Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ερωτηση .... ειχα ενα druid 85 level Παρατημενο μολις εγινε 85 ειναι με πρασινακια moonkin . Θελω να τον ανεβασω αλλα σαν γατα....πως ακριβως θα τον ανεβασω που με talents γατας δεν μπορει να σκοτωσει ουτε critter lvl 1 ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πάρτου κανά πρασινάκι με agility γιατί αλλιώς χλωμό σε κόβω...και κόβουν και τα mobs του pandaria πολύ μετά από ένα σημείο πανάθεμά τα (αν δεν έχεις gear)

ερωτηση .... ειχα ενα druid 85 level Παρατημενο μολις εγινε 85 ειναι με πρασινακια moonkin . Θελω να τον ανεβασω αλλα σαν γατα....πως ακριβως θα τον ανεβασω που με talents γατας δεν μπορει να σκοτωσει ουτε critter lvl 1 ?

Υπάρχουν ορισμένοι vendors (Silkweaver Rui για Alliance και Rivett Clutchpop για Horde στο Jade Forest) που πουλάνε full sets όλων των spec απο πράσινα iLvl 372 gear, οπότε μπορείς να πάρεις τουλάχιστον ένα βασικό gear απο εκεί για αρχή και να το συνεχίσεις με quest drops :P.

αυτο ακριβως ηθελα Greygore εισαι ωραιος !!! Ηθελα καποια items που θα μου δωσουν την δυνατοτητα να μπορω μεσα σε 10-20 quest Να παρω items για lvl up . Με το υπαρχον Gear δεν μπορω να σκοτωσω ουτε 1 Mob....που να κανω ολοκληρο quest ?!?!?!

ειτε θα πας ah μια επισκεψη ειτε θα παρεις gear απο dungeon quests...παραλληλα μπορεις να ανεβεις και με bg οχι οτι εκει δεν θα τρως ξυλο ετσι οπως κοβουνε καποια classes..your choice champ!!

AH στον Genjuro δεν υπαρχει ειναι νεκρο οπως ολος ο σερβερ , Pvp gear δεν μπορω να κανω Lvl up στα Bg το βαριεμαι απιστευτα . Dungeon q θα πρεπει να μπω σαν γατα αλλα με gear ασχετο δεν εχω καμμια ελπιδα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδες, τελειωσε η gamecard του wow, στο account μου μεσα λεει "frozen - Your game time has expired" αλλα μπορω και παιζω κανονικα. Ξερει κανεις τι γινεται?

Αμα μπεις πιο μετα το βραδάκι η αυριο δεν θα μπαίνει :P

Κοιτάξετε αυτο το παιδί (ελληνάς) με 2500 rating σε arenes , το θέμα ομως ειναι πως το κανει... δείτε το video.

Respect απο εμενα οχι για το wow αλλα που βρίσκει την δύναμη και δεν τον παίρνει απο κατω.

Απο οτι καταλαβα τον σπονσοράρει η Razer (απο το καναλι της razer το βρήκα στο facebook)

• Like 3

Μετά από 5 χρόνια ingame, είδα 1η φορά τον Time Lost Proto Drake να πετάει δίπλα μου πριν 10 λεπτά.

Ήμουν πάνω σε taxi πηγαίνοντας Ulduar και δεν μπορούσα να του επιτεθώ.

Γύρισα και ακολούθησα τις διαδρομές που κάνει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Άφαντος.

Time Lost κανονικά. :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...