GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ενταξει οτι νανε με τα Bug..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ που μπήκα με τις 7 μερούλες σήμερα έκανα ένα daily απο brewfest, αυτό με τα γίδια μες στην orgrimmar και ενώ έκανα ότι ζητούσε δεν μου το έβγαζε complete στο quest log και το έκανα abandon.Πήγα να το ξαναπάρω και μου έβγαζε οτι το είχα τελειώσει χωρίς να το έχω στο quest log. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ υπάρχουν bugs σε quests στη Northrend ακόμα, τι συζητάτε. Άνοιξε ticket Gagas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ολα και ολα....αλλά να αναφερόμαστε στο wow για τα bugs του? Απο τα πιο polished games ever.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στα προηγούμενα patch εγώ δεν είχα βρει κανένα πάντως.Στο τωρινό με το που μπήκα βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ολα και ολα....αλλά να αναφερόμαστε στο wow για τα bugs του? Απο τα πιο polished games ever.. Εντάξει, με τόσα φράγκα και τόσα χρόνια ύπαρξης του παιχνιδιού, αυτό έλειπε να μας απασχολούν συνεχώς τα bugs του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει, με τόσα φράγκα και τόσα χρόνια ύπαρξης του παιχνιδιού, αυτό έλειπε να μας απασχολούν συνεχώς τα bugs του Εντάξει αλλά είναι λίγο κάπως να μπαίνεις μετά απο τόσους μήνες και στο πρώτο πράγμα που κάνεις να βρίσκεις bug.Πιστεύω έπρεπε να το κοιτάξουν απο πριν καθώς το Brewfest ήταν κοντά στην ημερομηνία που κυκλοφόρησε το 5.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κατεβαζω το game για να ενεργοποιησω τη 1 βδομαδα που δινουν.. Ταχυτητα κατεβασματος με και χωρις p2p 6kB/s FML.. Ελπίζω μεχρι τα μεσα Οκτωβρη που ληγει η προσφορα να εχει κατεβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα να πάθεις για να μάθεις να το κανεις uninstall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ισχύει κάτι τέτοιο re c, μόλις τώρα δοκίμασα σε ένα άλλο pc και κάρφωσε 1,6mb/s άρα κλείσε άνοιξε και θα στρώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα δεν το ειχα σβήσει το βρηκα σε εναν παλιοτερο εξωτερικο σκληρο! Τωρα κατεβαίνει το patch και σε καποια φαση διορθωθηκαν και οι ταχυτητες κατεβασματος. Επιστρεφει ο priestakos μου στο game. Λεω να δωσω και το gold Που εχω μαζεψει, κριμα να καθεται. paulara, διορθωθηκε μετα απο καμια ωρα, τωρα κατεβαζει με 300-400 Kbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω κατεβάζω σφαίρα απο blizz πάντα. Μάλλον κάνουν έργα για το μετρό και κοψαν κανενα καλώδιο στην μπουγατσομάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα απλως εχουν σκαψει παντου για να δημιουργουν κυκλοφοριακο χαος, τα εργα εχουν σταματησει απο πέρσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα να πάθεις για να μάθεις να το κανεις uninstall Εγώ δεν το έκανα uninstall. SHIFT + DELETE του έκανα εν βρασμώ ψυχής για να μη με ξαναβάλει στην πρίζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι δεν μπορει δηλαδη καποιος να σου το πασαρει στα κρυφα σε ενα φλασακι ξερωγω ή να το βρεις ΄κει περα σε ενα ιντερνετ καφε (λεω τώρα), καταλάθος... Για πείτε κανα add on δεν θυμαμαι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις