Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ τι θα ήμασταν, Hordes? Τα βλέπω και αφρίζω, θέλω να τα gankάρω για μέρες :P

Λοιπόν Gaga, θα μπούμε μαζί σήμερα, θα πάμε Timeless, στον realm μου που έχουν μαζευτεί πολλές κουφάλες και φτιάχνουν ομάδες και gankάρουν και θα τους τεντώσουμε το κορμί τους φούστηδες, είτε είναι Alliance, είτε είναι Hordes. :lol:

Χθες ένα team 5 Alliance gankαρε όποιον περνούσε δίπλα τους. Δεν άργησε να δημιουργηθεί raid και να τους κυνηγάει σε όλο το νησί, για τέτοια μανία μιλάμε. Εγώ παράτησα τα dailies και έναν DK από την ομάδα τους που τον είχα άχτι με το γ@μω deathgrip τον τρέλανα στο CC. Ωραία πράγματα χθες. Chill πήρα και feet :P

Ρίξε μια ματιά, να δεις τι χρειάζεσαι για να τρέχεις με αξιόλογο Dps SoO :P :lol: :devil:

Δημοσ.

Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς;

Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ

στους infernals δεν ήταν που πάλευαν για να μπούνε στα top 1000 world Greek Guilds από την σκοτούσσα σερρών? μεγάλο αλάνι... άσε που το 90% που είναι εδώ παίζει να άρχισαν και μετά την pandaria μην σου πω 

(ξέρω γω παίζει να είμαστε από τα λίγα community που είναι το 80%+ vanilla - tbc παίκτες) 

Δημοσ.

Εγώ απο το κατακλισμ και μετα έγινα horde! Γίνεται να κανουμε μαζί quest κλπ;

Το μόνο που γίνεται να κάνουμε μαζί, είναι να έρθεις Timeless να σε gankάρουμε για κανένα δίωρο για να πάρουμε το mount άκοπα :P

PS Τι έγινε ρε παιδιά με την παλαιότητα? Αυτός που έπαιξε μόνο Vanilla και μετά το παράτησε, σε σχέση με αυτόν που έχει παίξει όλα τα Xpacs, την έχει μεγαλύτερη, επειδή έπαιξε και καλά Vanilla?

Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ μέσα σε μόνιμη βάση, έχουμε ξεκινήσει το WoW από Vanilla/TBC και μετά, συνεπώς μαζέψτε τις μην τις βγάλουμε κι εμείς όξω :P

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα βάζω disc και παιζουμε 2 ώρες για να μου ρίξετε το health στο 50%. :P

Σεβασμός ρε στους vanilla, περπατουσαμε από τη SW ως το SM, δεν ερχόταν κάποιος, ξαναγυρνουσαμε πίσω βρίσκαμε νεο γκρουπ και ξανανεβαίναμε στο SM, με τα ποδια όλα αυτα, χωρις καν το 60% mount. Τωρα χαλαρα εκανα quit απο το game αν συνέβαινε κάτι τετοιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ενώ εγώ στο TBC δεν περπατούσα μέχρι τα 40 σαν μλκας χωρίς να ξέρω που πάω και τι κάνω.

Μου πήρε 3 μήνες να γίνω 22 lvl σαν Hunter στον Anachronos και μου έφευγαν και τα γμήδια τα pet τότε επειδή δεν τα τάιζα :P

Δημοσ.

lol, τσιγκούνη. Τάισε το γατι σου ρε, θα φύγει. Εγω ήμουν έτοιμος να κανω quit όταν είχα φαει κανα 1 μηνα στο Ashenvale απο το 15lvl ώς το 30 περιπου, ημουν aliance τοτε, έρχονταν και κατι horde 60ριδες απο το WSG και μας ταραζαν στη φαπα.. Μετά στο 30lvl και για να ανεβάσω first aid, Πήγα ως τη SV! πέθανα αμέτρητες φορές αλλά τα κατάφερα.. Πήρα το book και χάρηκα ξερωγω. Γενικότερα μέχρι να μαθω το game πέρασα απειρη ωρα βασανίζοντας τον εαυτό μου :-D 

Δημοσ.

Εγώ πάλι vanilla την είχα καταβρει. Ο priest τότε ως shadow βίαζε το σύμπαν. Με έβλεπαν και άλλαζαν δρόμο, όλοι πλην των pavlaρων :lol: παρόλο το anti stealth racial που είχαμε τότε.......Μετά το γύρισα holy και πούλαγα healing υπηρεσίες σε randoms. Θυμάμαι και τα ποσά που χρέωνα ανάλογα το dungeon. Pala και Druid κλασικοί κομπάρσοι, όλοι priest έψαχναν και ήμασταν τρεις και ο κούκος.

Το καλύτερο βεβαια ήταν το ανελέητο ganking στο Tyrs Hand. Κανένας horde δεν farmαρε στον lightings blade τις μέρες που δεν είχαμε raid. Μιλάμε για αδυσώπητο κυνήγι. Είχαμε και το quest ανοκλήρωτο - αυτό με το μήλο που γινόσουν scarlet - οπότε τα mobs ήταν friendly. Το ίδιο και tbc στο throne of elements :lol:

Δημοσ.

την πρώτη φορά που έπαιξα (tbc) ρώταγα  ενα guard npc στην SW τι κάνουμε στο παιχνίδι 
ειχα δει εναν παίχτη με armor σχεδόν ίδια και δεν πήγε το μυαλό μου
logάρει το φιλαράκι που μου είχε πει να μπω να παίζουμε και του λέω κοίτα το βλάκα του μιλάω και με γράφει
μου λέει θα ειναι afk ρε , του λέω τι ειναι το afk ? μου λέει περίμενε έρχομαι 

έρχεται και μ λέει npc ειναι ρε αχχαχα
του λέω τι ειναι npc? :mellow: 

γέλιο π ειχε πέσει ... :-D 
αλλα tbh ηταν ωραίες στιγμές , οι καλύτερες 

Δημοσ.

lol, τσιγκούνη. Τάισε το γατι σου ρε, θα φύγει. Εγω ήμουν έτοιμος να κανω quit όταν είχα φαει κανα 1 μηνα στο Ashenvale απο το 15lvl ώς το 30 περιπου, ημουν aliance τοτε, έρχονταν και κατι horde 60ριδες απο το WSG και μας ταραζαν στη φαπα.. Μετά στο 30lvl και για να ανεβάσω first aid, Πήγα ως τη SV! πέθανα αμέτρητες φορές αλλά τα κατάφερα.. Πήρα το book και χάρηκα ξερωγω. Γενικότερα μέχρι να μαθω το game πέρασα απειρη ωρα βασανίζοντας τον εαυτό μου :-D

Τι ώρα ρε? Μιλάμε για μέρες περιπλάνησης και ψόφου και τρεξίματος και να χώνεσαι σε σπηλιές και να ψοφάς και να μην μπορείς να βρεις πουθενά το πτώμα σου για να σηκωθείς να βγεις από εκεί μέσα.

Και μόλις μπήκα πρώτη φορά στα DM, δέος! Ψόφος κι εκεί, με πετάξαν κι από το group, έψαχνα πάλι να βρώ το πτώμα μέσα στα DM, επειδή τότε δεν γινόσουν ress μόλις έμπαινες στο instance και δεν συμμαζεύεται.

Ευτυχώς ήμουν PvE τότε και τις σφαλιάρες τις είχα γλυτώσει :P

Δημοσ.

Ρε παίδες, είμαι ο μόνος που εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το log in από τις 3/10? Συνέχεια battle.net error#2 βγάζει. Τι flush dns έκανα, τι παπάτζες έκανα, έχω αναστατώσει ένα resort εδώ που είμαι για να κάνουν τη σύνδεση πιο σταθερή αλλά και πάλι τρώω ήττα.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα ή όλοι είστε κομπλεντάν; Καμία ιδέα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...