Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WoW Down to 7.7 Million Subscribers

Activision Blizzard's press release states that World of Warcraft is down to 7.7 million subscribers. This is a loss of 600,000 subscribers, down from 8.3 million last quarter. A call about the shares purchase will take place on July 26 at 8:30 AM ET, so check back then for any more comments on subscriber numbers.

Μου φενεται η ωρα του F2P Πλησιαζει....

Ναι, πλησιάζει, σε καμιά 10αριά χρόνια... Πάλι τα ίδια ρε παίδες; Ξεχνάτε ότι όταν ξεκίνησε αυτό το game είχε 2 εκατομμύρια συνδρομητές και μέχρι πριν το WoTLK είχε 5,5? Γιατί να γίνει F2P με 7,7? Εάν ανατρέξετε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αναμενόταν κι όλας και το MoP κοντά στα 8 - 8,5 εκατομμύρια συνδρομητές είχε. Τώρα που αρκετοί το σταματάνε για διακοπές κοκ το βλέπω να πέφτει και στα 7. Προσωπικά ξέρω 6 άτομα από την guild μου που έχουν κάνει ακριβώς αυτό και από Σεπτέμβρη πάλι μέσα θα είναι. Θα βγει και το patch 5.4 που βάζει το νέο raid και τσουπ πάλι πάνω από τα 8 εκατομμύρια πηγαίνοντας για τα 9.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε :)

ΥΓ. Διάβαζα κάπου ότι έχουν ήδη ξεκινήσει το dev για το επόμενο Expansion. Κάποιοι κάνουν λόγω ότι επιστρέφει στο lore του TbC. Προσωπικά πιστεύω ότι το boost του WoW έγινε και με το Warcraft 3 που προώθησε την ιστορία. Δύσκολο επί του παρόντος να προχωρήσουνε σε Warcraft 4 αλλά επιστρέφοντας με το επόμενο expansion σε γνωστές περιοχές τους δίνει το χρόνο να φτιάξουν το lore στη μετά WoTLK εποχή (και κυρίως στη μετά Deathwing εποχή) με ένα καινούργιο Warcraft :). Ξέρω, ξέρω, όνειρα θερινά, αλλά πολύ θα το γούσταρα :)

Επεξ/σία από Soultaker1979
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και 5 Million Subscribers να παει f2p δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οχι οταν δεν υπάρχει κατι αξιόλογο στην αγορά να το χτυπήσει στα ίδια και να του πάρει τον κόσμο , καλοκαίρι οι περισσότεροι σταματάνε απο σεπτέμβριο θα επιστρέψει αρκετός κόσμος παλι.

• Like 1

Ναι, πλησιάζει, σε καμιά 10αριά χρόνια... Πάλι τα ίδια ρε παίδες; Ξεχνάτε ότι όταν ξεκίνησε αυτό το game είχε 2 εκατομμύρια συνδρομητές και μέχρι πριν το WoTLK είχε 5,5? Γιατί να γίνει F2P με 7,7? Εάν ανατρέξετε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αναμενόταν κι όλας και το MoP κοντά στα 8 - 8,5 εκατομμύρια συνδρομητές είχε. Τώρα που αρκετοί το σταματάνε για διακοπές κοκ το βλέπω να πέφτει και στα 7. Προσωπικά ξέρω 6 άτομα από την guild μου που έχουν κάνει ακριβώς αυτό και από Σεπτέμβρη πάλι μέσα θα είναι. Θα βγει και το patch 5.4 που βάζει το νέο raid και τσουπ πάλι πάνω από τα 8 εκατομμύρια πηγαίνοντας για τα 9.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε :)

ΥΓ. Διάβαζα κάπου ότι έχουν ήδη ξεκινήσει το dev για το επόμενο Expansion. Κάποιοι κάνουν λόγω ότι επιστρέφει στο lore του TbC. Προσωπικά πιστεύω ότι το boost του WoW έγινε και με το Warcraft 3 που προώθησε την ιστορία. Δύσκολο επί του παρόντος να προχωρήσουνε σε Warcraft 4 αλλά επιστρέφοντας με το επόμενο expansion σε γνωστές περιοχές τους δίνει το χρόνο να φτιάξουν το lore στη μετά WoTLK εποχή (και κυρίως στη μετά Deathwing εποχή) με ένα καινούργιο Warcraft :). Ξέρω, ξέρω, όνειρα θερινά, αλλά πολύ θα το γούσταρα :)

το wow peakαρε στο wrath τέλη '10 με αρχές '11 με 12 μύρια subs, 9 είχε πιάσει όταν το ξεκίνησα το 2007 δλδ επί tbc. Τώρα κανείς λογικός δεν περιμένει να γίνει f2p με τόσα μύρια να το συντηρούν καθε μήνα ΑΛΛΑ έτσι κι αλλιώς οι τζους της μπλιζαρντβιζιον στα @@ τους εγγράφουν τους subs, ρεφάρουν από το shop που θα βάλουν και ingame..

Ωραία θα ήταν να γινόταν δωρεάν αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ:lol:.

Είδα ότι έβαλαν cosmetic items αντί χρημάτων.....θα βάλουν και items στο μέλλον άραγε;

Εγω μια φορα θα επιστρέψω στο επόμενο xpac για ενα μικρό burn out και ξανά αποχή, όπως και με τα δυο τελευταία xpacs.

• Like 1

Να αγοράζεις items που ειναι για το gear σου αποκλείεται να βάλουν ετσι θα χαλάσει ολη η φιλοσοφία της blizzard γύρω απο το warcraft και ουτε πρέπει βασικά.

Εγω παντως προσωπικά μιας και βαριέμαι τα raids και τα εχω σταμτήσει χρόνια ξεκινάω καθε σεπτέμβριο μέχρι μάρτιο απρίλιο χαλαρά μετα διάλειμα και ξανα το ίδιο.

• Like 1

Να αγοράζεις items που ειναι για το gear σου αποκλείεται να βάλουν ετσι θα χαλάσει ολη η φιλοσοφία της blizzard γύρω απο το warcraft και ουτε πρέπει βασικά.

Εγω παντως προσωπικά μιας και βαριέμαι τα raids και τα εχω σταμτήσει χρόνια ξεκινάω καθε σεπτέμβριο μέχρι μάρτιο απρίλιο χαλαρά μετα διάλειμα και ξανα το ίδιο.

diablo 3 και AH έχεις δει τι γίνεται?

diablo 3 και AH έχεις δει τι γίνεται?

Στο wow αναφέρομαι οχι στο Diablo εκει εφαρμόζει απο την αρχή του παιχνιδιού αλλη πολιτική η εταιρία πως θέλει να λειτουργεί το game

Στο wow αναφέρομαι οχι στο Diablo εκει εφαρμόζει απο την αρχή του παιχνιδιού αλλη πολιτική η εταιρία πως θέλει να λειτουργεί το game

Δεν την εφάρμοζε απο την αρχή στο Diablo, αλλά μόλις πέρυσι με την κυκλοφορία του Diablo 3. Αυτο κάτι λέει αν προσθέσεις και τη φιλοσοφία της 'νέας' εταιρίας ' για cosmetic items...O ορισμός της απόλυτης απληστίας ξεζουμίσματος των παικτών ενός παιχνιδιού με 8εκ. συνδρομητές ( έσοδα ~1,25 δις ευρω ετησίως)

Δεν την εφάρμοζε απο την αρχή στο Diablo, αλλά μόλις πέρυσι με την κυκλοφορία του Diablo 3. Αυτο κάτι λέει αν προσθέσεις και τη φιλοσοφία της 'νέας' εταιρίας ' για cosmetic items...O ορισμός της απόλυτης απληστίας ξεζουμίσματος των παικτών ενός παιχνιδιού με 8εκ. συνδρομητές ( έσοδα ~1,25 δις ευρω ετησίως)

Για το diablo 3 μιλάω και εγω , στο warcraft δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κατι τετοιο το οποιο ουτε οι παίχτες το θέλουν.

Παντως αυτο με την απληστία και γενικα το κράξιμο της blizzard το καταλαβαίνω σε ενα σημείο απο εκει και πέρα δεν μπαίνει η blizzard στο σπίτι σου και σου λεει πλήρωσε συνδρομή να παίξεις , κανονικα αυτοι που πληρώνουν πρέπει να ερωτηθούν τι βρίσκουν στο wow και ακομα το παίζουν αντι να πανε σε ενα f2p

Σύμφωνοι, εδω μιλάς με κάποιον που ακόμα θεωρώ πως το wow ήταν το εθιστικότερο σε ένταση και διάρκεια game που εχω παίξει ποτέ και πάντοτε θα αγοράζω τα expansions ( CE ). Απλά με πικραίνει το γεγονός οτι ξαφνικά εμπορευματοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Και ειμαι απο αυτούς που δεν γουσταρουν f2p μοντελα και RMAH

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...