Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπήκα με τις 7 μέρες δωρεάν να δω λίγο το Timeless Isle. και πάνω που λέω "σαν να μου λειψε λίγο το παιχνίδι" κλπ, ε, ανα 2 λεπτά είμαι νεκρός γιατί μου την πέφτουν  alliance κάθε τρεις και λίγο, όλοι μαζί, και είμαι μόνος μου.

Προχωράω, λέω να πάω σε άλλη περιοχή του νησιού να είναι πιο ήρεμα, τα ίδια. 50 λεπτά χαμένα ψόφιος να περίμένω spirit release.
Ταυτόχρονα, καμμία τύχη και με το queue στο LFR, δεν μπήκα ποτέ. Logout.

:fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπήκα με τις 7 μέρες δωρεάν να δω λίγο το Timeless Isle. και πάνω που λέω "σαν να μου λειψε λίγο το παιχνίδι" κλπ, ε, ανα 2 λεπτά είμαι νεκρός γιατί μου την πέφτουν  alliance κάθε τρεις και λίγο, όλοι μαζί, και είμαι μόνος μου.

Προχωράω, λέω να πάω σε άλλη περιοχή του νησιού να είναι πιο ήρεμα, τα ίδια. 50 λεπτά χαμένα ψόφιος να περίμένω spirit release.

Ταυτόχρονα, καμμία τύχη και με το queue στο LFR, δεν μπήκα ποτέ. Logout.

:fear:

Το ίδιο κάνουν και οι Hordes στον δικό μου realm. 

Έρχεται ένα ξερολούκουμο DK με χαμηλότερο stamina από το HP του Pet μου, με αρπάζει με Death Grip, ανοίγω όλη τη ζούγκλα πάνω του και εκεί που τον έχω κατεβάσει σε χρόνο DT ξεπροβάλλουν πίσω από θαμνάκια 3-4 Hordes και με κατεβάζουν.

Για κατούρημα είχαν πάει οι πστηδες...?

Αυτά είναι τα κακά του PvP realm, αλλά αν έχεις ένα αξιόλογο PvP set, μέχρι 2 τους έχεις στο άνετο.

Α γι'αυτό τόση πρεμούρα. Καλά σύνολο 10 hordes δεν παίζει να ήμασταν στο νησί, οπότε λογικά αυτό μας κάνει ακόμα πιο περιζήτητους! Λες να πουλήσω τον εαυτό μου; 100 kills ->1k  :lol:

τα kills δινουν Mount ?!?!?!?!

LROY Κανε login !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχα, είμαι δουλειά ρε. Ξέχασα ρε γμώτο να σε προσθέσω και στο battle.net.

Πρώτο πράγμα σήμερα το απόγευμα, να πάμε και καμιά Arena με Chill!

καλα και εγω για το βραδυ λεω τωρα παω σε 10 να παρω την μικρη απο το σχολειο :) αλλα κανονιστε αντε .....  !!!! free mount Και εχω 98 / 100 ψαχνω αλλα 2 αχχαχααχ

ε α μαμησου επιτελους τον τελευταιο καιρο ρε blizzard ... εχεις ξεσκιστει μια κατω το battle.net μια d/c server down μια κολανε οι χαρακτηρες και λες not found ... ΦΤΙΑΞΤΟ το ρημαδι σου ΕΛΕΟΣ .... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ . Μολις εφαγα d/c και δεν μπορω να μπω εδω και 10 λεπτα μενει στο connecting.....

Καποτε οταν ειχε προβληματα τετοια σου εδινε και μια μερα δωρεαν play time ... τωρα παπαρια μαντολες

Ρε έπεσε το battle.net και στο LFR έχω ξεσκιστεί να lootάρω.

Δεν ξανάγινε αυτό: Head, Shoulders, Legs, Trinket, όλα 502 και Crossbow παρακαλώ.

Ντύθηκα σε ένα απόγευμα, μπήκα και SoO πήρα κι από εκεί ένα παντελονάκι 528, μου έφεξε.

Γκαντεμόσκυλο Chill, όταν παίζουμε μαζί δεν παίρνω τπτ :P

Άνοιξα και γω SoO στον hunter με ένα trinket απο lei-Shen και τσάκωσα και ένα ακόμη trinket απο την sha της πρώτης wing του SoO, 528......όπλο ακόμα 450 ωστόσο και dmg ούτε για δείγμα :lol:

Ωστόσο εχω 4 ευκαιρίες να πάρω το bow από το πρώτο boss της δεύτερης wing. Αρκεί να με βάλει στο πρώτο boss γιατι όλο στο 3ο ή στο 4ο με βγάζει :/

δωστε ρε ρεμαλια battle.net αντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaGaS#2825

α κατι ασχετο που το βλεπω μερες αλλα τωρα μου ηρθε .... οταν ανοιγω τον χαρτη βλεπω σε μερικες περιοχες του Pandaria σε ασχετα σημεια μια κοκκινη βουλα που μετακινητε. .... τι ειναι αυτο ξερει κανεις ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...