Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να κανω μια ερώτηση για να μην κανω πατάτα, μπορώ απο τα χρήματα που εχω στο battlenet μεσα να βάλω κάρτα για 1 μήνα ? Εχω 8 euro θα φορτώσω αλλα 10 που ειναι το ελάχιστο και θα βάλω απλα ρωτάω πριν το κανω μη και δεν γίνεται και κάθονται άδικα τα χρήματατα στο battlenet

Δημοσ.

Εγω εχω πάθει το εξης κουλό θέλω να βάλω 1 μήνα που εχει 12.99 euro και η κάρτα μου μεσα εχει 12.39 euro :-D :-(  , και ψάχνω τωρα μηπως βρω απο κανα αλλο site μεχρι 12 euro για 1 μηνα

Δημοσ.

ολα και ολα....αλλά να αναφερόμαστε στο wow για τα bugs του? Απο τα πιο polished games ever..

δεν θα διαφωνησω . Απλα ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ να προσπαθεις να κανεις το συγκεκριμενο achie και στο τελος αοφυ τα καταφερεις να μην σου το μετρησει.......Τωρα ξεκινησα το Loremaster ελπιζω να ΜΗΝ φαω καμμια σφαλιαρα εκει θα ξενερωσω ασχημα . Ρε μαγκες ... κατι ακομα ... εχω 29 tabards μετρημενα . Φυσικα ολα ειναι πεταμενα αφου τα φορεσα και μετρησε το counter ...τωρα που ψαχνω την νουμερο 30 για το achie δεν ξερω ποια δεν εχω φορεσει ........ για να μην ψαχνω με τις ΩΡΕΣ υπαρχει τροπος να δω καπου κατι ; χλωμο το κοβω

Δημοσ.

δεν θα διαφωνησω . Απλα ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ να προσπαθεις να κανεις το συγκεκριμενο achie και στο τελος αοφυ τα καταφερεις να μην σου το μετρησει.......Τωρα ξεκινησα το Loremaster ελπιζω να ΜΗΝ φαω καμμια σφαλιαρα εκει θα ξενερωσω ασχημα . Ρε μαγκες ... κατι ακομα ... εχω 29 tabards μετρημενα . Φυσικα ολα ειναι πεταμενα αφου τα φορεσα και μετρησε το counter ...τωρα που ψαχνω την νουμερο 30 για το achie δεν ξερω ποια δεν εχω φορεσει ........ για να μην ψαχνω με τις ΩΡΕΣ υπαρχει τροπος να δω καπου κατι ; χλωμο το κοβω

Υπάρχει addon για αυτό τον σκοπό, Tabard Addict.

Δημοσ.

Οτι δεν μπορει δηλαδη καποιος να σου το πασαρει στα κρυφα σε ενα φλασακι ξερωγω :-D ή να το βρεις ΄κει περα σε ενα ιντερνετ καφε (λεω τώρα), καταλάθος...  :rolleyes:

Μλκ δουλεύω στο άντρο της ακολασίας αλλά κρατάω. Βράχος.

Δημοσ.

Μλκ δουλεύω στο άντρο της ακολασίας αλλά κρατάω. Βράχος.

Ακριβώς γί´αυτό δεν ανανεώσες.

Είσαι ο gameκράτωρ εκεί, μετα την ξεφτίλα που σου κανε ο γκαγκάς απωλεσες τον θαυμασμό των καμμένων και είπες να το ρίξεις στο κάντι κράς....

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...