LRoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε κανα πουβουπου ίτεμ με όποιον char σου θες (πλην γκει), να κάνουμε καμιά αρένα τώρα που θα μπορείς να κάνεις ιστορίες με x-realms. Woot? Gief info asap μωρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 active Έλληνες ήταν πάρα πολλοί λίγοι λόγω του σκατό attitude του kungen και των λοιπών που το έπαιζαν ντίβες και ιστορία. Νομίζω για την ακρίβεια 2 (ο ένας ήταν μάγος που στον cthun ήταν top στα damage meters) και ένας warrior (or so). κατά τα άλλα method είναι 1/3 raid (και μισό πολλές φορές Έλληνες) και γω έπαιζα με τους paragon στο τέλος μλκ νταξ, παίζετε σε άλλο επίπεδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Woot? Gief info asap μωρή Αν εχω καταλάβει σωστά θα μπορείς να φτιαχνεις teams με τα id των friends σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 active Έλληνες ήταν πάρα πολλοί λίγοι λόγω του σκατό attitude του kungen και των λοιπών που το έπαιζαν ντίβες και ιστορία. Νομίζω για την ακρίβεια 2 (ο ένας ήταν μάγος που στον cthun ήταν top στα damage meters) και ένας warrior (or so). κατά τα άλλα method είναι 1/3 raid (και μισό πολλές φορές Έλληνες) και γω έπαιζα με τους paragon στο τέλος Tradewind τον λεγανε, ειχα περάσει ενα vanilla φεγγαρι με τον huntera μου απο Nihilum και ναι ο Kungen ήταν πραγματικός δικτάτορας...Άλλες εποχές. φοβερές εμπειρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχω καταλάβει σωστά θα μπορείς να φτιαχνεις teams με τα id των friends σου. Μπο μπο μπο θα γίνει μακελειό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μπο μπο μπο θα γίνει μακελειό! http://wow.joystiq.com/2013/07/01/patch-5-4-arena-teams-out-cross-realm-arenas-in/ Βάλε καρτούλα, από βδομάδα θέλω να σε δω να ξεφτυλίζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Έβαλα προχθές κάρτα. Χρειάζομαι ένα υπεργ@μάτο interface, πρέπει να βοηθήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ με lui παίζω απ´την αρχή της pandaria. Ρίχτου μια ματιά πριν αποφασίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι από τις 11 Σεπτεμβρίου με την έλευση του Patch 5.4, οι Principal Gods (Argent Dawn EU) θα Hostάρουν "Siege of Orgrimmar" Flex Raid Events για όλους τους Έλληνες Horde Players της Ευρώπης. Μέσω Cross Realm Invites θα μπορούμε να καλούμε κόσμο από οποιονδήποτε Server και θα διοργανώνουμε Raids με το νέο Flexible σύστημα που μας παρουσιάζει η Blizzard. Requirements: i) Σύνδεση με τον Mumble Server μας , ii) 506+ ilvl Optimized (Gems, Reforges, Enchants) Gear, iii) Χρήση του Deadly Boss Mods addon (Updated) και τέλος iv) Σωστή συμπεριφορά και διάθεση για Raiding. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.principalgods.gr/ και στο http://pgods.openraid.eu/ Σύντομα θα ανακοινωθούν μέρες και ώρες αυτών των Events. Για ingame πληροφορίες add time2kickass@2477 Παράλληλα οι Principal Gods συνεχίζουν να ασχολούνται με το Normal (και στην πορεία) Heroic 10 Man Content αναζητώντας ανθρώπους που ταιριάζουν στην όμορφη παρέα μας που παραμένει δυνατή εδώ και 4 χρόνια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους-όλες , θέλω την γνώμη σας για την κατάσταση που επικρατεί στο wow τώρα. Έπαιζα πριν 2 + χρόνια περίπου σε αρκετά καλό επίπεδο ο χαρακτήρας μου θα έλεγα (priest) και έχω μερικές μέρες που σκέφτομαι να παρατήσω το λολ και να γυρίσω στο wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις παρα μα παρα πολλα ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις. Πιστεύω πως ενα μηνάκι αξίζει η δοκιμή και από κει και έπειτα αποφασίζεις εσύ με όσα θα συναντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα μηνάκι το αξίζει αλλά καλό θα ήταν να έχει κάποιος για guide γιατί είναι πολύς καιρός τα 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ που το έχω παρατήσει από το Φεβρουάριο??Έλιωνα για rep με τους Golden Lotus..Το μόνο που θυμάμαι...Αξίζει ο μήνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους-όλες , θέλω την γνώμη σας για την κατάσταση που επικρατεί στο wow τώρα. Έπαιζα πριν 2 + χρόνια περίπου σε αρκετά καλό επίπεδο ο χαρακτήρας μου θα έλεγα (priest) και έχω μερικές μέρες που σκέφτομαι να παρατήσω το λολ και να γυρίσω στο wow Πας max lvl κανεις τα νεα raid μεσω lfr και μετα οταν τελειωσει η συνδρομη που θα βαλεις 1μηνα στην καλυτερη,τοτε το σταματας παλι.Τουλαχιστον το lol ειναι δωρεαν και τα λεφτα που κερδιζεις απο το wow τα δινεις καπου αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έπεσε το ματι μου στα καινουργιο Tier, 16 νομίζω?! Και εγω δυο χρονια εχω να παιξω, και βλεπω ακομα να απολυσουν αυτον που σχεδιάζει τις armor. Πειτε ποσο, ΜΑ ΠΟΣΟ, για τον @£#?ΣΟ ειναι η στολες του Hunter και Priest??.. Ειδικά του Hunter, σκετος φαλαινοκυνηγος..Και οχι μονο αυτων.. Συνεχιζουν τις φουστες στους paladin, συνεχισε ετσι Blizzard.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις