GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να παρεις κανα φτηνιαρικο γιατι εμαθα σου την πεφτοθν κατι rogue και πανω στα νευρα σου θα το κλαψεις ......... :ρ
liopyr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά μη κλάψει ο παπάς μου από τον κλεφτοκοτά!
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το κολο brawler guild ειναι αρκετά δύσκολο στο rank 7 , εχει βγάλει κανενας το πρώτο boss μετα το 7 που το GG Engineering ? Το μονο πρόβλημα ειναι το damage που τρωω απο το mob που κανει το chain lighting αλλα σαν mage ενα counterspell εχω και ενα iceblock και μου κατεβάζει την ενέργεια πολυ γρήγορα αν και 434k που εχω
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://eu.battle.net/wow/en/blog/10995529/PvP_Season_14_Begins-17_09_2013 πως σκατα μπαινω σε Q για arena ξερει κανεις ; Δεν το βρισκω πουθενα In game
LRoi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή μπαίνουμε σε Arena όπως στα BGs και έχουμε προσωπικό rating? Me likes!
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι θεωρητικα.... πρακτικα δεν μπορω να το βρω πουθενα !!!
LRoi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πατήσεις H αν θυμάμαι καλά, για να ανοίξει το menu για τα Battlegrounds και στα πλάγια που έχει τις επιλογές για Arena? Δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το ψάξω...
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχει το 2ο TAB που αφορα τις αρενες....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μπορεις ως solo , πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον ενα ακομη ατομο στο party. τα 2v2, 3v3 , 5v5 brackets ισχυουν ακομη. απλα δεν χρειαζεται πλεον να εχεις η να εισαι σε arena team. κανεις invite καποιον random ( με υψηλο rating εννοειται ) , ενεργοποιειται το "join battle" κουμπι , και κανεις queue.
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βραδινό double penetration στον aggramar Group με τον Lroi για να του δείξω που κάνει spawn ένα axe που σου δίνει chance να πάρεις gem από το mining και να πάμε να βρούμε ένα....σαλιγκάρι στα dread wastes που όταν του μιλάς σου δίνει ένα imba hunter bound on account trinket......... Αφού σκοτώσαμε καμιά 10αριά rare elites με τους dudus μας (με τα χίλια ζόρια καθότι alts) είδαμε έναν warbringer dread wastes που ρίχνει mount. Μπουκάρουν οι main μας kill, mount droped, got it στο roll Επειδή ξέρω ότι ο lolret έκλαιγε σπίτι του ( ) πήγαμε να δουμε και τα υπόλοιπα 3 spawn places τους. Μετά από αρκετές προσπάθειες κυρίως λόγω evade και γιατί agrάραμε όλη την χλωρίδα και την πανίδια τριγύρω (γαμημένο halo) πέσαν και αυτοί. Το τέταρτο kill έριξε mount και για εκείνον. 4 kills, 2 mounts, not bad......μια ευγενική προσφορά του server aggramar σε αυτούς που είναι σε overpopulated realms και βλέπουν rare mob μόνο σε photo στο wowhead. Ποζάροντας Ώρα για ύπνο, επιτέλους \0/ 1
Fusion7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μάγκες καλημέρα, Σήμερα μετά απο σχεδόν δυο χρόνια ξαναγύρισα. Τα settings τα είχα όλα ultra, και έπιανα 50fps. Πώς γίνετε τώρα να έχω 25fps με μια hd6950 2gb και ι5200κ ? Τα έβαλα και σε low, τίποτα, καθάρισα wtf, έκανα update σε addons και άφησα μόνο bartender ενεργό, τίποτα. Καμιά ιδέα ?
LRoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Drivers δοκίμασες να αναβαθμίσεις? Είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Τελική λύση format και ξανά από την αρχή install του WoW και καθαρή εγκατάσταση των Catalyst
Fusion7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 install απο την αρχή το wow το προτείνουν όλοι για ψύλου πήδημα (μην το πάρεις στραβά) θα δοκιμάσω το catalyst που προτείνεις και είδωμεν.
LRoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σου είπα τι δούλεψε σε εμένα. Ξήλωσε πρώτα Catalyst, εγκατέστησε από την αρχή και ύστατη λύση clean install του WoW
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα σε όλα τα LFR 491 ilvl. Λεω να βαλω 1 μηνα συνδρομη για να το συνεχισω ετσι. Το cascade μαμαει λιγο; Γενικα βλέπω πολλα abilities στον holy priest για να ανεβάσει το raid πολυ γρηγορα σε Hp. Δεν gemαρω ακομη σε όλα τα items ουτε βαζω παντου enchants γιατι αλλαζω συνεχως gear αλλά με πόσο spirit θα θεωρουμαι αξιοπρεπής φτάνοντας στο 500 ilvl?
Προτεινόμενες αναρτήσεις