LRoi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Alliance FTW Με πλήγωσες . Μπες εδώ και καλό διάβασμα, για να σταματήσεις να πληγώνεσαι Δεν ρώτησες τι πρέπει να κάνεις για να μην πληγώνεσαι, για να ανεβάσεις το dmg ρώτησες
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να φταινε και αλλοι παραγοντες . Οταν ξεκινησε το wow ειμουν σε μια παρα πολυ καλη δουλεια προισταμενος και χτυπουσα 1500 ευρω . εμενα μονος μου και οταν σχολουσα απο το 12 ωρο μου βεβαια καθως και τα ΣαββατοΚυριακα ελιωνα . Τωρα .... ειμαι ανεργος μετα απο 13 συνεχομενα χρονια δουλειας , περνω 396 ολοκληρα ευρω ταμειο ανεργιας που τελιωνει σε 5 μηνες , εχω οικογενεια , ΔΕΗ - Νερο - Τηλεφωνο - Θερμανση ( γαμω τον χειμωνα μου ) και εχω και ενα παιδι 2 1/2 χρονων που εχει απιστευτα εξοδα και αναγκες . Ειναι και αυτος ενας παραγοντας να κοψω και αυτα τα 12 ευρω . Οποιος ειναι στην ηλικια μου καταλαβαινει τι εννοω . Θα μου πεις ρε αδερφε τα 12 ευρω τον μηνα θα σε σωσουν ; Οχι αλλα ειναι 12 λιτρα γαλα τον μηνα για το παιδι Αλλαξαν οι προτερεοτητες ... Μας εκοψαν το γηπεδο μας εκοψαν το τσιγαρο μας εκοψαν τις πολλες εξοδους ....ε ας μας κοψουν και το warcraft .... με βλεπω να γυριζω στο SC2 παλι και στα ladder του μιας και που Diablo δεν με τραβαει με τιποτα . Ελπιζω στην blizzcon Να ακουσω εκτος απο Expansion wow - diablo Και κανα τρελο WARCRAFT 4 ....αν και με κοβω απιθανο.... Δυστυχως ... Τεσπα βαρυνε η συζητηση Δεν γαμεις .... Lroi εχεις δικαιο και στο Pandaria τα ιδια ειπα εγω δεν γυρναω να παιξω με αρκουδακια ... Τελικα και εδω ψιλο ελιωσα ....Αλλα ειπα και πριν ... αλλαζουν οι προτερεοτητες Εγώ πάλι wow παίζω όταν δεν έχω φράγκα Ειναι super οικονομικη διασκέδαση. Περνάς έναν μήνα με 13 ευρώ...... Σιγά, όποτε θέλω έρχομαι στον κωλοrealm σου και τα σηκώνω ΟΛΑ! Θα αρχίσω να χρεώνω τα invites.....έχω έξοδα!!!
LRoi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πούλα τα Ghost Iron που μαζεύεις και ξεχρέωσες. Πούλα και κανένα κόκκαλο για το mount Επίσης, θέλω αυτό το mount, αλλά τώρα διάβασα τι θέλει για να το πάρεις και μου κόπηκε η όρεξη
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πωωω κωλό twisting nether έβαλα και εγώ έναν μήνα μετά απο 1+ χρόνο να παίξω και αν δεν κάτσω καμιά ώρα σε ουρά δεν γίνεται.
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 chill συμφωνω αδερφε αν εισαι μονος Αν εχεις γυναικα εισαι οριακα ΟΚ .. αν εχεις και παιδι ομως εισαι δυσκολα
LRoi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ο λογαριασμός μου είναι Frozen και η κάρτα λέει έληξε στις 4/10 εντούτοις εγώ παίζω κανονικά. WTF?
chill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ο λογαριασμός μου είναι Frozen και η κάρτα λέει έληξε στις 4/10 εντούτοις εγώ παίζω κανονικά. WTF? Reported Εμένα πριν μερικές μέρες μου έλεγε game time has expired, μου έβγαζε αντίστροφη μέτρηση με πέταξε έξω όταν τελείωσε το countdown ενώ ειχε τραβήξει κανονικά χρήματα απο την κάρτα μερικές μέρες πριν..... Ότι να ναι μάλλον!!!'
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 και αλλος ειχε αναφερει στο τοπικ πριν κανα μηνα οτι ενω εληξε η συνδρομη συνεχιζει να παιζει .... τι γινεται δεν ξερω ελπιζω να το κανει και σε εμενα
Akyla84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το WoW έχει γίνει ΚΑΙ noob friendly,για το λόγο οτι η Blizzard ακούει τους πελάτες της και προσέχει τα έσοδα της. Όταν έπρεπε να μπεις BT και Hyjal μόνο αν είχες τα vials,έβλεπες epic μοβ μόνο αν ήσουν σε raiding guild,έφτανες 70 lvl τον πρώτο σου χαρακτήρα μετά από 11 μήνες και έκανες 2 ώρες να βρεις group για instance,πολλοί γκρίνιαζαν. Αυτό που έκαναν είναι να κάνουν το παιχνίδι πιο εύκολο για τους περισσότερους πελάτες,για να μην χάσουν την συνδρομή,αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσουν να ξεχωρίζουν οι hardcore και καλοί παίχτες από τα ratings στις αρένες στο PvP,τα hc kills και τα challenge modes στο PvE. Αυτό που δεν μου άρεσε εμένα σαν παίχτη εδώ και 6/7+ χρόνια είναι που έδωσαν ίδιο raid id και ίδιο ilvl σε 10ρι και 25ρι raid."Ανάγκασαν" τα περισσότερα guilds να γίνουν 10ρια.Ξενέρωσα όχι μόνο γιατί μου άρεσε να συνεργάζομαι με άλλους 24,σε σχέση με άλλους 9,αλλά αναγκάστηκε η ίδια η εταιρεία να χαλάσει την μοναδικότητα που είχαν όλα τα classes.Για παράδειγμα σε 25ρι επί εποχές TBC πάντα υπήρχαν τουλάχιστον 3 paladins για τα blessings(το ιδανικό ήταν 4).Τώρα για το μόνο που είναι μοναδικοί είναι για το Aura mastery,ένα 3λεπτο raid cd που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.Το ίδιο και οι shamans με το BL(ή heroism όπως το λέτε οι Alliance ).Tώρα δεν έχεις shaman?Bάζεις mage και σου ρίχνει το time warp....Γενικά έκαναν τα classes να είναι πανομοιότυπα,αλλά το απαίτησε το 10ρι raid,γιατί και εκεί θα είχαμε μουρμούρες. Συμπερασματικά δεν είναι η ευκολία του game που το χάλασε,αφού και πάλι ξεχωρίζουν οι casuals από τους hardcore players και τους noobs,oύτε τόσο το lore(που δεν γινόταν να μην συνεχίσει η ιστορία,αλλιώς θα είχαμε ακόμα boss τον Lich King),αλλά το πως μεταμόρφωσαν τα classes για να υπάρχει balance στο PvP και να βγαίνει 10ρι raid.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 μια ερωτηση. απο οταν βγηκε το Pandaria περυσι, η εξερευνηση των περιοχων και η ιστορια παραμενει η ιδια η εχουν γινει αλλαγες με τα νεα patches στο διαστημα αυτο; δηλαδη καποιος που ξεκιναει το expansion τωρα με το patch 5.4, θα ακολουθησει την ιστορια γραμμικα οπως συνεβη οταν πρωτοβγηκε το Pandaria, ή πχ θα συναντησει την Orgrimmar υπο πολιορκια αμεσως μολις μπει στο παιχνιδι;
Akyla84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι υπο πολιορκία η Orgrimmar,απλά μπορεί να δεις μερικούς NPCs που έχουν σχέση με την ιστορία του 5.4. ΓΙα παράδειγμα θα δεις μέσα στην bank να έχουν πιάσει ένα goblin banker μερικοί τραμπούκοι του Garosh ζητόντας του τα gold από την bank. Aν κάνεις τα LFR με τη σειρά,ίσως καταλάβεις τι παίχτηκε,αλλιώς ρωτάς κι εδώ.
LRoi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γκαντεμόσκυλα, μου ζήτησε να βάλω κάρτα. Κρίμα ρε γμώτο και την είχα καταβρεί με το τσάμπα
chill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το γεγονός ότι ομογενοποιηθηκαν τα classes και μένα με χάλασε αλλα ειναι απόλυτα κατανοητό. Δεν ειναι δυνατόν να φέρνεις κομπάρσους σε ενα raid όπως ήταν οι pala στη vanilla......δεν ειναι δυνατό να δίνεις raiding spot σε έναν κακό dwarf priest και να απορρίπτεις έναν εξαιρετικό nelf επειδη όταν rollαρε τον char του δεν ήξερε το nefarian battle -που δεν υπήρχε κιόλας- και προτίμησε elunes grace και crapshards αντί για fearward και άπειρα ανάλογα παραδείγματα.
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα στις 20:00 ξεκινάμε το Flex Wing 3 και σας καλούμε να raidάρετε μαζί μας (Horde) ! Requirements: 1) 516+ ilvl Optimized Gear (Enchants, Gems, Reforges) . 2) Σύνδεση με το Mumble μας . 3) Χρήση Deadly Boss Mods . 4) Διάθεση για Raiding και σωστή/σοβαρή συμπεριφορά. Για να πάρετε μέρος ή για παραπάνω πληροφορίες add battletag "time2kickass#2477 http://www.principalgods.gr Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από tiMe2KiCkasS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις