Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα που αποφάσισα να παίξω ύστερα από 4 μήνες ο Silvermoon έκλασε πάνω του

Εδώ και 5 ώρες, πάνω από 20 servers του παιχνιδιού είναι κάτω ή κολλάνε στο loading screen. Υποτίθεται ότι η Blizz ψάχνει το θέμα αλλά μέχρι στιγμή τζίφος. Η βλακεία είναι ότι εδώ και μέρες είχαν προβλήματα με παίχτες που κολλάγανε σε bg's κοκ αλλά δεν φαίνεται να κάνανε κάτι γι'αυτό. Πόσο στοίχημα ότι αυτά που έχουν βάλει για να γίνει rollout το 5.4 έχουν κάνει τη ζημιά;

Δημοσ.

Από 9/2005 ως main priest.

Priest όνομα και πράμα, όχι shadow παπαριές τύπου liopyr :P

Chill, ελπίζω να κρατάς ψηλά το class, γιατί με κάτι παπάδες που μπήκα τώρα τελευταία σε κάτι raid / dungeons έκανα τον σταυρό μου, αλλά δεν έπιασε :Ρ

Δημοσ.

Chill, ελπίζω να κρατάς ψηλά το class, γιατί με κάτι παπάδες που μπήκα τώρα τελευταία σε κάτι raid / dungeons έκανα τον σταυρό μου, αλλά δεν έπιασε :Ρ

Κοιτα, pandaria, με ξερό healing σε κανά lfr να έπαιξα και στα rbg

Arena, 5αρια, pew pew και ασε το atonement να κανει δουλεια.

Μπήκα ξανα μετα απο 6 μήνες στο παιχνίδι, πιο outdated gear πεθάνεις και είμαι easily top στο dmg......ως healer :lol:

Οι παίχτες που παίζουν αυτη τη στιγμή είναι ανίκανα ζώαδια στη συντριπτικη πλειονοτητα τους,άχρηστοι μέχρι εκει που δεν παει.

Κρατάει άλλα ψηλά αυτός και κάθεται :lol: :P

Είπε ο γκει lolret.........

Παίξε κανά αντρικό class μωρη λουκρητια να πούμε :lol:

Δημοσ.

Είπε ο γκει lolret.........

Παίξε κανά αντρικό class μωρη λουκρητια να πούμε :lol:

Mage, Druid λέτα. Έχεις κολλήσει με την παπαδιά, ούτε γκόμενα να ήταν :P

Δημοσ.

Mage, Druid λέτα. Έχεις κολλήσει με την παπαδιά, ούτε γκόμενα να ήταν :P

Γιατί μωρή; Και lock έχω και druid έχω max lvl, αλλά δεν με τραβάνε ρε συ να ασχοληθώ περαιτέρω.

Εξάλλου αμφότεροι κομπάρσοι είναι, dps.....Και οι μπάλες μου μπορούν να παίξουν dps class :lol:

Διασκεδαστικοί σαν playstyle αλλά θα μείνω στο ρόλο που η πλειοψηφία των παιχτών δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας.

Θυσιάζομαι για το σύνολο :P!!!!!

Πάρε κανα πουβουπου ίτεμ με όποιον char σου θες (πλην γκει), να κάνουμε καμιά αρένα τώρα που θα μπορείς να κάνεις ιστορίες με x-realms.

Δημοσ.

hmm άσχετο, αλλά πόσοι από εσάς είχατε μπει στους Nihilum κάποια στιγμή στο playtime σας?

active Έλληνες ήταν πάρα πολλοί λίγοι λόγω του σκατό attitude του kungen και των λοιπών που το έπαιζαν ντίβες και ιστορία. Νομίζω για την ακρίβεια 2 (ο ένας ήταν μάγος που στον cthun ήταν top στα damage meters) και ένας warrior (or so). κατά τα άλλα method είναι 1/3 raid (και μισό πολλές φορές Έλληνες) και γω έπαιζα με τους paragon στο τέλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...