chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Lui για interface (έχει μέσα bartender, recount κλπ) Decursive Gatherer GTFO Dbm Pom tracker 1
LRoi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να προσθέσω και το Bagnon για τα items των χαρακτήρων σου
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά να κανω μια ερώτηση για να μην κανω πατάτα, μπορώ απο τα χρήματα που εχω στο battlenet μεσα να βάλω κάρτα για 1 μήνα ? Εχω 8 euro θα φορτώσω αλλα 10 που ειναι το ελάχιστο και θα βάλω απλα ρωτάω πριν το κανω μη και δεν γίνεται και κάθονται άδικα τα χρήματατα στο battlenet
paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 nop, δεν μπορείς να αγοράσεις prepaid απο bnet, μόνο παιχνίδια, δώρα, gold και κάρτες (του hearthstone)
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 σοβαρα ; δεν το ηξερα ουτε μπορω να βαλω ανανεωση game time ? οχι game card 2μηνη !!
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εχω πάθει το εξης κουλό θέλω να βάλω 1 μήνα που εχει 12.99 euro και η κάρτα μου μεσα εχει 12.39 euro , και ψάχνω τωρα μηπως βρω απο κανα αλλο site μεχρι 12 euro για 1 μηνα
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ολα και ολα....αλλά να αναφερόμαστε στο wow για τα bugs του? Απο τα πιο polished games ever.. δεν θα διαφωνησω . Απλα ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ να προσπαθεις να κανεις το συγκεκριμενο achie και στο τελος αοφυ τα καταφερεις να μην σου το μετρησει.......Τωρα ξεκινησα το Loremaster ελπιζω να ΜΗΝ φαω καμμια σφαλιαρα εκει θα ξενερωσω ασχημα . Ρε μαγκες ... κατι ακομα ... εχω 29 tabards μετρημενα . Φυσικα ολα ειναι πεταμενα αφου τα φορεσα και μετρησε το counter ...τωρα που ψαχνω την νουμερο 30 για το achie δεν ξερω ποια δεν εχω φορεσει ........ για να μην ψαχνω με τις ΩΡΕΣ υπαρχει τροπος να δω καπου κατι ; χλωμο το κοβω
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θα διαφωνησω . Απλα ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ να προσπαθεις να κανεις το συγκεκριμενο achie και στο τελος αοφυ τα καταφερεις να μην σου το μετρησει.......Τωρα ξεκινησα το Loremaster ελπιζω να ΜΗΝ φαω καμμια σφαλιαρα εκει θα ξενερωσω ασχημα . Ρε μαγκες ... κατι ακομα ... εχω 29 tabards μετρημενα . Φυσικα ολα ειναι πεταμενα αφου τα φορεσα και μετρησε το counter ...τωρα που ψαχνω την νουμερο 30 για το achie δεν ξερω ποια δεν εχω φορεσει ........ για να μην ψαχνω με τις ΩΡΕΣ υπαρχει τροπος να δω καπου κατι ; χλωμο το κοβω Υπάρχει addon για αυτό τον σκοπό, Tabard Addict.
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι δεν μπορει δηλαδη καποιος να σου το πασαρει στα κρυφα σε ενα φλασακι ξερωγω ή να το βρεις ΄κει περα σε ενα ιντερνετ καφε (λεω τώρα), καταλάθος... Μλκ δουλεύω στο άντρο της ακολασίας αλλά κρατάω. Βράχος.
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μλκ δουλεύω στο άντρο της ακολασίας αλλά κρατάω. Βράχος. Ακριβώς γί´αυτό δεν ανανεώσες. Είσαι ο gameκράτωρ εκεί, μετα την ξεφτίλα που σου κανε ο γκαγκάς απωλεσες τον θαυμασμό των καμμένων και είπες να το ρίξεις στο κάντι κράς....
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΓκΆγκας παρακαλω http://www.mmo-champion.com/threads/1349283-Blizzard-trademarks-quot-Heroes-of-the-Storm-quot Heroes Of The Storm......????? ελπιζω να μην ειναι το ονομα του 6.0 expansion....... HoTs ?!?!?!?!
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Heart of the Swarm Heroes of the Storm HotS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις