GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 καθομαι και εγω τοση ωρα και ψαχνω να βρω που θα βρω να κανω 25 achievement points ... Και ξαφνικα εκει που περπαταω και ψαχνωμαι πανω σε flight path σκαει το παρακατω ..... !! Προσεξτε τα points μου και μετα το achievement.... !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ψήνομαι γενικά να το ξαναρχίσω αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με servers κτλ (έχω αλλάξει 3-4 φορές και τώρα είμαι στον Sunstrider) απλά αν δεν είναι worth όπως το WOTLK μην ασχολούμαι και το παρατήσω μετά από 10 μέρες πχ. αν περιμένεις lore επιπέδου Arthas και raids κλάσης nax, ulduar, LK καλύτερα περίμενε το επόμενο exp, το αρκουδομοπ είναι σκουπιδαριό μπροστά στο wrath.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 To Naxxramas υπήρχε πολύ πριν το WotLK btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zephyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα το MoP είναι το καλύτερο xpac μακράν του δεύτερου. Αξίζει την δοκιμή!!! Οπως ανέφερα και πριν τρέχει δωρεάν 7ημερο αν θέλεις να κόψεις κίνηση live για τον server σου. What a waste of a spot LOLret!!!! Από το να μπεί panda healer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι υποκειμενικό, ο καθένας όπως το βλέπει και εξαρτάται εσύ τι θέλεις να κάνεις και πώς θέλεις να παίξεις το παιχνίδι διότι wow παίζει και ο καμμένος 24/7, wow παίζει και η μαμά το βράδυ που έχει και 2 παιδιά του δημοτικού πλέον, wow παίζει και ένας μέσος εργαζόμενος για να χαλαρώνει. Για να έχει αξία μια απάντηση στο ερώτημά σου, πες μας εσύ τι περιμένεις και τι θες να κάνεις και βλέπουμε. Κοίτα για hardcore raiding δεν ενδιαφέρομαι. Απλά να περνάω ευχάριστα κάποιες ώρες της ημέρας μου με raiding, heroics, dailies κτλ. Και γενικά να έχει heroics ή raids πχ που να το ευχαριστιέσαι, με λίγα λόγια καμία σχέση με το cataclysm. Πιο πριν απ το WOTLK δεν είχα παίξει αλλά ακόμα και στο Leveling τα areas και τα dungeons ήταν decent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα για hardcore raiding δεν ενδιαφέρομαι. Απλά να περνάω ευχάριστα κάποιες ώρες της ημέρας μου με raiding, heroics, dailies κτλ. Και γενικά να έχει heroics ή raids πχ που να το ευχαριστιέσαι, με λίγα λόγια καμία σχέση με το cataclysm. Πιο πριν απ το WOTLK δεν είχα παίξει αλλά ακόμα και στο Leveling τα areas και τα dungeons ήταν decent. Αρκει να θυμασαι οτι δυστηχως το wow το πληρωνεις το μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αρκει να θυμασαι οτι δυστηχως το wow το πληρωνεις το μηνα Μια χαρά value for money ήταν προ cataclysm, μετά γύρισαν το Azeroth ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τί θυμάσαι από cataclysm αλλά ειδικά στην αρχή τα heroic dungeons ήταν δύσκολα για το μέσο παίκτη. Πολλοί έλεγαν ότι ήταν πιο δύσκολα και από bc εποχές και προσωπικά εγώ το γούσταρα. Τώρα πάλι στο ΜοΡ τα άλλαξαν και τα έκαναν κάπως πιο έυκολα, μεταξύ δυσκολίας bc και wotlk, με περισσότερο προς το wotlk. Από raids, αν και το τελευταίο δεν το έχω δει, τα προηγούμενα ήταν ωραία, ειδικά το ToT. Έπειτα με τα τόσα διαφορετικά είδη (lfr // flex // normal // hc) θα έχεις πολύ δουλειά. Τώρα αν η νοσταλγία λειτουργεί σαν ένα βάρος, αν περιμένεις να δεις κάτι που να σου θυμίζει wc3 (εκτός από brewmaster) και με το που μπεις μέσα αρχίσεις "τι μλκιες ειναι αυτές, αχ πανε οι εποχες του wotlk. fack bli$$ard / gg / qq κτλ, τότε και το καλύτερο expansion πάλι θα το βαρεθείς. Αν όμως από την άλλη θες να δεις καινούρια πράγματα και να δεις πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και δεν έχει πρόβλημα με τις αλλαγές, θα γουστάρεις. Α! και προετοιμάσου για πολλά αρκούδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας rogue gagas που μου την έπεσε στο νησί, δεν πιστεύω να είναι αυτός που κυκλοφορεί εδώ μέσα; Θα ξεσπάσει βεντέτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και δεν μου έχει έρθει κανα email για free 7 η 10 ημέρες , υπάρχει καμια δυνατότητα να βάλω μερικές μέρες free να τσεκάρω το patch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγκαρε στο battlenet και δες στα referrals. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας rogue gagas που μου την έπεσε στο νησί, δεν πιστεύω να είναι αυτός που κυκλοφορεί εδώ μέσα; Θα ξεσπάσει βεντέτα! εγω ειμουν................... !!!!!! Priest ?!?!?!?!? χαχαχαχαχααχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλάκα! Έψαχνα να σε βρω και με έφαγαν τα guards. Μου έκανες και /spit. -SPIT ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΕ; ΠΑΜΕ ΟΞΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για κάποιο λόγο δε με αφήνει να μπω στο wow στο battlenet γράφοντας "An error has occurred" :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να μπεις καν ή στο login σου βγάζει error; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις