GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ερωτηση .... ειχα ενα druid 85 level Παρατημενο μολις εγινε 85 ειναι με πρασινακια moonkin . Θελω να τον ανεβασω αλλα σαν γατα....πως ακριβως θα τον ανεβασω που με talents γατας δεν μπορει να σκοτωσει ουτε critter lvl 1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 πάρτου κανά πρασινάκι με agility γιατί αλλιώς χλωμό σε κόβω...και κόβουν και τα mobs του pandaria πολύ μετά από ένα σημείο πανάθεμά τα (αν δεν έχεις gear) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ερωτηση .... ειχα ενα druid 85 level Παρατημενο μολις εγινε 85 ειναι με πρασινακια moonkin . Θελω να τον ανεβασω αλλα σαν γατα....πως ακριβως θα τον ανεβασω που με talents γατας δεν μπορει να σκοτωσει ουτε critter lvl 1 ? Υπάρχουν ορισμένοι vendors (Silkweaver Rui για Alliance και Rivett Clutchpop για Horde στο Jade Forest) που πουλάνε full sets όλων των spec απο πράσινα iLvl 372 gear, οπότε μπορείς να πάρεις τουλάχιστον ένα βασικό gear απο εκεί για αρχή και να το συνεχίσεις με quest drops . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αυτο ακριβως ηθελα Greygore εισαι ωραιος !!! Ηθελα καποια items που θα μου δωσουν την δυνατοτητα να μπορω μεσα σε 10-20 quest Να παρω items για lvl up . Με το υπαρχον Gear δεν μπορω να σκοτωσω ουτε 1 Mob....που να κανω ολοκληρο quest ?!?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ειτε θα πας ah μια επισκεψη ειτε θα παρεις gear απο dungeon quests...παραλληλα μπορεις να ανεβεις και με bg οχι οτι εκει δεν θα τρως ξυλο ετσι οπως κοβουνε καποια classes..your choice champ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 AH στον Genjuro δεν υπαρχει ειναι νεκρο οπως ολος ο σερβερ , Pvp gear δεν μπορω να κανω Lvl up στα Bg το βαριεμαι απιστευτα . Dungeon q θα πρεπει να μπω σαν γατα αλλα με gear ασχετο δεν εχω καμμια ελπιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ρε παιδες, τελειωσε η gamecard του wow, στο account μου μεσα λεει "frozen - Your game time has expired" αλλα μπορω και παιζω κανονικα. Ξερει κανεις τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ρε παιδες, τελειωσε η gamecard του wow, στο account μου μεσα λεει "frozen - Your game time has expired" αλλα μπορω και παιζω κανονικα. Ξερει κανεις τι γινεται? Αμα μπεις πιο μετα το βραδάκι η αυριο δεν θα μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αμα μπεις πιο μετα το βραδάκι η αυριο δεν θα μπαίνει Ρε συ, εχει τελειωσει απο προχτες το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κοιτάξετε αυτο το παιδί (ελληνάς) με 2500 rating σε arenes , το θέμα ομως ειναι πως το κανει... δείτε το video. Respect απο εμενα οχι για το wow αλλα που βρίσκει την δύναμη και δεν τον παίρνει απο κατω. Απο οτι καταλαβα τον σπονσοράρει η Razer (απο το καναλι της razer το βρήκα στο facebook) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχει -50% σε όλα τα (υπερτιμολογιμένα) character services μέχρι τις 10 του μήνα αν κάποιος ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μετά από 5 χρόνια ingame, είδα 1η φορά τον Time Lost Proto Drake να πετάει δίπλα μου πριν 10 λεπτά. Ήμουν πάνω σε taxi πηγαίνοντας Ulduar και δεν μπορούσα να του επιτεθώ. Γύρισα και ακολούθησα τις διαδρομές που κάνει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Άφαντος. Time Lost κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Χεχ, είχα πάθει πνευμονία εκεί πάνω για να τον πετύχω. Τελικά τα παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 http://notsorare.com έχω τσιμπήσει και TLPD και PSD (από aeonaxx). το δεύτερο το έχω και σε video στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις