Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ που μπήκα με τις 7 μερούλες σήμερα έκανα ένα daily απο brewfest, αυτό με τα γίδια μες στην orgrimmar και ενώ έκανα ότι ζητούσε δεν μου το έβγαζε complete στο quest log και το έκανα abandon.Πήγα να το ξαναπάρω και μου έβγαζε οτι το είχα τελειώσει χωρίς να το έχω στο quest log.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα και ολα....αλλά να αναφερόμαστε στο wow για τα bugs του? Απο τα πιο polished games ever..

Εντάξει, με τόσα φράγκα και τόσα χρόνια ύπαρξης του παιχνιδιού, αυτό έλειπε να μας απασχολούν συνεχώς τα bugs του

Εντάξει, με τόσα φράγκα και τόσα χρόνια ύπαρξης του παιχνιδιού, αυτό έλειπε να μας απασχολούν συνεχώς τα bugs του

Εντάξει αλλά είναι λίγο κάπως να μπαίνεις μετά απο τόσους μήνες και στο πρώτο πράγμα που κάνεις να βρίσκεις bug.Πιστεύω έπρεπε να το κοιτάξουν απο πριν καθώς το Brewfest ήταν κοντά στην ημερομηνία που κυκλοφόρησε το 5.4.

Κατεβαζω το game για να ενεργοποιησω τη 1 βδομαδα που δινουν.. Ταχυτητα κατεβασματος με και χωρις p2p 6kB/s FML.. Ελπίζω μεχρι τα μεσα Οκτωβρη που ληγει η προσφορα να εχει κατεβει..

Τελικα δεν το ειχα σβήσει :-D το βρηκα σε εναν παλιοτερο εξωτερικο σκληρο! Τωρα κατεβαίνει το patch και σε καποια φαση διορθωθηκαν και οι ταχυτητες κατεβασματος. Επιστρεφει ο priestakos μου στο game. Λεω να δωσω και το gold Που εχω μαζεψει, κριμα να καθεται.

paulara, διορθωθηκε μετα απο καμια ωρα, τωρα κατεβαζει με 300-400 Kbps.

Καλα να πάθεις για να μάθεις να το κανεις uninstall :lol:

Εγώ δεν το έκανα uninstall.

SHIFT + DELETE του έκανα εν βρασμώ ψυχής για να μη με ξαναβάλει στην πρίζα!

Οτι δεν μπορει δηλαδη καποιος να σου το πασαρει στα κρυφα σε ενα φλασακι ξερωγω :-D ή να το βρεις ΄κει περα σε ενα ιντερνετ καφε (λεω τώρα), καταλάθος...  :rolleyes:

Για πείτε κανα add on δεν θυμαμαι τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...