Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μία φορά πρόλαβα και το έτρεξα και έπεσαν όλα χωρίς wipe.

Ίσως επειδή ήταν την πρώτη εβδομάδα λίγο μετά το reset και είχαν λογκάρει οι καμμένοι μέσα, who knows.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wipefest ειναι η siege of orgri με το LFR, Λιγοτερα wipe θα ειχα αν πήγαινα κανονικο raid εκει..

Ε ναι αν τα ζώα, δεν νιώθουν και ο hogger wipe fest θα ναι. Ειναι τρομερά δύσκολο να κατανοήσουν ξέρω γω ότι δεν πρέπει να κάθονται στην φωτιά και ότι adds>boss.....Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο tactic.....

Αλλα τι να λέμε τωρα, ήμουν σε scarlet πριν και οι blades of light σκότωσαν όλο το group.....ευτυχώς ήμουν με τον dudu και τον solαρα αρκούδι (στο οποίο παρεμπιπτόντως δηλώνω άσχετος μέχρις εσχάτων).

Τέτοια ξεφτιλικια παλιά δεν συνατουσες.

Δημοσ.

ελα ρε το μεσημερι στο LFR δεν καταλαβαιναν να κανουν interrupt τον shaman στο SoO ..... εχωνα μια kick μια kidney και το 3ο heal πηγαινε απατο .... απο τους υπολοιπους 24 ενας interrupt δεν εκανε ... 6 wipe και μετα στο 7ο try με το που ξεκινησαμε εφυγε ενας Healer και με το που επεσε το demo και τρεξαμε στον πυργο ο healer <<ξεχασε να ερθει μαζι μας>> ... οτι νανε ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wipe στοι wipe προχωράμε. Επεσε και mace 528lvl :-D

Underhold και Downfall όπως και αλλα 2 boss στο Gates of Retribution δεν ειναι ακομα διαθεσιμα; 

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.

συμφωνω απολυτα . μου εχει αφησει και εμενα παρα πολυ καλες εντυπωσεις . Μετα απο το vanilla naxxramas και το BWL βαζω αυτο

Δημοσ.

Τον trendykurdo τον θυμάται κανείς;

Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Αλάνι από τα λίγα,βέβαια τι ρωτάω το 90%που γράφουν εδώ άρχισαν να παίζουν wow μετά το wotlk ΕΛΕΟΣ

Σιγά ρε πατέρα, αυτόγραφα μοιράζεις;

• Like 1
Δημοσ.

εγω που παιζω απο day 1 και δεν τον εχω ξανα ακουσει ειμαι Noob να φανταστω ε ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...