tehAllantin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ρε ο gagas δεν είναι ο Zfour? ή κάνω λάθος; brainlag. Ψηνομαι να μπω κι εγώ για το patch αλλα φοβάμαι ότι θα καταστρέψω ότι έχτιζα 4 μήνες τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Zfour ειναι ο pavlaras ρε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ε, και οι 2 απο σαλονίκη τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 2x μπουγάτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Προσοχή όσοι έχετε iOS συσκευές και authenticator σε αυτές καθότι με το νέο iOS μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μίλησε ο lolret, το κωλοn00bo που μου κανει whisper για να με ρωτήσει βασικα πράγματα Όξω ρέΐ Και που σου κάνω whisper μλκα, να τραβάς τα βυζιά σου από τη χαρά θα έπρεπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 hello Παιδες, απο χτες προσπαθω να μπω στο σαιτ του wow κ τρωω ακυρο, εχεις κανεις το ιδιο προβλημα η μονο σε μενα ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Και που σου κάνω whisper μλκα, να τραβάς τα βυζιά σου από τη χαρά θα έπρεπε ..I.. hello Παιδες, απο χτες προσπαθω να μπω στο σαιτ του wow κ τρωω ακυρο, εχεις κανεις το ιδιο προβλημα η μονο σε μενα ειναι αυτο? Κανονικά λειτουργεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 WTH?? απο χτες δεν μπορω να μπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 hello Παιδες, απο χτες προσπαθω να μπω στο σαιτ του wow κ τρωω ακυρο, εχεις κανεις το ιδιο προβλημα η μονο σε μενα ειναι αυτο? Εγώ έχω πρόβλημα να μπω στο account management πάντως το οποίο δεν έχει επιλυθεί από προχθές :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 κατι ακομα .... θεωρω μεγαλη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ για ενα παιχνιδι που πληρωνω καθε μηνα λεφτα απο την πρωτη ημερα που βγηκε ( αν και δεν εχει σημασια ακομα και αν το επερνα χθες ) να κολησει ο χαρακτηρας μου στο πουθενα ( μπηκα σε LFR μου πεταξε d/c και απο εκεινη την ωρα μου λεει Character not found εχουν περασει 7 ωρες ) και εφοσον ανοιγω ticket επειτα απο 7 ωρες να μην μου εχει απαντησει κανεις και να μου λεει wait time 24 hours ... ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 κατι ακομα .... θεωρω μεγαλη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ για ενα παιχνιδι που πληρωνω καθε μηνα λεφτα απο την πρωτη ημερα που βγηκε ( αν και δεν εχει σημασια ακομα και αν το επερνα χθες ) να κολησει ο χαρακτηρας μου στο πουθενα ( μπηκα σε LFR μου πεταξε d/c και απο εκεινη την ωρα μου λεει Character not found εχουν περασει 7 ωρες ) και εφοσον ανοιγω ticket επειτα απο 7 ωρες να μην μου εχει απαντησει κανεις και να μου λεει wait time 24 hours ... ΕΛΕΟΣ Γιατί δεν κάνεις Online chat στο battlenet αντί για ticket? Έπειτα θα στο φτιάξει ο υπάλληλος της Blizzard το ticket. Είναι άμεσο και μιλάς σα σε game master. Θα λυθεί το πρόβλημά σου πιο γρήγορα λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το quest του lock δεν τον έκαναν πιο δύσκολο; Πλήρωσα ενα κάρο repairs και δεν έφτασα ούτε στα μισά......ειναι φτιαγμένο για destruction spec.....εισαι affliction το πουλο, sorry :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τελικά αποσύρθηκα. (πολύ αποφασιστικός είμαι ο άτιμος). Καλή ήταν η εβδομάδα, αλλά από πλευράς μάρκετινγκ μάλλον λειτούργησε ανάποδα, πήρα την δόση μου και μάλλον θα κάνω πολύ περισσότερο καιρό να ξαναλογκάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις