Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Να δουμε ποτε να πεσουν οι τιμες στις καρτες συνδρομης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2busy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παιδες καλησπερα..εχω να το τσεκαρω το παιχνιδακι απο κανα 2μηνο αφοτου ξεκινησε το μοπ.. Παιζει κανενα ressurection scroll? ACCOUNT NAME :CHRIS2LAZY Character name : frapogalos server : chamber of aspects Ευχαριστω εκ των προτερων! (νομιζω και εσεις κατι παιρνετε αμα δωσετε το σκρολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Γεια σας Ρε παιδια ειμαι νεος χρηστης του game,εχω βαλει το παιχνιδι να κανει install απο το δισκακι αλλα λογω του οτι εχω tablet/ultrabook κ εχω εξωτερικο drive μαλλον κατι παιζει με την ταχυτητα διοτι δεν εξηγητε οτι εχει περασει μια ωρα κ ακομα ειναι στο 3.9%Εχετε ιδεα τι μπορω να κανω για να κανω το install/setup ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Γεια σας Ρε παιδια ειμαι νεος χρηστης του game,εχω βαλει το παιχνιδι να κανει install απο το δισκακι αλλα λογω του οτι εχω tablet/ultrabook κ εχω εξωτερικο drive μαλλον κατι παιζει με την ταχυτητα διοτι δεν εξηγητε οτι εχει περασει μια ωρα κ ακομα ειναι στο 3.9% Εχετε ιδεα τι μπορω να κανω για να κανω το install/setup ?? υποθέτω ότι ο εξωτερικός δίσκος είναι με usb οπότε μιλάμε για πολύύύ αργά. τώρα ακριβώς δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να κάνει σε εξωτερικό, αλλά θυμάμαι ότι γενικά παίρνει αρεκτή ώρα. Αλήθεια, σηκώνει το ultrabook - tablet wow?! Ποιο μοντέλο είναι; (καθαρή περιέργεια) Τελευταία φορά που έκανα install το είχα κατεβάσει κατευθείαν από το account μου. Ούτε δισκάκια ούτε τίποτα. Απλά το άφησα το βράδυ να κατεβάζει. Κατέβηκε σχετικά γρήγορα. Ανέβηκε καθόλου από το 3.9% ή ακόμα εκεί είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μολις πριν απο λιγο μου ζητησε να βαλω το 2 disk κ εχει φτασει στο 9% Τι να κανω γμτ να το κοψω ή οχι Το game το πηρα απο το πλαισιο στα 5 euro κ εχω το acerw700 με i5,4gb ddr3,128ssd κ hd4000 Θα δω απο περιεργεια αν παιζει (αν κανει install ποτε χαχα) Το βαλα digital τελικα πιστευω με 1mb/s ταχυτητα πιο γρηγορα θα σεταριστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) καλυτερα να το κατεβασεις ολο μαζι digital,οσο για τα κουτια κρατα τα γιατι ειναι ωραιa Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από Fulgore1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παιδες καλησπερα..εχω να το τσεκαρω το παιχνιδακι απο κανα 2μηνο αφοτου ξεκινησε το μοπ.. Παιζει κανενα ressurection scroll? ACCOUNT NAME :CHRIS2LAZY Character name : frapogalos server : chamber of aspects Ευχαριστω εκ των προτερων! (νομιζω και εσεις κατι παιρνετε αμα δωσετε το σκρολ) ---------------------- An error has occurred. This character name is invalid. It must have a maximum of 12 characters and contain no spaces or special symbols. μηπως εχεις γραψει λαθος το ονομα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2busy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μηπως εχεις γραψει λαθος το ονομα ; Μπα οχι, μολις ειδα το μνμ σου μπηκα και ειδα..ειχα ξαναδετει καποτε σκρολ :/ μονο μια φορα γινεται απ'οτι φαινεται..και με την τιμη ιδια με πριν 5 χρονια αρνουμαι να τα πληρωσω...αληθεια εχει αλλαξει τιποτα απο το περασμενο νοεμβρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τπτ που να δικαιολογει την ιδια τιμη στην καρτα συνδρομης,για μια καρτα το καλοκαιρακι 2μηνη αμα βαριεσαι και σε τρωει η περιεργεια μπορει να αξιζει αλλα σε γενικες γραμμες,με τοσα F2P mmo αυτη την στιγμη η Blizzard η Activision ειναι απαραδεκτη.Και μετα μου αρεσει που βλεπουμε αρθρα στο internet που λενε οτι η blizzard ψαχνει τροπο να κανει το wow free to play,ελεος δηλαδη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris2busy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τπτ που να δικαιολογει την ιδια τιμη στην καρτα συνδρομης,για μια καρτα το καλοκαιρακι 2μηνη αμα βαριεσαι και σε τρωει η περιεργεια μπορει να αξιζει αλλα σε γενικες γραμμες,με τοσα F2P mmo αυτη την στιγμη η Blizzard η Activision ειναι απαραδεκτη.Και μετα μου αρεσει που βλεπουμε αρθρα στο internet που λενε οτι η blizzard ψαχνει τροπο να κανει το wow free to play,ελεος δηλαδη.... Υπαρχει ομως σχεδιο να γινει μειωση? Εχει ακουστει κατι τετοιο? Γιατι ειχα πολυ κολλημα με το παιχνιδι επι tbc εποχες ειδικα, αλλα πλεον ειναι μουσειακο, δεν λεει η ιδια τιμη απο τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Η μονη μειωση ασ το πουμε που υπαρχει ειναι απο βαλεις 6μηνη συνδρομη απο το ιντερνετ με πιστωτικη,που ερχεται κοντα 10-11 euro αμα δεν εχουν αλλαξει οι τιμες,αλλα και παλι τοσα χρονια ιδια τιμη ειχε οποτε λιγο δυσκολο να πεσει η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 10/11€/μήνα στο εξάμηνο ήταν πάντα. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή μείωση στις τιμές τους απο τότε που βγήκε το παινχίδι. Μπορείτε όμως να αγοράσετε game card απο sites με ~20€/δίμηνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 το παιχνιδι εχει ερημωσει εντελως, καλο θα ηταν να σκεφτει η blizzard την συνχωνεψη καποιων server διοτι δεν παει αλλο, ετσι οπως παει θα ειμαστε εμεις και ο κουκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Το ίδιο συνέβαινε πάντα κατα τους καλοκαιρινούς μήνες. Απλά θεωρώ πως όσοι αποχωρήσουν τώρα, πολύ δύσκολα θα γυρίσουν μετά το πέρας του καλοκαιριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Συνήθως το Σεπτέμβρη και με νέο patch γυρνάει κόσμος... Συγχώνευση server είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πλέον... Όχι μόνο γιατί είναι λίγος ο κόσμος αλλά και γιατί τα guids δεν τραβάνε. Υπάρχουν πολλά 10αρια με 7-8 παίκτες που δε βγαίνει να κάνουν raid αλλά δεν μπορούν να πάνε και όλοι μαζί σε αντίστοιχων προβλημάτων guild γιατί μετά θα μένουν πολλοί έξω. Για να δούμε με τα καινούρια raid flexible συστήματα πώς θα πάει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις