xtonyx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε Φιλε πλακα μας κανεις ο παραπανω τυπος ειναι Full Epic τι να παει να farm αρει hc dungeon??(εκτως αν τον ειδες στο Pvp gear του) Παρολο που εχω σταματησει απο το προηγουμενο expansion το Hardcore raiding θα σου πω τα γνωστα που λεμε σε ολους σε αυτες τις περιπτωσεις. 1)Θες Gems/Enchants και Reforge στα stats που χρειαζεται η Class/Spec σου. 2)Χρειαζεται να βρεις το Hit/Expertise Cap για τους pve rogues και να κανεις τα αναλογα reforge,gem,enchants. 3)Οταν τελειωσεις τα παραπανω βρισκεις το σωστο rotation που ειναι το spec που παιζεις πχ Combat και μετα το δοκιμαζεις αυτο σε καποιο Dummy ή σε καποιο Hc Dungeon. (εισαι και στον ιδιο server με μενα αν δεν ειχα σταματησει θα στα ελεγα και in game αυτα ) πλακα σου κανω ναι...με κατι crafted pvp τον ειχα τσεκαρει...παρενθεση φουλ για timeless isle συν τα παραπανω και κατι αλλο συμβουλεψου και reforgelite reforgenator addons η askmrrobot για reforge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Και αυτά που φοράει τώρα, της ψιλοπλάκας είναι για raiding πάντως. Neck, Hands και το ένα το ring αξιόλογα, τα άλλα όλα είναι της πλάκας και τα φοράνε όλοι, όσοι πηγαίνουν Timeless. Έχει ilvl 507 και εγώ 90άρης μιάς εβδομάδας, έχω 506, μόνο με LFR. Πρέπει να συνεχίσει να φαρμάρει gear από LFR, Flex και Normal και να gemάρει/enchantάρει ότι είναι από 528 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Και αυτά που φοράει τώρα, της ψιλοπλάκας είναι για raiding πάντως. Neck, Hands και το ένα το ring αξιόλογα, τα άλλα όλα είναι της πλάκας και τα φοράνε όλοι, όσοι πηγαίνουν Timeless. Έχει ilvl 507 και εγώ 90άρης μιάς εβδομάδας, έχω 506, μόνο με LFR. Πρέπει να συνεχίσει να φαρμάρει gear από LFR, Flex και Normal και να gemάρει/enchantάρει ότι είναι από 528 και πάνω. Με πλήγωσες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά είμαι στον auchindoun και η κατάσταση είναι αίσχος. Το realm πάει από το κακό στο χειρότερο. Είμαι ally, που προτίνετε να κάνω transfer? Σκέφτηκα και για reroll σε horde σε μπομπάτα realm όπως twisting nether, kazzak κτλ, αλλά μέχρι να λεβελάρω και να μαζέψω gear δεν θα ασχολείται κανείς με raiding.... Καμία πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Για alliance Silvermoon με τα 1000. Μια ζωη ηταν μονο Alliance ο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά είμαι στον auchindoun και η κατάσταση είναι αίσχος. Το realm πάει από το κακό στο χειρότερο. Είμαι ally, που προτίνετε να κάνω transfer? Σκέφτηκα και για reroll σε horde σε μπομπάτα realm όπως twisting nether, kazzak κτλ, αλλά μέχρι να λεβελάρω και να μαζέψω gear δεν θα ασχολείται κανείς με raiding.... Καμία πρόταση? http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 τραγικο το balance σε ορισμενους σερβερς ευτυχως στον ragnaros τα πραγματα ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Υπομονη να γινει η ενωση να δεις πως θα παει ο σερβερ σου και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Όταν γίνει το merge θα ειναι και η pandaria cross realm; Γιατι αν ναι να μην γίνει ποτέ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 η λογικη λεει οτι θα γινει ολο ... δεν εχουν πει τιποτα για συγκεκριμενες περιοχες . εχει γινει ηδη σε 2 σερβερ αν καποιος ειναι σε αυτους ας μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Η ένωση αργεί το κοιτάω εδώ και καιρό...Έγινε ένωση σε δύο αμερικάνικους νομίζω...Στην ευρώπη είμαστε πίσω. Επίσης θα ενωθούν οι low μεταξύ τους, όσοι είναι στουμπωμένοι πχ kazzak, twisting nether θα μείνουν όπως έχουν γιατί αλλιώς το lag θα πάει θεό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν θελω queues, δεν θελω lag, δεν θελω να αργω να farmαρω αυτα που θελω. Πήγα σε low populated realm από επιλογή. Δεν ενδιαφερόμαστε όλοι για raids...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχεις τα δίκια σου αλλά εμένα με τσαντίζει να πουλάνε στο ah ότι γουστάρουν και όσο γουστάρουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 chill εχεις δικαιο και εγω σε low ειμαι εδω και πολλα χρονια αλλα ορισμενα πραγματα εχουν καταντησει σπαστικα . Εψαχνα π.χ meta gem 2 μηνες και δεν εβρισκα ΤΙΠΟΤΑ ..... Στο τελος ανεβασα JC σε ALT για να παρω το Meta gem ..... φυσικα επειδη δεν μπορουσα να το βρω μεχρι να μου πεσει το recipe εγινα και 89...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 chill εχεις δικαιο και εγω σε low ειμαι εδω και πολλα χρονια αλλα ορισμενα πραγματα εχουν καταντησει σπαστικα . Εψαχνα π.χ meta gem 2 μηνες και δεν εβρισκα ΤΙΠΟΤΑ ..... Στο τελος ανεβασα JC σε ALT για να παρω το Meta gem ..... φυσικα επειδη δεν μπορουσα να το βρω μεχρι να μου πεσει το recipe εγινα και 89...... Alliance @genjuros, πεταμένα λεφτά! (καμιά 10ριά πρέπει να είστε όλοι κι όλοι). μαζί με τα alts σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις