GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλάκα! Έψαχνα να σε βρω και με έφαγαν τα guards. Μου έκανες και /spit. -SPIT ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΕ; ΠΑΜΕ ΟΞΩ! Εισαι αδικος .. Δεν κανω ποτε gang αν δεν μου την πεσουν πρωτα . Εχω ενα elite πανω μου που με κυνηγαει φτανω στους guards και κανω vanish .... βγαινω απο stealth και τρωω shadow πανω μου . Σε κανω target και σε βλεπω να σε βαρανε οι guards . Λεω να μην χασει durability κατσε να τον σκοτωσω εγω να γλιτωσει το durability .... το spit Πηγαινε για το οτι μου πεταξες dota ενω σε βαρουσαν οι guards xixixixixixixi Ασχετο δωσε battle tag !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ νόμιζα ότι ήρθες να μου την πέσεις ύπουλα, έφυγε ενστικτωδώς η dota. liopyrx#2311 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να μπεις καν ή στο login σου βγάζει error; Μετά το login στο summary πατάω το wow account που θέλω και βγάζει το error :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ νόμιζα ότι ήρθες να μου την πέσεις ύπουλα, έφυγε ενστικτωδώς η dota. liopyrx#2311 οκ οποτε λαθος δικο μου Εγω νομιζα πηγες να μου την πεσεις και λεω δες τον φουστη ειναι με 80κ ζωη και θελει να με gang με 427Κ εγω . και σου την επεσα .... .! Σε κανω add το βραδυ που θα μπω παλι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ξεφτιλισε ο rogue ρε ντροπή των priests ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα guards με ξεφτιλίσανε, 3χιτο σε κατεβάζουν! Τα rogue τα ψιλοέχουμε σε αυτό το exp., δεν είναι όπως στο cata. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 chill μην τον κατηγορεις . Οταν εκανα cloak of shadows για να φυγει η dota απο πανω μου ειχε μεινει με 80 Κ χαρη του εκανα για να μην χασει durability Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Άι ρε, ανάγκη έχω τα 10g του repair! Αυτό το buff που σου δίνει 25% σε όλα τα secondary stats έχει πολύ πλάκα. Καθάριζα συγχρόνως ένα rare, 2 elite που πούλαρα κατά λάθος, και ένα ..hunter που ήρθε και μου την έπεσε. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (κατά τ'άλλα μεγάλη μπουκιά που λένε φάε, μεγάλες κουβέντες μη λες, κανόνισα ήδη raiding καθήκοντα, οπότε και κάρτα θα μπει και πφφφ)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω βάλει εδω και 2 3 ώρες τις 7 δωρεάν ημέρες, καλα ρε παιδιά πως το κάνανε ετσι το παιχνίδι εχω μαζέψει 15 epic 496 κάνοντας βόλτες στο νησί , εντάξει ειπαμε να το κανουν casual αλλα αυτο τώρα νομιζω ειναι το αλλο άκρο .... δεν λεω αν ειναι σωστό η λάθος απλα χάνει πλεον νόημα το loot και πως το παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 E εντάξει, αντί να βάλουν ένα νέο instance και να στα πετάει, στα χαρίζει σε open world. Αν σκεφτείς πως το gear κάποιου που φαρμάρει hc θα φτάνει ~580+ ilvl, ε το 496 δεν είναι και τραγικό για casual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει οκ αλλα μηπως τώρα χάνει την αξία του το loot ? τεσπα περι ορέξεως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν ilvl όχι, δεν το χάνει γιατί έχει χαοτική διαφορά με τα end game loots. Σαν "epic" το έχει χάσει εδώ και μερικά expansion. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλάκα! Έψαχνα να σε βρω και με έφαγαν τα guards. Μου έκανες και /spit. -SPIT ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΕ; ΠΑΜΕ ΟΞΩ! Κλαίω Παπάδες για φτύσιμο είστε όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο στον χαρτη οταν ανοιγεις κατω αριστερα που λεει fog of war τι ειναι ξερει κανεις ; Liop σε εκανα add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κλαίω Παπάδες για φτύσιμο είστε όλοι Μίλησε ο lolret, το κωλοn00bo που μου κανει whisper για να με ρωτήσει βασικα πράγματα Όξω ρέΐ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις