Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλάκα!

:-D

Έψαχνα να σε βρω και με έφαγαν τα guards. Μου έκανες και /spit.

-SPIT ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΕ;

ΠΑΜΕ ΟΞΩ!  hopmad.gif

Εισαι αδικος .. Δεν κανω ποτε gang αν δεν μου την πεσουν πρωτα . Εχω ενα elite πανω μου που με κυνηγαει φτανω στους guards και κανω vanish .... βγαινω απο stealth και τρωω shadow πανω μου . Σε κανω target και σε βλεπω να σε βαρανε οι guards . Λεω να μην χασει durability κατσε να τον σκοτωσω εγω να γλιτωσει το durability .... :P το spit Πηγαινε για το οτι μου πεταξες dota ενω σε βαρουσαν οι guards :P xixixixixixixi 

Ασχετο δωσε battle tag !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ νόμιζα ότι ήρθες να μου την πέσεις ύπουλα, έφυγε ενστικτωδώς η dota. :D

liopyrx#2311

οκ οποτε λαθος δικο μου :) Εγω νομιζα πηγες να μου την πεσεις και λεω δες τον φουστη ειναι με 80κ ζωη και θελει να με gang με 427Κ εγω . και σου την επεσα .... .!

Σε κανω add το βραδυ που θα μπω παλι !!!

chill μην τον κατηγορεις . Οταν εκανα cloak of shadows για να φυγει η dota απο πανω μου ειχε μεινει με 80 Κ χαρη του εκανα για να μην χασει durability :P

Άι ρε, ανάγκη έχω τα 10g του repair!

Αυτό το buff που σου δίνει 25% σε όλα τα secondary stats έχει πολύ πλάκα.

Καθάριζα συγχρόνως ένα rare, 2 elite που πούλαρα κατά λάθος, και ένα ..hunter που ήρθε και μου την έπεσε. :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(κατά τ'άλλα μεγάλη μπουκιά που λένε φάε, μεγάλες κουβέντες μη λες, κανόνισα ήδη raiding καθήκοντα, οπότε και κάρτα θα μπει και πφφφ)!  :huh:

Έχω βάλει εδω και 2 3 ώρες τις 7 δωρεάν ημέρες, καλα ρε παιδιά πως το κάνανε ετσι το παιχνίδι εχω μαζέψει 15 epic 496 κάνοντας βόλτες στο νησί , εντάξει ειπαμε να το κανουν casual αλλα αυτο τώρα νομιζω ειναι το αλλο άκρο .... δεν λεω αν ειναι σωστό η λάθος απλα χάνει πλεον νόημα το loot και πως το παίρνεις

E εντάξει, αντί να βάλουν ένα νέο instance και να στα πετάει, στα χαρίζει σε open world.

Αν σκεφτείς πως το gear κάποιου που φαρμάρει hc θα φτάνει ~580+ ilvl, ε το 496 δεν είναι και τραγικό για casual.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...