chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα βάλε κομματάκι άναψε τσιγάρο, ρίξε μια ματιά στον έξω κόσμο, wave your hand and LOG IN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγκαρα. Και τώρα λέω να πέσω για ύπνο. (βραδινό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι. Όπως ανακοινώσαμε προηγουμένως οι Principal Gods θα διοργανώνουν flex raids για όλους τους Έλληνες Horde Players της Ευρώπης. Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την Τετάρτη 18/09 στις 20:00 (με σκοπό να το διοργανώνουμε κάθε εβδομάδα) με το πρώτο μας τέτοιο Event. Για να πάρετε μέρος μπορείτε να κάνετε Signup στην σελίδα μας στο Openraid http://openraid.eu/events/view/126754 όπου θα σηκώνουμε πάντα αυτά τα events. Ακόμα μπορείτε να κάνετε add το battletag time2kickass#2477 . Σας περιμένουμε και όπως είπαμε σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding ! * Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας http://www.principalgods.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Λόγκαρα. Και τώρα λέω να πέσω για ύπνο. (βραδινό). FATALITY!!! Ήμαρτον ρε και συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Εντάξει, πέρα από το σημερινό κάψιμο πάντως, η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν θα βάλω κάρτα μόλις τελειώσει η εβδομάδα. Όσο περισσότερο έπαιζα, τόσο περισσότερο θυμόμουν τους λόγους που σταμάτησα, όχι που έπαιζα. Από την άλλη, τα sp φαίνονται επιτέλους κάπως ανταγωνιστικά στο dps, τα βλέπεις να ξεπετάγονται και σε κάνα rank στο wol. (ανάμεσα σε καμιά δεκαριά locks mages και rogues, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!).. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Την Τετάρτη πάντως μπαίνει και στο lfr το SoO οπότε θα προλαβεις να πάρεις και μια γεύση από το τελικό raid. Εγώ κάνω lvl up έναν hunter. Είναι απίστευτο το πόσο "χαζό" έγινε το class απο εποχής vanilla που χα λεβελάρει τον πρώτο μου. Κάθε φορα που παίρνω lvl ανακαλύπτω το απίστευτο overpowerness που διακατέχει το class.....πραγματική φονική μηχανή. Και νόμιζα τον lock μου killer........ Επίσης καλύτερη περιοχή για quests: badlands. Επαθα πλάκα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 13 λεπτά αναμονή για να μπω στον server? Και θέλουν και 13 ευρώ το μήνα, ενώ έχουν μειώσει τις υπηρεσίες τους? Θα τους πάρει ο γεροδιάολος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ρε φιλε να περιμένεις 13 λεπτα σημαινει οτι το μαγαζί ειναι γεμάτο και αυτό το κάνει ΚΟΥΛ και ΟΛΟΙ θελουν να μπουνε σε κουλ μαγαζιά οπότε σκάσε και περίμενε και BE HAPPY WITH THAT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έπαιζα wow φανατικά στο WOTLK, raiding κτλ, αλλά μετά στο cataclysm έφαγα την ξενέρα της ζωής μου. Δε μου άρεσε απολύτως τίποτα, απο τα talents που στο warlock τα έκαναν σαλάτα (ναι είχα το ψώνιο να θέλω να βάζω 70 points και να χαίρομαι ) από τα νέα spells και γενικά. Το pandaria το έπαιξα trial και παρότι μου άρεσε δεν ήμουν σε φάση να ξεκινήσω, είχα αργήσει και για raiding. Αυτές τις ημέρες πώς είναι τα πράγματα? Φημολογείται κάτι για νέο expansion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ε δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο raid του MoP σε λίγους μήνες θα σκάσει το νέο xpac. Λογικα θα ανακοινωθεί στην blizzcon σε λίγες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονίζει κανείς κάνα φλεξ για σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ε δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο raid του MoP σε λίγους μήνες θα σκάσει το νέο xpac. Λογικα θα ανακοινωθεί στην blizzcon σε λίγες μέρες. Ψήνομαι γενικά να το ξαναρχίσω αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με servers κτλ (έχω αλλάξει 3-4 φορές και τώρα είμαι στον Sunstrider) απλά αν δεν είναι worth όπως το WOTLK μην ασχολούμαι και το παρατήσω μετά από 10 μέρες πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ψήνομαι γενικά να το ξαναρχίσω αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με servers κτλ (έχω αλλάξει 3-4 φορές και τώρα είμαι στον Sunstrider) απλά αν δεν είναι worth όπως το WOTLK μην ασχολούμαι και το παρατήσω μετά από 10 μέρες πχ. Αυτό είναι υποκειμενικό, ο καθένας όπως το βλέπει και εξαρτάται εσύ τι θέλεις να κάνεις και πώς θέλεις να παίξεις το παιχνίδι διότι wow παίζει και ο καμμένος 24/7, wow παίζει και η μαμά το βράδυ που έχει και 2 παιδιά του δημοτικού πλέον, wow παίζει και ένας μέσος εργαζόμενος για να χαλαρώνει. Για να έχει αξία μια απάντηση στο ερώτημά σου, πες μας εσύ τι περιμένεις και τι θες να κάνεις και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zephyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι. Όπως ανακοινώσαμε προηγουμένως οι Principal Gods θα διοργανώνουν flex raids για όλους τους Έλληνες Horde Players της Ευρώπης. Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την Τετάρτη 18/09 στις 20:00 (με σκοπό να το διοργανώνουμε κάθε εβδομάδα) με το πρώτο μας τέτοιο Event. Για να πάρετε μέρος μπορείτε να κάνετε Signup στην σελίδα μας στο Openraid http://openraid.eu/events/view/126754 όπου θα σηκώνουμε πάντα αυτά τα events. Ακόμα μπορείτε να κάνετε add το battletag time2kickass#2477 . Σας περιμένουμε και όπως είπαμε σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding ! * Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας http://www.principalgods.gr Joined! Pala Retri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ψήνομαι γενικά να το ξαναρχίσω αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται και με servers κτλ (έχω αλλάξει 3-4 φορές και τώρα είμαι στον Sunstrider) απλά αν δεν είναι worth όπως το WOTLK μην ασχολούμαι και το παρατήσω μετά από 10 μέρες πχ. Για μένα το MoP είναι το καλύτερο xpac μακράν του δεύτερου. Αξίζει την δοκιμή!!! Οπως ανέφερα και πριν τρέχει δωρεάν 7ημερο αν θέλεις να κόψεις κίνηση live για τον server σου. Joined! Pala Retri What a waste of a spot LOLret!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις