tehAllantin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τι περίμενες ρε τσιλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ok, θα το αντεξω.....βγαίνει και grand theft kodo σε μια βδομάδα, έχουμε δουλεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 wow > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, κάποτε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το LUI δεν φορτώνει. Τι κάνουμε τώρα, περιμένουμε να βγει νέα έκδοση? Κοινώς τον ήπιαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Load out of date addons, το χεις ενεργοποιημενο; Δεν είμαι σπίτι οπότε δεν εχω ταεκαρει......με γαμησε αν δεν λειτουργεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι εντάξει, λειτουργεί με το out of date addons, αλλά ουρλιάζει fatality όταν φορτώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απενεργοποιησε την εμφάνιση των lua errors!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς μετακινώ την μπάρα με τα spells των pets? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το mobile armory σας λειτουργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ε ρε σαν ΝΟΟΒΑΔΕΣ κάνετε πάντα μετά από μεγάλα πατσ τα addons΄ ήταν εντελώς φακντ απ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Νέος ορισμός n00ba Αυτός που ενώ είναι σε pvp realm πετσωνεται ασύστολα από το αντίπαλο faction και ζητά invite για group από κάποιον σε pve realm. Ονόματα δεν λέμε Lroiδες δεν θιγουμε Το timeless island ας μετονομαστεί σε epic island.......10 epic μάζεψα για τους alt μου σε χρόνο dt!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω δε γινεται να κανεις invite απο pve σε pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πείτε μια όποιος έχει ιδέα. Έχω ένα inactive acc που έχει παίξει μέχρι και cata και έχω να μπω ένα χρόνο+++. Επίσης έχω και 2 ανέγγιχτα battlechest μέχρι wotlk. Λέω να μπώ να μλκιστώ με κάνα φίλο χωρίς να με νοιάζει καθόλου το post wotlk content. (Lvl up τραλαλα τραλαλο). Ποιά είναι η καλύτερη σειρά ενεργοποίησης των accounts ώστε να πάρουμε boosts/free time ή ότι διάβολο δίνει; Να κάνω invite απο το inactive που έχω; Να ενεργοποιήσω το bchest και να κάνω απο κεί; Γενικά πείτε καμιά ιδέα γιατί το net δε βοηθάει ιδιαίτερα. Recruit a friend? Rez? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις