Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και αν έκανε μεγαλύτερο dps τί;Ίσα ίσα ο άλλος που έκανε λιγότερο το χρειάζεται για να βελτιωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Παιδια τι δεν καταλαβαινετε απο τον ορο loot rules?Aς προσεχε ο γερος,ουσιαστικα μπορει να εχει δικιο για τον κανονα που εχει βαλει ο RL αλλα τυπικα δεν δικαιουται δια να ομιλει.Τι να κανουμε τωρα,ας μην συμμετειχε στο συγκεκριμενο raid και ας συμμετειχε σε ενα αλλο,το να γκρινιαζεις μετα ειναι βλαχια,redneck ειναι ο τυπος,αλλα υπαρχουν και ελληνες rednecks γιαυτο εγω αποφευγω γενικα τους ελληνες στα mmo,καμια πειθαρχια και αμφισβητηση των κανονων που σημαινει αυτοματα /kick.Τετοιοι τυποι σαν το γερο δεν εχουν καν guild λογω της μαλακισμενης συμπεριφορας τους γιαυτο παρακαλανε στα pugs. Καλως ηλθατε στον σκληρο και οχι αγγελικα πλασμενο κοσμο του endgame btw! εγω age of conan παιζω αλλα κατι τετοια περιστατικα οπως και αλλα τα εχω φαει με το κουταλι ο αλλος 65 χρονων και ασχετος και ηθελε να κανει και t3(προσωπικη εμπειρια),γεια σας κυριε δεν μας κανετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Απλά τα πράγματα. Ήταν μαλακισμένος ο κανόνας?? Ήταν. Τον είχε πει ο raid leader στην αρχή του raid? Ναι. Δέχτηκε ο γέρος να πάει γνωρίζοντας ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος ηλίθιος κανόνας? Ναι. Τι συζητάμε ακριβώς από κει και πέρα? Εφόσον πήγε, και δέχτηκε να συμμετάσχει στο raid, ξέροντας ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο τότε όσο άκυρος και να είναι ο κανόνας θα πρέπε να ζήσει με αυτόν. Και στην περίπτωση που δε τον άκουσε/κατάλαβε, sorry αλλά κακό του κεφαλιού του. Εφόσον ο κανόνας ίσχυε για όλο το raid θα ισχύει και για αυτόν, τι να κάνουμε τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ετσι αγορι μου μπραβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Για την ακρίβεια ειναι nooboraid στο δικο μου guild που ηταν casual οποιαδηποτε τετοια συζητηση, όχι εν ωρα raid αλλα οποιαδηποτε στιγμη και αν γινοταν θα σημαινε αυτοματως kick και για τους 2 παιχτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και αν έκανε μεγαλύτερο dps τί;Ίσα ίσα ο άλλος που έκανε λιγότερο το χρειάζεται για να βελτιωθεί. Αδερφέ, μιλάμε για pug raid. Ποιον και τι ενδιαφέρει εάν χρειάζεται να βελτιωθεί ο τυπάκος. Εφόσον υπάρχουν looting rules εξ αρχής, τότε δεν υπάρχει ποιος το χρειάζεται. Αυτά γίνονται μόνο σε guilds και μάλιστα όταν ο κόσμος δεν είναι lootwhore και θέλουν όλοι να κάνουν κάποιο progress (οπότε κι έχει νόημα αυτό που αναφέρεις). τι παει να πει ειναι απλα ενα παιχνιδι; αφιερωσε χρονο,skills και ingame gold για να βγαλουν το μπουντρουμι; και δεν εχει καν το δικαιωμα για επιβραβευση,επειδη ο αλλος εκανε μεγαλυτερο dps? που ακουστηκε αυτο; αν ηταν "απλα ενα παιχνιδι", τοτε γιατι δεν τον αφηνε ο αλλος να λουταρει και να σταματαγε το θεμα εκει; η συμπεριφορα του ειναι απολυτως δικαιολογημενη, ειδικα απεναντι σε κατι μαλ..σμενα οπως αυτο στο βιντεο. Η συμπεριφορά του εν λόγω είναι αυτοί που διώχνει κόσμο όχι των υπολοίπων που ακολουθούν τους κανόνες του raid. Ο τυπάκος απλά έπρεπε να φάει ένα kick να τελείωνε το θέμα. Τραγικό λάθος του RL σε αυτό το σημείο. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να γελάμε με το βίντεο και να ανταλάσσουμε απόψεις αναλόγως των εμπειριών και του σκεπτικού που έχει ο καθένας μας. ΥΓ. Το καλύτερο raid όλων των εποχών (ταπεινή δική μου άποψη) ήταν το ICC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δεν εχει καν το δικαιωμα για επιβραβευση,επειδη ο αλλος εκανε μεγαλυτερο dps? έχω κερδίσει HC DBW με pug σε εποχή ICC επειδή έκανα το μεγαλύτερο dps στο fight με τον Rogue μου και όλο το group δέχτηκε να μου το δώσουν και ας έχασα στα Roll EDIT : Like στον αποπανω για το καλυτερο Raid στο WoW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Mετα απο 3+ χρονια επέστρεψα. Μάλλον θα το μετανιώσω, αλλα είχε το battlechest προσφορα στα 3ε και στην pre paid visa είχα 4ε... Ε δεν άντεξα και το αγόρασα. Απ'οτι βλεπω υπάρχουν ηδη διαφορές στα πρωτα levels. Εχουν προσθέσει quests και ανεβαίνεις και levels γρηγορα. Στον twisting nether ειμαι. Κανα Ελληνικό guild για alliance υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 άντε να δούμε στο blizzcon να θα παίξει κανένα expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δύσκολο το κόβω να πουν για expansion απο τώρα μαλλον στο titan θα επικεντρωθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ο twisting nether που ανεφερε ο παραπανω ειναι γεματος απο horde παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ο twisting nether που ανεφερε ο παραπανω ειναι γεματος απο horde παντως Τελικά πήγα στον ravencrest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δύσκολο το κόβω να πουν για expansion απο τώρα μαλλον στο titan θα επικεντρωθούν Το Titan έφαγε αναβολή για redesign, οποτε ξεχαστε το σε αυτη τη blizzcon... Λογικά expansion θα ανακοινωσουν, τωρα θα ειναι diablo? wow? θα δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δύσκολο το κόβω να πουν για expansion απο τώρα μαλλον στο titan θα επικεντρωθούν για ποιο λογο; εχουν φτιαξει ξεχωριστο development team για το Titan. Eξαλλου θα ηταν ανοησια να παρατησουν ενα παιχνιδι με 7+m πελατες για ενα αλλο που ειναι υπο αναπτυξη. Σιγουρα θα ανακοινωσουν νεο expansion, προκειμενου να επιβραδυνουν την "αιμορραγια" του WoW. Το Titan έφαγε αναβολή για redesign, οποτε ξεχαστε το σε αυτη τη blizzcon... Λογικά expansion θα ανακοινωσουν, τωρα θα ειναι diablo? wow? θα δειξει Ειμαι σιγουρος σημαντικος παραγοντας για την ληψη της αποφασης τους να ξεκινησουν την αναπτυξη του Titan απο την αρχη, επαιξε η ασταματητη πτωση της δημοτικοτητας του WoW, το φιασκο με το RMHA στο Diablo 3 και η μεγαλη επιτυχια των F2P games και συγκεκριμενα του LoL. Mε λιγα λογια οι εξελιξεις τους χαλασανε ολα τα αρχικα σχεδια. Τωρα αυτο καλο ειναι βεβαια, γιατι μπορει τελικα αυτη η αποφαση να οδηγησει σε ενα πολυ καλυτερο παιχνιδι απο οτι ειχαν οραματιστει πρωτα. Αρκει φυσικα να μην τους προλαβουν παλι οι εξελιξεις και εχουμε την ιστορια του DN4E να επαναλαμβανεται. Οσο αφορα την Blizzcon, ειμαι σιγουρος οτι θα ανακοινωσουν ενα expansion για το WoW και ισως και ενα για το D3. Elπιζω το WoW exp να εχει καινουργιο class και να ειναι επιτελους ο Necromancer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 το titan λένε θα πάει για 2014 (η παρουσίαση και μόνο)οπότε αφήστε το να παίζουν τα εγγόνια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις