Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το κακό είναι οτι πάλι απο raid finder θα παίξω.Αν βάζεις χρόνο μια φορά κάθε 3-4 μήνες ούτε guild βρίσκεις ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Κι εγώ που είμαι σε guild, είμαι ως casual. Δεν προλαβαίνω να raidάρω και η αλήθεια είναι ότι σιχαίνομαι και το διάβασμα για tacts κλπ, συνεπώς να μπω και να μην ξέρω τι να κάνω, δεν το κάνω, κρεμάω και τη guild. PvP, raid finder και άγιος ο Θεός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ε ναι αλλά μια φορά θέλω και'γω να μπώ να κάνω ένα 25άρι ας πούμε να γουστάρω.Όλοι όμως θέλουνε να έχεις achievement για να σε πάρουν λες και οι άλλοι είναι καθυστερημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 και τι να σε κάνει ο άλλος που έχει progress αν δεν σκαμπάζεις από το εν λόγω raid, να σε πάρει αγκαζέ να δεις τα αξιοθέατα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ε, ναι, μόνο σε alt run θα σε κουβαλήσουν μαζί. Για τα αξιοθέατα υπάρχει το raid finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 5.4 patch 10/9/2013 οπότε 11/9/2013 στην Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://blip.tv/legendary-the-world-of-warcraft-show-video-edition/legendary140-6633139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://blip.tv/legendary-the-world-of-warcraft-show-video-edition/legendary140-6633139 ρε κάνε μας την χάρη βγαίνει GTA V σε λίγες μέρες και εσύ ασχολείσαι ακόμα με τα όργια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Λευτεριά στην Stormwind Seriously τώρα θα καταστραφεί το λιμάνι στο 5.4; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 chill alliance μου εισαι? πες μου οτι εισαι και φλωροpaladin ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Λευτεριά στην Stormwind Seriously τώρα θα καταστραφεί το λιμάνι στο 5.4; φακιν νοστάλγκια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 H μουσική στο vanila ήταν πραγματικά φανταστική! Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να ερωτευτώ αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, με κάθε patch όσο πήγαινε και χειροτέρευε, και η απόλυτη χαζομάρα είναι που σε παλιό content αλλάξανε κι εκεί την μουσική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά το patch ποτε βγαίνει 2 η 9 του μήνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 9 βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 chill alliance μου εισαι? πες μου οτι εισαι και φλωροpaladin ? Ένα τρίμηνο είχα σε horde, main char Alliance all the way...... Pala όχι, ξέρω να παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις