liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γιατί ρε nooba δεν το έχεις βγάλει, να μην μπαίνεις? Εγώ αυτό και το Strand of the Ancients ούτε να τα βλέπω δεν θέλω και τα έχω εξαιρέσει. Από 40άρια μόνο Alterac Valley. Khan. (δεν είχα τις 100 νίκες στο isle). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μηπως ειναι arena teams? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 σε μενα πηγαινε Paulara ? οχι δεν υπαρχουν Arena teams στον συγκεκριμενο χαρακτηρα . Ακομα δεν εχω βρει τι ειναι παντως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μήπως ήταν μέλος άλλων arena teams. μήπως ήταν guilds που είχες και είχες να μπεις καιρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μπα τιποτα απο ολα αυτα . Δεν ξερω τι παιχτηκε ειδα και τα Achievement μηπως εχω χασει κανενα DeathWing αλλα ολα στην θεση τους ειναι . Τεσπα δεν γαμεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 αυτο που περνεις flight path και σου κανει τον γυρο του κοσμου για να σε παει σε ενα μερος που ειναι διπλα σου ειανι το κατι αλλο......... )$%@^$%)&*@#^%$&*#%$ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 8 εκατομμύρια συνδρομητές δεν τους πειράζει εσένα σε πείραξε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδη μαλλον δεν παιζεις πολυ καιρο να σε ενημερωσω πριν καποια χρονια οτι επειτα απο 10.000.000 συνδρομητες που γκρινιαζαν για τα flight path του azeroth το φτιαξανε και πλεον ειναι αρκετα σωστες οι μετακινησεις . Τωρα στην Pandaria να πρεπει να πας απο Jade Forest στο Krazarang Wilds να περνεις flight path Και να σε πηγαινει μεσω Kun-Lai Summit δεν πειραζει εσενα μαγκια σου κατσε και κοιτα να πετας 4 λεπτα για μια αποσταση που αν ηταν σωστο το path Ηθελε 30 δευτερολεπτα . Επεξ/σία 17 Μαΐου 2013 από GaGaS_Thess 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 την είδα την μαλακία τους μη νομίζεις αυτά έχουν τα games με συνδρομές κάπως πρέπει να περνάει η ώρα πως θυμάμαι το 2005 το πρώτο μου mount στα 40 lvl και εκείνα τα fp που σε κάναν κύκλους πρώτα και με μειωμένη ταχύτητα από τα τωρινά την έκανα με ελαφριά σιγά μη σπάσω τα @@ μου και να τους πληρώνω και συνδρομή και από πάνω τώρα που έχουμε επιλογές ...(και το Rift γίνεται F2P) ούτε καν το επόμενο expansion δεν αγοράζω ρε ουστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 την είδα την μαλακία τους μη νομίζεις αυτά έχουν τα games με συνδρομές κάπως πρέπει να περνάει η ώρα πως θυμάμαι το 2005 το πρώτο μου mount στα 40 lvl και εκείνα τα fp που σε κάναν κύκλους πρώτα και με μειωμένη ταχύτητα από τα τωρινά την έκανα με ελαφριά σιγά μη σπάσω τα @@ μου και να τους πληρώνω και συνδρομή και από πάνω τώρα που έχουμε επιλογές ...(και το Rift γίνεται F2P) ούτε καν το επόμενο expansion δεν αγοράζω ρε ουστ .... θυμάμαι την πρώτη φορά που γ***ησα.... ήταν φοβερή, το άγχος και την τρέλα που είχα, που είχα κεράσει την κοπελιά μπύρα στο παγκάκι του πάρκου, που της είχα πάρει δωράκι στα γενέθλια της.... έρωτας τρελός λέμε... άλλα χρόνια, άλλες εποχές....τι να λέμε τώρα... τώώώώρα σιγά μη σπάσω τα @@ μου και να πληρώνω τις καρ**λες και από πάνω, τώρα που έχουμε επιλογές.... (ακόμα και το Μαράκι με τα μεγάλα β**ιά, έμαθα ότι παίρνει π**πες στις τουαλέτες, μπορεί να βρωμάει λιγάκι και να είναι χάλια αλλά δε βαριέσαι...) ούτε καν θα ξανακεράσω φαγητά και ποτά γυναίκες ρε ουστ! (φαίνεται offtopic αλλά δεν είναι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 .... θυμάμαι την πρώτη φορά που γ***ησα.... ήταν φοβερή, το άγχος και την τρέλα που είχα, που είχα κεράσει την κοπελιά μπύρα στο παγκάκι του πάρκου, που της είχα πάρει δωράκι στα γενέθλια της.... έρωτας τρελός λέμε... άλλα χρόνια, άλλες εποχές....τι να λέμε τώρα... τώώώώρα σιγά μη σπάσω τα @@ μου και να πληρώνω τις καρ**λες και από πάνω, τώρα που έχουμε επιλογές.... (ακόμα και το Μαράκι με τα μεγάλα β**ιά, έμαθα ότι παίρνει π**πες στις τουαλέτες, μπορεί να βρωμάει λιγάκι και να είναι χάλια αλλά δε βαριέσαι...) ούτε καν θα ξανακεράσω φαγητά και ποτά γυναίκες ρε ουστ! (φαίνεται offtopic αλλά δεν είναι) Πολύ μπροστά!!!! Πολλά +!!!!!! ακολουθησα τις οδηγιες που ποσταρε το παλικαρι σε ενα αλλο τοπικ και με 10k gold ξανα μπηκα για 1 μηνα στο παιχνιδι να περασω την ωρα μου . Επιασα τον shaman που τον ειχα παρατημενο στο 86 παρα μιση μπαρα πηρα την μπαρα και ακολουθει το screen shot .... ας μου πει καποιος τι εννοει ο ποιητης με αυτο !?!?!??! Έτσι όπως το βλέπω το disbanded είναι σαν να ξεκλειδώνει τους char σου ξανά. Υποθέτω ότι αυτά τα ονόματα είναι char names έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ο GaGaS ειναι χαρακτηρας μου . Το tourio ειναι το guild που εχω μεσα ολους τους alt Και ο Deathwing δεν εχω ιδεα τι ρολο παιζει ... Εκτος αν το παιχνιδι νομιζει οτι ειμαι τοσο pro Που μου εδωσε και σαν χαρακτηρα τον Deathwing απλα δεν το εχω προσεξει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 5.3 This Week http://www.mmo-champion.com/content/3252-Patch-5-3-Live-Next-Week-Patch-5-3-Mounts-Blue-Posts-Blue-Tweets-TCG-Art Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 .... θυμάμαι την πρώτη φορά που γ***ησα.... ήταν φοβερή, το άγχος και την τρέλα που είχα, που είχα κεράσει την κοπελιά μπύρα στο παγκάκι του πάρκου, που της είχα πάρει δωράκι στα γενέθλια της.... έρωτας τρελός λέμε... άλλα χρόνια, άλλες εποχές....τι να λέμε τώρα... τώώώώρα σιγά μη σπάσω τα @@ μου και να πληρώνω τις καρ**λες και από πάνω, τώρα που έχουμε επιλογές.... (ακόμα και το Μαράκι με τα μεγάλα β**ιά, έμαθα ότι παίρνει π**πες στις τουαλέτες, μπορεί να βρωμάει λιγάκι και να είναι χάλια αλλά δε βαριέσαι...) ούτε καν θα ξανακεράσω φαγητά και ποτά γυναίκες ρε ουστ! (φαίνεται offtopic αλλά δεν είναι) χαχα ρε φίλε που τα βρήκες και τα έγραψες αυτά ... είσαι θεος κατά τα άλλα το Μαρακι που λες είναι αστέρι σε πληροφορώ γιατί έχει αυτό που θέλουν οι άντρες και τζαμπα εσύ πλήρωνε εμένα δεν μου περισσεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ανοίξω και να δώ τα .anim files του warcraft; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις