BlackScorpionX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 το lol το έδωσα ως παράδειγμα, δεν παίζω δεν έχει σημασία ότι το d3 δεν έχει συνδρομή, σημασία έχει να είναι διασκεδαστικό. Όχι ότι δεν είναι σε ένα ΟΚ επίπεδο αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί ο κόσμος βαριέται. Το hc του d3 μαθαίνω ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον πχ γιατί εκεί τα αντικείμενα μετράνε πιο πολύ. enough με τα παλιά και τη νοσταλγία, να γίνεις exalted με το faction κλπ, τότε ήταν 2005-6-7 τώρα έχουμε 2013. και άλλο να κάνεις 1-2-3 dailies τη μέρα κι άλλο να σου βγαίνει η παναγία όπως στο MoP (εγώ που ήμουν και λιγάκι των dailies και των achievements πραγματικά μπούχτισα από το πόσα πράγματα έχει να κάνει κάποιος που μου φάνηκαν βουνό και βαρέθηκα - προτίμησα άλλα παιχνίδια όπως d3 - sc2 κλπ ακόμα και όταν μαζευόμασταν για raid, πόσο μάλλον τώρα που σκορπίσαμε. Κάπου δηλαδή, προσωπική άποψη, έχασα το στόχο ως προς τη *βελτίωση* του χαρακτήρα. Κατά τα άλλα το ToC είναι ωραίο raid. το story ναι... είναι λίγο ... ανέμπνευστο (το λέω πολύ ευγενικά) αν και καταλαβαίνω... πόσο και που να το τραβήξεις; Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια μικρή παύση στο story, να μπει λίγο στον πάγο για να χτίσουν ένταση, να προλάβουμε να *μάθουμε* τους πρωταγωνιστές, να τους πονέσουμε. Πολλοί λένε ότι ένα warcraft 4 θα έσωζε την παρτίδα και ίσως δεν έχουν άδικο με το σκεπτικό ότι θα τράβαγε το story αλλά με το sc2 ακόμα στο 2ο exp, το wc4 φαντάζει απελπιστικά μακριά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοφιλέστεροι χαρακτήρες είναι αυτοί από τα strategy warcraft και όχι όσοι εμφανίστηκαν κατευθείαν στο wow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οταν ερχεται η Blizzard και η μεγαλη ανακοινωση της ειναι το D3 για ps3,Ps4 και Xbox μετα ποιος να τους παρει στα σοβαρα .....Περιμενω να πεσει η τιμη στο D3 να το δω με τα ιδια μου τα ματια μιας και υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μου αρεσει κυριως γιατι δεν ειχα παιξει τα παλια αλλα εχω παιξει TL1 και TL2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εντάξει τα dailies είναι και τόσο απαραίτητα, προσωπικά δεν έκανα σχεδόν κανένα (εκτός από αυτά που χρειάστηκε για το legendary progress) και δεν έμεινα καθόλου πίσω σε raid content. Στην αρχή του expansion μόνο θα μπορούσε να πει κάποιος πως άξιζε για λίγο να κυνηγήσει τα rep items, αλλά και με τα τότε pvp μια χαρά ανταγωνιστικός ήμουν μέχρι να ντυθώ (κάποια ήταν και καλύτερα μάλιστα από τα rep). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οταν ερχεται η Blizzard και η μεγαλη ανακοινωση της ειναι το D3 για ps3,Ps4 και Xbox μετα ποιος να τους παρει στα σοβαρα .....Περιμενω να πεσει η τιμη στο D3 να το δω με τα ιδια μου τα ματια μιας και υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μου αρεσει κυριως γιατι δεν ειχα παιξει τα παλια αλλα εχω παιξει TL1 και TL2. Μείνε στα Torchlight, εκτός αν θες να παίζεις τις ίδιες πίστες ξανά και ξανά. Το έχει γ@μήσει με το replayabilty σε όλα της τα παιχνίδια πλέον, ήμαρτον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Well said... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Sargath εσύ είσαι guildmate ε. (κι έλεγα κάτι μου θυμίζει το nickname). ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 wowIsDying.jpg Πολύ μπροστά!!!! Και πολύ αληθινό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δωρέαν transfer ? http://www.tomshardware.com/news/World-of-Warcraft-Character-Transfer-Free-Sourch-Realm-MMORPG,23503.html EDIT: άκυρο σα το παλιό service μόνο για συγκεκριμένα realms ..και θα έβαζα κάρτα για να βγάλω όλους τους char απο τον twilights hammer http://us.battle.net/wow/en/blog/10405143 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Παιδιά εγώ θέλω να ξαναρχήσω μετά από κάνα χρώνο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από το account mou, μου ζητάνε φωτογραφία ταυτότητας για να το πάρω πίσω...να τους στείλω; Είναι ασφαλές; Μου ακούγετε λίγο ύποπτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στείλτα μωρέ.Σιγά λες και θα τις κοιτάξουν.Απλά για ασφάλεια ζητάνε.Κρίμα να πάει χαμένο τόσα λεφτα που έχεις δώσει. Δεν ξέρω μήπως μπορεις με τα serial των παιχνιδιών να κάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Παιδιά εγώ θέλω να ξαναρχήσω μετά από κάνα χρώνο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από το account mou, μου ζητάνε φωτογραφία ταυτότητας για να το πάρω πίσω...να τους στείλω; Είναι ασφαλές; Μου ακούγετε λίγο ύποπτο... καντο αφοβα. τοχα κανει και εγω παλια, οταν μου ειχανε χακαρει τον λογαριασμο. ρε παιδια, αμα βρειτε το teaser που δειξανε στην Comic Con, ανεβαστε το λινκ asap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Στειλτα αφοβα ΑΛΛΑ να ξερεις οτι θα πρεπει το account σου να ειναι στο ιδιο ονοματεπωνυμο με την ταυτοτητα σου. Αν εχεις βαλει ασχετο δεν θα το δεχτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπαα το δέχονται.Εγώ είχα δύο λογαριασμούς σε άκυρα ονόματα και ήθελα να τους βάλω στο ίδιο battlenet για να κάνω μια μεταφορά χαρακτήρα.Έστειλα ταυτότητα και το αλλάξαν και στα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 WoW Down to 7.7 Million SubscribersActivision Blizzard's press release states that World of Warcraft is down to 7.7 million subscribers. This is a loss of 600,000 subscribers, down from 8.3 million last quarter. A call about the shares purchase will take place on July 26 at 8:30 AM ET, so check back then for any more comments on subscriber numbers. Μου φενεται η ωρα του F2P Πλησιαζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις