chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 2 battlechest+inactive account Στο 1ο account Ενεργοποίηση 1ou battlechest Scroll of resurection στο inactive, προσθήκη μήνα εντός 7 ημερών Recruit a friend σε κάποιο email σου από το λογαριασμό που έχεις το cataclysm αφου βάλεις μήνα. Φτιαχνεις 2o account με το recruit a friend Ενεργοποιεις το battlechest To στέλνεις στον φίλο Profit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Άψογος ευχαριστώ πολύ!! Ξέρουμε αν και τι rewards πάνε στο κάθετι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Στο πρώτο battlechest θα πάρεις 1mount και 30 ημέρες παιχνιδιου (αφου ανανεώσεις στο λογαριασμό του cata για έναν τουλάχιστο μήνα). Το mount θα είναι διαθέσιμο και στο λογαριασμό του cata αφου θα έχεις και τα δυο accounts στο ίδιο όνομα. Απο το Recruit θα πάρεις ένα διθέσιο mount (διαθέσιμο και για τους δυο λογαριασμούς του πρώτου account), bonus xp και για τους δυο λογαριασμού, καθώς και δυνατότητα summon του φίλου. Το summnoning και το bonus xp ισχύει για 3 μήνες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μία fool proof επιβεβαίωση για να μη κάνω τζάμπα βλακεία. Loggάρω με το current acc μου. Μέσα έχω τα πάντα όλα diablo κτλ έχω και το Cata acc. Αδιαφορώ για αυτό. Πατάω add a game key και βάζω τα 3 keys το key του battlechest σε άλλο name απο ότι καταλαβαίνω; Έστω το όνομα αυτού Derp. Μετά εσωτερικά στέλνω απο το Derp στο Cata rez και ακολουθώ αυτά που λές με το 2ο acc κτλ. Σωστά ή είμαι ηλίθιος; Μπορώ να έχω 2 licences απο το κάθε game στο ίδιο bnet acc δηλαδή? Why? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από klainmaingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως τα έγραψες!!!' Και γω εχω δυο wow licenses στο ίδιο account. Multi boxers, families για parental control etc etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εγω ρε παιδια που εχω σε διαφορετικο εμαιλ 2 wow μπορω να τα ενωσω καπως ; ειναι στα ιδια στοιχεια και τα 2 αλλα το ενα στο email της γυναικας και το αλλο στο δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να συννενοηθείς με την blizzard.Στειλε mail και θα σου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για οποιον εχει χασει καποια επεισοδια και επεστρεψε ,ενας οδηγος για γρηγορο catch-up σε gear. Timeless Isle ( or free 496 ilvl EPIX isle ) πηγαινετε εδω http://www.mmo-champion.com/threads/1328815-In-depth-Timeless-Isle-Hidden-Chest-Guide! και ανοιγετε ολα τα chests για free loot (coins + gear ) η κατεβαζετε το addon http://www.curse.com/addons/wow/handynotes μαζι με http://www.curse.com/addons/wow/timelessislechests και βλεπετε τις περιοχες με τα chests στο map σας, (ενεργοποιειστε το enable outdated addons επισης ) οποιος δεν εχει το cloak για να περασει την γεφυρα , αγοραζει το golden glider απο τον ku-mo http://www.wowhead.com/npc=73819 και πηγαινει στην πανω βορεια πλευρα του νησιου. κολυμπατε μεχρι να εμφανιστει το fatique και χρησιμοποιειτε το flying mount . Καθως θα πετατε προς το νησι , μολις γινετε dismount ενεργοποιειτε το glider , και αν ολα πανε καλα προσγειωνεστε στην δεξια πλευρα του sanctuary. Υπαρχουν επιπλεον 2 chests εκει ενα απο τα οποια εχει το upgrade item http://www.wowhead.com/item=103982/burden-of-eternity (απο 496 σε 535 ilvl ), (Ωστοσο You can use the Burden of Eternity only on the raw, "unopened" BoA versions of Timeless armors. ) Επισης στα world bosses στο κεντρο του νησιου καλο ειναι να εχετε ηδη προμηθευτει για το bonus loot warforged seals . (Συμπληρωματικα ,με τα honor points πλεον αγοραζετε 498 tyrannical gear και επισης 1000 Timeless coins = 1 Mogu rune of fate ) Eιστε πλεον ετοιμοι για τα περισσοτερα LFRs και επισης για flex mode . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Όσοι έχετε κλειστό account, logάρετε στο λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τις 7 δωρεάν ημέρες που δίνει η blizz για να δοκιμάσετε το 5.4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Όσοι έχετε κλειστό account, logάρετε στο λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τις 7 δωρεάν ημέρες που δίνει η blizz για να δοκιμάσετε το 5.4. Γαμώτ, να θες να αγιάσεις και να μην σε αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γαμώτ, να θες να αγιάσεις και να μην σε αφήνει. Είπε ο shadow priest ΔιαβολοLiopyrαίσιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλάκα έβαλα την εβδομάδα, έκανα update τα addons, και φοβάμαι να λογκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 don't do it Faidon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλάκα έβαλα την εβδομάδα, έκανα update τα addons, και φοβάμαι να λογκάρω. Έλα έλα έλα Μην καθυστερείς το αναπόφευκτο, αφου θα logάρεις στο τέλος!!!! Μην αφήνεις τον δωρεάν game time να περνά έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 AKOMA ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΚΑΡΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις