liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω μία φορά πρόλαβα και το έτρεξα και έπεσαν όλα χωρίς wipe. Ίσως επειδή ήταν την πρώτη εβδομάδα λίγο μετά το reset και είχαν λογκάρει οι καμμένοι μέσα, who knows.
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Wipefest ειναι η siege of orgri με το LFR, Λιγοτερα wipe θα ειχα αν πήγαινα κανονικο raid εκει.. Ε ναι αν τα ζώα, δεν νιώθουν και ο hogger wipe fest θα ναι. Ειναι τρομερά δύσκολο να κατανοήσουν ξέρω γω ότι δεν πρέπει να κάθονται στην φωτιά και ότι adds>boss.....Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο tactic..... Αλλα τι να λέμε τωρα, ήμουν σε scarlet πριν και οι blades of light σκότωσαν όλο το group.....ευτυχώς ήμουν με τον dudu και τον solαρα αρκούδι (στο οποίο παρεμπιπτόντως δηλώνω άσχετος μέχρις εσχάτων). Τέτοια ξεφτιλικια παλιά δεν συνατουσες.
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ελα ρε το μεσημερι στο LFR δεν καταλαβαιναν να κανουν interrupt τον shaman στο SoO ..... εχωνα μια kick μια kidney και το 3ο heal πηγαινε απατο .... απο τους υπολοιπους 24 ενας interrupt δεν εκανε ... 6 wipe και μετα στο 7ο try με το που ξεκινησαμε εφυγε ενας Healer και με το που επεσε το demo και τρεξαμε στον πυργο ο healer <<ξεχασε να ερθει μαζι μας>> ... οτι νανε ειναι
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Wipe στοι wipe προχωράμε. Επεσε και mace 528lvl Underhold και Downfall όπως και αλλα 2 boss στο Gates of Retribution δεν ειναι ακομα διαθεσιμα; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από Chrisxxx
Xorxhs! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλα το SOO είναι από τα αγαπημένα raid content so far...
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 συμφωνω απολυτα . μου εχει αφησει και εμενα παρα πολυ καλες εντυπωσεις . Μετα απο το vanilla naxxramas και το BWL βαζω αυτο
tehAllantin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μια φορα μπηκα με το ντουκι μου το τανκ και επεσαν ολα χωρις καν ενα wipe. Μust blame ze tank!
chill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Murloc crusader; Rwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwl!!!
chill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Rwlrwlrwlrwlrwlγκάγκαrwlrwlrwl!!!! Rwl!!!! Δες στο mmo-champion.com Ευτυχώς που είμαι ταπί
Baloo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς; Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς; Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ Σιγά ρε πατέρα, αυτόγραφα μοιράζεις; 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς; Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ εγω που παιζω απο day 1 και δεν τον εχω ξανα ακουσει ειμαι Noob να φανταστω ε ;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς; Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ σιγά ρε μπετονιέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις