filetos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει κορυφαίο PvE που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο ΜΜΟ...η μεγάλη του πληγή είναι το PvP και το balance μεταξύ των class που έχει γίνει ένα τεράστιο joke...με κάποια class απλά δεν χτυπάς ποτέ υψηλό rating έτσι απλά επειδή γουστάρουν να boostάρουν συγκεκριμένα class είχα διαβάσει σε συνέντευξη του υπεύθυνου του PVP (ξεχνάω το όνομα του) στο MMO Champion, γιατί ο retri Paladin υστερεί τόσο σε σχέση με άλλα plate και δεν υπάρχει στα υψηλά rating (προ 5.2 αυτό)...η απάντηση του?ναι είναι αλήθεια οπότε παίξτε Holy Paladin που είναι OP...με τέτοια απάντηση λες και ένα αει γαμ@#$ και τελειώνεις,,,από την στιγμή που υπάρχουν τόσοι παίκτες να πληρώνουν ακόμα συνδρομή και ακόμα περισσότερο transfers κτλ κτλ δεν αλλάζει τπτ...ούτε TITAN, ούτε servers merge φυσικά...από εμένα έφαγε άκυρο μέχρι να κάνει κάτι με το PvP Γι αυτό το γύρισες στο AION? (lol)
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Η Blizzard με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, προειδοποιεί τους χρήστες ότι έχει παραβιαστεί η εφαρμογή mobile armory. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως ένα κύμα μη εξουσιοδοτημένων εισόδων τόσο στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, όσο και στην εφαρμογή mobile companion δημιούργησαν πολλά κενά ασφαλείας, που είχαν ως αποτέλεσμα τη παραβίαση αρκετών λογαριασμών.
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 προσπαθω να κανω Login επειτα απο φορματ και μου πεταει error #107 . Απο οτι διαβασα ειναι λαθος το client Μου πρεπει να εχω US Και οχι GB .. .το θεμα ειναι οτι στo battle.net δεν υπαρχει US αλλα μονο GB . πως μπορει να κατεβασα λαθος client ?!?!?!?!?!? Τωρα το ξανα κατεβαζω το κρτ μου μεσα
Soultaker1979 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 προσπαθω να κανω Login επειτα απο φορματ και μου πεταει error #107 . Απο οτι διαβασα ειναι λαθος το client Μου πρεπει να εχω US Και οχι GB .. .το θεμα ειναι οτι στo battle.net δεν υπαρχει US αλλα μονο GB . πως μπορει να κατεβασα λαθος client ?!?!?!?!?!? Τωρα το ξανα κατεβαζω το κρτ μου μεσα Λοιπόν στα γρήγορα που διάβασα εγώ, αναφέρουν ότι πρέπει να κάνουν πράγματα από την πλευρά των GM. Πήγαινε στο battle.net κι άλλαξε password. Δοκίμασε μετά να μπεις στο game. Εάν συνεχίζεις και δεν μπαίνεις, άνοιξε από το battle.net το Live Chat Support (είναι εκπληκτικό πραγματικά) και περίμενε. Σε 2 λεπτά θα είναι ένας GM εκεί και πες του το πρόβλημα που έχεις. ΥΓ. Εφόσον μπήκες στο Eu.battle.net δεν παίζει να μην κατέβασες το σωστό client.
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 και ομως οσο απιστευτο και αν ακουγετε κατεβηκε ο Αμερικανικος client . οτι νανε .... αφου δεν εγραφε PEGI αλλα κατι αλλο δεν θυμαμαι τι ακριβως . Μολις τελιωσε ο ευρωπαϊκος και μπηκα κανονικα... !!!
Soultaker1979 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 και ομως οσο απιστευτο και αν ακουγετε κατεβηκε ο Αμερικανικος client . οτι νανε .... αφου δεν εγραφε PEGI αλλα κατι αλλο δεν θυμαμαι τι ακριβως . Μολις τελιωσε ο ευρωπαϊκος και μπηκα κανονικα... !!! Όντως ότι νάναι... Δλδ έλεος... Αφού το έλυσες πάλι καλά...
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παίδες. Οι Principal Gods, μια Παρέα Ελλήνων Gamers που υπάρχει εδώ και 3,5 χρόνια, ξεκίνησαν να παίζουν World of Warcraft στον Server "Argent Dawn RP-PvE" εδώ και κάμποσο καιρό και πρόσφατα ανοίξαν το Recruitment τους. Δεν θέλω να κουράσω και για αυτό, για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το Recruitment Post μας εδώ http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t9017.html . Αυτή την εβδομάδα ξεκινήσαμε το Throne of Thunder (Tier 15) με 2/12 Progress και συνεχίζουμε δυναμικά. Όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας (http://www.principalgods.gr) έχουμε έλλειψη από Ranged DPS, παρ'όλα αυτά η κλάση και ο ρόλος προς το παρόν δεν είναι λόγος για να απορρίψουμε αιτήσεις.. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Καλό Gaming !
Fulgore1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλη τυχη σας ευχομα.Μακαρι να μην ειχε καταστρεψει τοσο πολυ το wow η blizzard και να ειχε ριξει την συνδρομη ή να πηγαινε σε καποιο f2p μοντελο οπως το Rift,γιατι για τους παλιους παικτες σαν και μενα(απο tbc sunwell εποχες)το wow δυστηχως πια δεν αξιζει τα λεφτα του παρα μονο ισως για 1 μηνα για να φας το last raid.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ωχου μωρέ δεν βαρεθήκατε να κλαίτε το wow τόσα χρόνια οι πολύ παλιοί; (γιατί και γω πάλιωσα, 1μήνα πριν το wotlk άρχισα) Το'παμε το καταλάβαμε, είναι χάλια, πέθανε,πανάκριβο και τα σχετικά. Κι εσείς δεν παίζετε, οπότε είμαστε κομπλέ, παίζουν μόνο όσοι γουστέρνουν! Πάρε να θυμηθείς τα παλιά http://www.wowwiki.com/Alamo#ALAMO_teeches_u_2_Burnin_Croosaid.21 http://www.wowwiki.com/Alamo#Alamo_teechs_u_2_play_DURID.21
paularas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 1 μήνα πριν το wrath... παλιός... χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ really?
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ε οχι και παλιος ενα μηνα πρην το wrath ρε αδερφε. Εζησες καταρχην την εποχη του super casual Οσο για αυτα που λες συμφωνω απολυτα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν έχετε άδικο και καταλαβαίνω ακριβώς πώς το λέτε. Βέβαια, πέντε (5) χρόνια δεν το λες και λίγο για ένα παιχνίδι, έτσι; Wrath of the Lich King was released on November 13, 2008 Να με πω νέο, ε, δε με λες κιόλας, γιατί πως θα χαρακτηρίσεις κάποιον που ξεκίνησε πέρυσι ή και φέτος; Γι'αυτό και αναφερόμενος στους tbc-vanilla είπα "οι πολύ παλιοί" :P Patch 5.4 Siege of Orgrimmar : Πόσο δελεαστικό ακούγεται αυτό; Μόνο και μόνο από τον τίτλο
paularas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 what gagas said... έζησες το 1ο boss που για να πέσει έπρεπε να μπει το 10% nerf... nuff said (και να ακυρώσουν 1 kill των ensidia επειδή έκαναν το exploit με τις βόμβες από engineering) άρα πιστεύω ότι ακόμα και οι tbcers δεν είναι παλιοί με αυτήν την έννοια, us / eu beta και vannila πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις