Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρολο που εχουν περασει αρκετες μερες απο το τελευταιο μεγαλο patch, και απο πιο παλια υπηρχαν τετοια προβληματα με bugs,crashes και προβληματα με log in τον πρωτο καιρο οταν εμπαινε ενα μεγαλο patch.Βεβαια δεν ξερω αν φταιει αποκλειστικα αυτο στην περιπτωση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω παντως δεν εχω εδω και 3-4 μερες προβλημα . αν ειναι μονιμιο το προβλημα σου κατι αλλο δεν παει καλα αν σου το κανει μια φορα την ημερα π.χ μπορει και να φταινε οι server εχουν φαει κολημα τον τελευταιο καιρο

Ρε παίδες, είμαι ο μόνος που εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το log in από τις 3/10? Συνέχεια battle.net error#2 βγάζει. Τι flush dns έκανα, τι παπάτζες έκανα, έχω αναστατώσει ένα resort εδώ που είμαι για να κάνουν τη σύνδεση πιο σταθερή αλλά και πάλι τρώω ήττα.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα ή όλοι είστε κομπλεντάν; Καμία ιδέα;

για διέγραψε 3 φακέλους Cache:

1)\World of Warcraft\Cache

2)\World of Warcraft\Data\Cache

Και ο πιο σημαντικός ο 3ος, είναι κρυφός και πρέπει να τον εμφανίσεις.

Βρίσκεται στο:

Win7: C:/ProgramData/Blizzard Entertainment/

WinXP: C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Blizzard Entertainment/

Μετά την διαγραφή του μην ανοίξεις καν τον client του WoW για δέκα λεπτά.

Δες και αυτό, αν έχεις το AVG για antivirus

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/7859946778

Δοκίμασε και πες μας.

Φαίνεται ότι είναι θέμα connectivity και κυρίως ότι το wi-fi εδώ που είμαι είναι unstable. Δοκίμασα όλα τα troubleshootings που έλεγαν τα Supports, έκανα ticket το οποίο και μου απάντησαν μέσα σε 30 λεπτά (ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!) αλλά στο οποίο μου λένε ότι εν γένει είναι θέμα unstable γραμμής.

Έχω μιλήσει εδώ με τους υπεύθυνους και αναμένω να μου πουν τα δικά τους για να δω πώς θα προχωρήσω. 

ΥΓ. Το θέμα του Cache το ήξερα, το άλλο δεν το ήξερα η αλήθεια είναι. Εάν δω και δεν γίνεται τίποτα θα προχωρήσω όπως τα αναφέρεις και θα σου πω εάν έγινε τίποτα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αδέρφια :)

ΥΓ2. Ευτυχώς δεν έχω AVG έχω το !Avast. Το οποίο και το σταμάτησα για να δοκιμάσω αλλά πάλι τζίφος.

για διέγραψε 3 φακέλους Cache:

1)\World of Warcraft\Cache

2)\World of Warcraft\Data\Cache

Και ο πιο σημαντικός ο 3ος, είναι κρυφός και πρέπει να τον εμφανίσεις.

Βρίσκεται στο:

Win7: C:/ProgramData/Blizzard Entertainment/
WinXP: C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Blizzard Entertainment/

Μετά την διαγραφή του μην ανοίξεις καν τον client του WoW για δέκα λεπτά.

Δες και αυτό, αν έχεις το AVG για antivirus

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/7859946778

Δοκίμασε και πες μας.

Επειδή έφαγα τώρα κόλλημα και φλασιά μαζί, εκεί μέσα είναι το Folder BattleNet εννοείς απλά να διαγράψω όλο το folder ή να μπω μέσα και να διαγράψω το folder Cache; Ή απλά τα περιεχόμενα; Συγνώμη που ρωτάω αλλά κόλλησα τώρα.

Διέγραψε το folder cache από εκεί.

Το σημαντικό είναι να μην ανοίξεις ούτε τον client μετά για 10λεπτά, ώστε να διαγραφούν και από τον server τα αρχεία σου. Αν μπεις νωρίτερα θα σου στείλει ξανά τα ίδια.

Διέγραψε το folder cache από εκεί.

Το σημαντικό είναι να μην ανοίξεις ούτε τον client μετά για 10λεπτά, ώστε να διαγραφούν και από τον server τα αρχεία σου. Αν μπεις νωρίτερα θα σου στείλει ξανά τα ίδια.

Τζίφος αδερφέ... Εξακολουθεί και έχει το συγκεκριμένο μήνυμα και μάλλον κλείνω στο ότι έχει να κάνει με την σύνδεση από εδώ που είμαι... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

Δείτε το recent activity του alt μου.....

http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Nookish/simple

Κλάψτε ελεύθερα :lol:

Πήγα πεποισμένος ότι θα πέσει και......έπεσε. Στο πρώτο σημερινό kill.

Και τι σου συνέστησε ο γιατρός Gaga?

Ατελείωτο Hearthstone στο κρεβάτι; Ού ρε :P

Περαστικά!

Εισαι αδικος. ... μπες και δες ποσες ωρες εχω να συνδεθω ... στο κρεββατι του πονου την εβγαλα ... και δεν εβρισκα και τον φορτιστη του tablet Να μπω απο εκει να χαζεψω λιγο ()$@&$^#@&$@#$ 

Πείτε ρε παίδες τί να κάνω να ανεβάσω λίγο το damage που σκάω;http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Souvlias/simple

Πρέπει να πάω κάποια στιγμή να πάρω και την ζώνη να εχω full set bloodfang.

Πείτε ρε παίδες τί να κάνω να ανεβάσω λίγο το damage που σκάω;http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Souvlias/simple

Πρέπει να πάω κάποια στιγμή να πάρω και την ζώνη να εχω full set bloodfang.

καταρχην σου λειπει το gear...ξεκινωντας απο κει φαρμαρε hcdung gear μην βαλεις gems enchants...οταν φτασεις στο επιθυμητο ilvl ξεκινα raid finder απο τ15 σετ και πανω gear/weapons/trinkets Κλπ  αρχισε να βαζεις gems enchants.reforges και βεβαιωσου οτι εχεις το σωστο Pve dps spec αλλα και rotation...τσεκαρε κανα ρογκ απο wowprogress να παρεις καμια ιδεα η googlare/youtubare για ολα τα παραπανω

καταρχην σου λειπει το gear...ξεκινωντας απο κει φαρμαρε hcdung gear μην βαλεις gems enchants...οταν φτασεις στο επιθυμητο ilvl ξεκινα raid finder απο τ15 σετ και πανω gear/weapons/trinkets Κλπ  αρχισε να βαζεις gems enchants.reforges και βεβαιωσου οτι εχεις το σωστο Pve dps spec αλλα και rotation...τσεκαρε κανα ρογκ απο wowprogress να παρεις καμια ιδεα η googlare/youtubare για ολα τα παραπανω

Ρε Φιλε πλακα μας κανεις ο παραπανω τυπος ειναι Full Epic τι να παει να farm αρει hc dungeon??(εκτως αν τον ειδες στο Pvp gear του)

Παρολο που εχω σταματησει απο το προηγουμενο expansion το Hardcore raiding θα σου πω τα γνωστα που λεμε σε ολους σε αυτες τις περιπτωσεις.

1)Θες Gems/Enchants και Reforge στα stats που χρειαζεται η Class/Spec σου.

2)Χρειαζεται να βρεις το Hit/Expertise Cap για τους pve rogues και να κανεις τα αναλογα reforge,gem,enchants.

3)Οταν τελειωσεις τα παραπανω βρισκεις το σωστο rotation που ειναι το spec που παιζεις πχ Combat και μετα το δοκιμαζεις αυτο σε καποιο Dummy ή σε καποιο Hc Dungeon.

(εισαι και στον ιδιο server με μενα αν δεν ειχα σταματησει θα στα ελεγα και in game αυτα :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...