Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

love it or leave it man!

Σε κάποιους αρέσουν τα kilts και οι *φούστες* σε κάποιους όχι.

Προφανώς στους περισσότερους αρέσει αυτό το στυλ.

Εγώ που παίζω shaman πάντα μου άρεσαν τα κιλτς (το ότι ο dranei έχει πόδια αλογίσια και κακάσχημα με ό,τι πανοπλία και να του φορέσεις δεν έχει καμία σημασία :D )

btw το είδα. Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά έχουν βγάλει και πολύ χειρότερα :P

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που το έχω παρατήσει από το Φεβρουάριο??Έλιωνα για rep με τους Golden Lotus..Το μόνο που θυμάμαι...Αξίζει ο μήνας?

Και γω Φλεβάρη το σταμάτησα και ξαναρχισα πριν λίγες μέρες.

Έχασες το battlefield barens, αλλά έχεις ToT,2 world bosses και ενα νέο isle plus όσα θα προστεθούν αύριο.

Πλέον το reilience δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερο στο pvp, γεγονός που IMO βελτίωσε την κατάσταση αρκετά αν και αρένα δεν δοκίμασα.

Εγώ lvlαρω έναν hunter τώρα, full heilroom, το παιχνίδι έχει μηδενικό challenge. Θεωρούσα op στο lvl up lock και dudu, αυτό το πράγμα με τον hunter δεν υπάρχει.

Μηδενικό dead zone......απλά LOL.

Θυμάμαι hunter, vanilla, ο δεύτερος char που ανέβασα πόσο γαματος ήταν. Πόσο ωραίο playstyle διέθετε.....τώρα απλα aggrάρω το σύμπαν πάω να κάνω τζουρα στο μπαλκόνι και αφήνω το pet μου να κανει την δουλεια.

Ελπίζω να την παλέψω στο lvl up γιατι όσο και να γουστάρω Azeroth τόσο ξενερώνω με τα levels του bc και του lk.

Δημοσ.

Έχω ψηθεί άσχημα να ξεκινήσω πάλι αλλά να πω την αλήθεια σκέφτομαι μην πάνε τζάμπα και τα χρήματα γιατί δεν έχω το panderia 

Άμα δεν εχεις το pandaria ειναι λιγο άκυρο

Δημοσ.

Ωραίο expansion το pandaria αλλα λογω του οτι δεν κανω raid το βαρέθηκαι και εχω σταματήσει κανα 7μηνο αλλα ισως καποια στιγμή παίξω το 5.4

Δημοσ.

Καλό είναι :P Σαν να μου μαζεύονται πολλά όμως και πιστεύω ότι θα το αφήσω λίγο παραπίσω και το ξαναβλέπω γιατί τρέχουν έξοδα αρκετά αυτό τον καιρό :) Anyway , ευχαριστώ για τις γνώμες !

Δημοσ.

Και γω Φλεβάρη το σταμάτησα και ξαναρχισα πριν λίγες μέρες.

Έχασες το battlefield barens, αλλά έχεις ToT,2 world bosses και ενα νέο isle plus όσα θα προστεθούν αύριο.

Πλέον το reilience δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερο στο pvp, γεγονός που IMO βελτίωσε την κατάσταση αρκετά αν και αρένα δεν δοκίμασα.

Εγώ lvlαρω έναν hunter τώρα, full heilroom, το παιχνίδι έχει μηδενικό challenge. Θεωρούσα op στο lvl up lock και dudu, αυτό το πράγμα με τον hunter δεν υπάρχει.

Μηδενικό dead zone......απλά LOL.

Θυμάμαι hunter, vanilla, ο δεύτερος char που ανέβασα πόσο γαματος ήταν. Πόσο ωραίο playstyle διέθετε.....τώρα απλα aggrάρω το σύμπαν πάω να κάνω τζουρα στο μπαλκόνι και αφήνω το pet μου να κανει την δουλεια.

Ελπίζω να την παλέψω στο lvl up γιατι όσο και να γουστάρω Azeroth τόσο ξενερώνω με τα levels του bc και του lk.

Αυτό με το resilience όντως είναι πολύ καλή φάση και πριν ξενέρωνα με το pvp..Τώρα θα έχει άλλο ενδιαφέρον..

Μάλον θα επιστρέψω και παίζει να lvlάρω κανέναν ξεχασμένο char..

Επίσης αυτό με το virtual realms δεν το έχω πολυ καταλάβει πως θα λειτουργεί αλλά φαντάζομαι είναι σαν να κάνανε merge τους servers στο περίπου?

Δημοσ.

Έπεσε το ματι μου στα καινουργιο Tier, 16 νομίζω?! Και εγω δυο χρονια εχω να παιξω, και βλεπω ακομα να απολυσουν αυτον που σχεδιάζει τις armor. Πειτε ποσο, ΜΑ ΠΟΣΟ, για τον @£#?ΣΟ ειναι η στολες του Hunter και Priest??.. Ειδικά του Hunter, σκετος φαλαινοκυνηγος..Και οχι μονο αυτων.. Συνεχιζουν τις φουστες στους paladin, συνεχισε ετσι Blizzard..

Prospector8 απο την στιγμη που εχουν βαλει την επιλογη του transmodificator,δηλαδη να αλλαζεις το gear σου αναλογα με τα παλια που εχεις και να κανεις οτι συνδιασμους θελεις(πχ εγω σε paladin tank με την ασπιδα απο Illidan ή Naxxramas και Tier 6)δεν σε ενδιαφερει πως θα φαινονται τα νεα tier.Αυτα μεχρι και μεσα του προηγουμενου expansion ισχυαν που δεν ειχες αλλη επιλογη,τωρα η εμφανιση ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου. :-)

Δημοσ.

Ε αυτο δεν το ηξερα :P Μην με διαολιζεται,δεν ξαναγυρναω στα ναρκωτικα ! Επαιζα απο Tbc,Wotlk και Cataclysm και απο Wotlk και μετα το πηγα Ηardcore ,9ωρα καθε μερα και δεν συμαζευτεται,δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να σταματησω να παιζω,ευτυχως ηρθε ο στρατος και δηλωνω καθαρος και υγιης :D Μου χει λειψει λιγακι ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

Και κλασσικά θα φάνε 33% μείωση τα items που είχαν προστεθεί με το 5.3.

Το νέο raid είναι χωρισμένο σε πτέρυγες όπως το tot; Να φανταστώ δεν θα ανοίξει όλο μαζι μονομιάς άρα πρέπει να χωσω και δεύτερο μήνα να δω final boss;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...