπος, αν πεταξει κατι το μπος προς τα εσενα φύγε, αν κατι στο έδαφος φανταζει περιεργο απομακρυνσου. 15 στους 25 το καταλαβαινουν και το κανουν. Εδω ρε στον αλλο τους γραφει κανα 3 φορες το τανκ, οταν κανει defence stance θα μενετε μακρυα, στο 1ο def. stance εφυγαν 5...
stefanos9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 To κολπο στα LFR ειναι να τα τρεχεις καπακι τεταρτη πρωι μετα το weekly reset... Σε γκρουπαρει με τους πιο καμενους/imba που τα εχουν καθαρισει σε normal/heroic και βγαινουν για πλακα... Χτες καθαρισα και τα 3 wings στο LFR με ενα wipe στο Spoils of Pandaria μονο... Απο το τριτο wing μου αρεσε μονο ο Δεινοσαυρος στο τελος...Τον τσακισαμε !
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 συμφωνω με τον Στεφανο . Τεταρτη πρωι μολις σηκωθουν οι σερβερ ειναι η καλυτερη ωρα .. μεσα σε 1-2 λεπτα σαν dps βρισκω group παντα και παμε μπαμ μπαμ ...... Μετα απο εκει ΤΟ ΧΑΟΣ ..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις