LRoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 horde ρε δεν εχεις !?!?!??! Εχω και Mage - Shaman κανε add αν και χλωμο με κοβω για σημερα τελικα ..... Horde εγώ ρε; Ζαμέ των ζαμών. Έχω όλα τα class σε Alliance 80+ εκτός από lock και rogue /spit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα γραψε λαθος νομιζα εισαι απο τους ξυνους .... !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fusion7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά θα συμφωνήσω οτι κάπου τα έχει κάνει σκατά η blizzard.Δέν μου φταίει ούτε η κάρτα ούτε το instalment. Jade forest 25fps, valley of the four winds 60 !!! Σιχτίρια. Θα πορευτούμε όπως έχει. Εντωμετξύ απο ότι διαβάζω στο timeless island βρέχει ''epic'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά διαβάζεις. Και καιρός ήταν για να μην ανεβάζουμε alts και μετά να λιώνουμε στα εμετικά dailies και στα HCs Τουλάχιστον στο Timeless έχει και κάτι νέο να δεις. Απορία: Σε 4 μέρες λήγει η κάρτα μου. Αν δεν βάλω, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 7ήμερο που δίνει η Blizz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει gear ilvl 496 ναι. Χωρίς όπλα, necks και 2ο trinket. Πρέπει δηλαδή να τρέξεις κάποια παλαιά raids πριν μπείς SoO. @semine (): όχι, δεν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλεις και όπλα εσύ, σιγά μην σου δώσουν και κανένα epic να μοστράρεις πάνω στον τρικεράτοπα Γμημένη Blizzard εμείς που τα ακουμπάμε, πάντα ριγμένοι είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω όπλο γιατι με το 450 αφενός δεν μπορω να κανω σωστό dps αφεταίρου δεν μπορω να πάω SoO για να φτιάξω το gear μου σωστά. Σιγά μην gemαρω και enchantαρω το 496 gear την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο το 528!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να φαρμάρεις παλιότερα raids τότε! LFR και Flex are your friends, καλομαθημένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες δεν λογκαρα, σημερα πήγα στο νησι και οκ βρηκα την ακρη, θελει λιγο προσοχη, ειδικα οι clothαδες τρώμε ξυλο.. Βρηκα ενα paladin και εκανα τα quest, ολα καλά. Ενα ακομα item θελω για να παω 496 και να μπω στο νεο LFR. Παντως δεν ξερω αν λείπω καιρο αλλά για super casual που παιζω καλοδεχουμενες οι αλλαγες. Επίσης, μου φανηκαν λιγο πιο δυσκολα απο οτι παλιοτερα τα raids στο LFR, με την εννοια οτι έπρεπε να κανεις 1-2 πραγματακια παραπανω απο το να πατας follow.. Η μονη βλακεια ότι έχω capαρει εδω και μερες valor και πανε χαμένα τα υπόλοιπα που παιρνω απο quest. Ντυθηκε ο undead priestoυλης μου Μακαρι να ηταν 90 και ο DK έχω διαθεση να παίξω τανκ αλλά βαριεμαι το lvl up.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα νεα raids ειναι simple as it gets, απλά ο μέσος παίχτης στο wow ειναι τέρμα άχρηστος μαλάκας. Κάθε φορα στο lfr τα νεύρα μου ζαρτιέρες. Και εντάξει το rage quit με τον priest, δεν θα περιμένω και πολυ για το επόμενο lfr με την ελπίδα ότι τα ζώα έχουν παει να βαρέσουν μια παχιά, αλλά με τους dpsers μου υπομονή. Μπήκα για ενα scenario με έναν Druid και έναν lolret. Ο lolret έκανε λιγότερο dps από το pet μου!!! Σιχτιρ με τα ζώαδια πια.....μακάρι το prooving grounds να αποτελέσει τσεκάρισμα για τα groups στο μέλλον. Εισαι ζώο; Στη φάρμα με τα υπόλοιπα στο lfr, ξέρεις να κανεις τα απλα πραγματάκια σωστά, σε groupάκι με ομοίους για ξεγνοιαστο run. Ήμαρτον πια με τον κάθε κακομοίρη που μου μάθε και το wow Αίμα τιμή..... χρυσοί παίχτες με skill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει κανεις σας να μπει ; και με τους 11 χαρακτηρες μου λεει μετα το Login Character not found...... οτι νανε γινεται ... τωρα καταφερα να μπω και δεν μπορω να κανω Hearthstone ... Μου λεει Transfer Aborted : Instance not found ..... !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω λιώσει με τα ονόματα Κλασικός genjuros!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχαχα ...genjuros απο day 1 ως και σημερα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μ'αρέσει που τσαντίζεστε με τα lfr. Εγώ όποτε έμπαινα ήμουν afk. Μόνο αν πήγαινε για wipe άρχιζα να πατάω κουμπάκια. Τα mobs στο νησί αν έχεις gear τα πουλάρεις πέντε - πέντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Wipefest ειναι η siege of orgri με το LFR, Λιγοτερα wipe θα ειχα αν πήγαινα κανονικο raid εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις